Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@nelar Pokud začneš 1. den MS, bariérová ochrana nutná není (pro klid ale můžeš třeba týden používat.
@benjaminek 1000,– na 3měsíce? To by šlo děkuji..jsem 15m po porodu a původně jsem do dalšího těhu žádnou antiko nechtěla, ale ještě 2roky si dávat pozor nebo gumu
díky už nechci a našla jsem právě tuhletu co se týče hormonové zátěže ![]()
Holky, beru Qlairu asi dva a půl roku a menstruaci mám pravidelnou, spíš by mě vyděsilo, kdyby se jednou nedostavila tak jak má ![]()
Holky prosím poraďte,
začala jsem užívat antikoncepci Qlaira, dobrala jsem první platíčko 28.4. a nebrala jsem další balení do teď, protože jsem si myslela, že mám mít 7 dní pauzu. Jak mám teď pokračovat v dalším balení, když jsem ji 6 dní neužívala?
Děkuji moc za odpověď,
Dobrý den, tak mě antikoncepce překvapila neberu ji a ono nic žádná ms s 2 denní pauzou, minulý měsíc přišla o 3 bny dříve ale dyla jsem ve velikem stresu, dnes začínám nový cyklus tak uvidím, s tim vynechnim 6 dnů bych zavolala dr. asi to bude chtít začít úplně na novo
@luca*88 píše:
Holky prosím poraďte,
začala jsem užívat antikoncepci Qlaira, dobrala jsem první platíčko 28.4. a nebrala jsem další balení do teď, protože jsem si myslela, že mám mít 7 dní pauzu. Jak mám teď pokračovat v dalším balení, když jsem ji 6 dní neužívala?
Děkuji moc za odpověď,
Chápu správně, že tam je místo pauzy placebo, kt. jsi omylem vybrala taky a pak udělala pauzu (Qlairu neznám)? Pokud ano, asi bych počkala na další menstruaci a pak až nasadila další plato, tak, jako při úplném začínání. Samozřejmě se do té doby chránit jinak. Pokud jsi měla cca v posledních dvou týdnech sex, určitě udělat těhotenský test.
Je to trochu zapeklitá situace, myslím, že by nebylo na škodu se radši po telefonu poradit se svým gynekologem. ![]()
Ahoj holky, mam qlairu predepsanou, ale jeste jsem nezacala brat, bojim se. Mela jsem elloine a totalne se mi rozhodila ms, po trech mesicich jsem casteji krvacela nez ne a k tomu bolesti hlavy a nulova chut na sex
necitite na sobe taky pokles zajmu o sex? boli vas z ni nekoho hlava? Nepribirate? diky ![]()
@nicky33
Já jsem první dvě plata pořád špinila a libido po měsíci kleslo na nulu, hlava mě vůbec nebolela, ale já na to netrpím a nic jsem nepřibrala. Celkem jsem jí brala jen 4 měsíce, takže nevím, co by bylo dál.
Diky benjaminku, to s tim libidem jsem mela stejne po elloine, asi to nerisknu a nepujdu do ni, ale to pms mam teda bez antikoncepce hrozne ![]()
Prosím o radu mám začít s Q..ale mám strach s vedlejších účinku. Je mi 35let a jsem kuřačka. Je tu nikdo komu je taky nad 35let? Zatím čtu samou chválu. Tak nevím mám jí nasadit kvůli problémům s cystou jinak jí nepotřebuji. Díky
Ahoj holky, antikoncepci Qlaira mohu jen doporučit. Jsem s ní naprosto spokojená, vůbec žádné vedlejší účinky. Je to snad první antikoncepce, která mi konečně vyhovuje.
Ahoj holky, vysazuji po šesti letech Qlairu. Prosím máte někdo zkušenosti s vysazením této ha, má namysli změny pleti, vlasů atd. Moc děkuji za odpověď.
Katka
Já jsem teda byla z týhla HA nadšená. Zhubla jsem po ní asi o 10kg za 2 měsíce. A ms jsem teda měla každej měsíc. Vše bez problémů.