Antikoncepce Qlaira

1322
12.12.11 22:09

Antikoncepce Qlaira

Dobrý večer, má někdo zkušenosti s antikoncepcí Qlaira? Předepsala mi jí doktorka, že je jedna z novějších a lepších. Tak se ptám, zda ji někdo bere, zdá se mi docela drahá. Děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2964
13.12.11 00:04

Beru tři roky maximální spokojenost. Po ostatních jsem byla náladová, smutná, atd. Tahle to dobře odflitrovala. A růžové pilulky v počátku platíčka označujeme za velmi vášnivé ;) :oops: MS tak jednou za balení (=3měs) a ještě na dva dny. Drahá je, ale přijde mi, že stojí za to.

Kdyby tě napadlo něco, na co se zeptat, klidně piš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
13.12.11 15:13

A MS není každý měsíc? A to je normální jen jednou za 3 měsíce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
13.12.11 19:26

Jj, mudr říkal, že to u tohohle typu bývá. Nevadí mi to, naopak ;) Eliminuje to totiž i premenstruační syndrom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hruma
2.1.12 14:24

Nechci zakřiknout,ale já ZATÍM musím Qlairu jen chválit. Sice dobírám teprve třetí platíčko,ale za ty 3 měs.žádná MS,jen na konci každého platíčka 2 dny špinění,které snad ani není špinění :-) Žádné bolesti břicha ani hlavy :! :! :!

• Citovat
  • Upravit
1322
2.1.12 18:12
hruma píše:
Nechci zakřiknout,ale já ZATÍM musím Qlairu jen chválit. Sice dobírám teprve třetí platíčko,ale za ty 3 měs.žádná MS,jen na konci každého platíčka 2 dny špinění,které snad ani není špinění :-) Žádné bolesti břicha ani hlavy :! :! :!

Tak já po pár tabletkách vysadila, bolesti hlavy šílené. Ale nevím, zda to bylo z Qlairy. Pokud máš zájem, dvě platíčka zašlu za super cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaela Vašáková
4.2.12 21:53

Dobrý den,mám takový dotaz. Mám začít brát antikoncepci Qlaira a chtěla bych se zeptat jestli se po ní přibírá na váze? četla jsem,že se po ní spíše hubne. a rostou po ní prsa?
Předem děkuji za odpoved

• Citovat
  • Upravit
2833
17.1.13 00:08

No holky :-O ani mě nestrašte, že MS s touto antikoncepcí máte jednou za 3 měsíce??? :roll: Já jsem po samovolném potratu a po dlouhých 4 a půl měsících MS stále nikde. Proto mi Dr. předepsala Qlairu, že prý po dobrání všech pilulek bych to konečně měla dostat. Tak teda nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
17.1.13 00:28

No já je beru již rok a půl a ms nikde, max trochu špinění jednou za půl roku…tak teda nevím, co ti ta doktorka poradila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.1.13 17:37

Mám to stejně, také MS jednou za půl roku 1den. Jinak maximálně 1× špinění. Maximální spokojenost, žádné bolesti břicha, hlavy, náladovost, otékání nohou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
29.1.13 18:04

Holky, tak jste měly pravdu. Já jsem dnes 3. den po dobrání Qlairy a MS se BOHUŽEL NEDOSTAVILA. Dnes jsem si nechala píchnout injekci na vyvolání MS, tak snad se konečně dostaví… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
29.1.13 21:03
@Rita84 píše:
Holky, tak jste měly pravdu. Já jsem dnes 3. den po dobrání Qlairy a MS se BOHUŽEL NEDOSTAVILA. Dnes jsem si nechala píchnout injekci na vyvolání MS, tak snad se konečně dostaví… :zed:

Mně teda doktor tvrdil, že u této ant. MS nebude, že to je její pozitivum…tak nevím, jestli ta injekce pomůže? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
29.1.13 21:12

@ivculka
No doufám, že ano. Já už jsem bezmocná, tak mi nezbývá než v to z celého srdce doufat a věřit.
Qlairu jsem jsem dobrala v neděli a další platíčko už jsem nezačala, tak snad to bude mít nějaká účinek a snad moje Dr. ví co dělá. Nebo se z toho už zblázním :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.1.13 17:59

Antikoncepce Qlaira

Já užívám Qlairu od srpna 2012 a od té doby jsem taky neměla MS. První měsíc jsem se teda hodně lekla a dělala si i těhotenský test :) Doktor mi pak řekl, že když ji beru bez přestání, tak co se divím, že nemám MS…Ne, že by mi to vadilo, jen nevím, jestli je to dobré pro organismus. Předtím jsem užívala podobné nízkohormonální antikoncepce a pokaždé jsem aspoň špinila. Ale zatím pokračuji v užívání. U mě teda ale trochu poklesla chuť na sex :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
7.4.13 09:44

Holky, když začínám qlairu brát a začnu 1.den ms-je nutná ještě bariérová ochrana a jak dlouho?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital