Antikoncepce - rozdíl v ceně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2969
7.3.12 14:01

Antikoncepce-rozdíl v ceně

Zdravím,

po několika letech a 2 dětech jsem si nechala napsat antikoncepci. Doktor se mě ptal v jaké chci cenové hladině. A já si říkám,jaký je v tom vlastně rozdíl? Ty levnější jsou horší nebo nemají takovou reklamu :nevim: ? Nebo proč vlastně. Pro mě je důležité,abych neměla problémy-pocení,zvracení,přírůstek na váze/můj strašák/ a hlavně,aby to fungovalo a já potřetí nechovala :lol:. Nakonec mi napsal Sunya za 395Kč/3 měs. Nechtěla jsem je brát,dlouho jsem se jim bránila,ale náš sex.život upadá - naostro se bojím a prezervativ,no co budu vykládat. Třeba se mi zvedne i ta chuť,které tedy moc nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
7.3.12 14:04

Tak HA je většinou dražší už jen z důvodu, že některé nejsou jen jako ochrana, ale i třeba právě na pleť váhu apod… Jinak ty levné jsou jen proti otěhotnění ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
7.3.12 14:05

no, me prasky chut tedy spis utlumyly… :( Nechci strasit, ale me to vzalo chut na sex skoro uplne… ale pritel to prekonava velmi krasny zpusobem, takze ji vzdy najdu… (no, rada se nechavam „premlouvat“.. :D ).

Nejsou horsi, ale maji jine ucinky… a jine vedlejsi ucinky, hlavne… ;) Ja mam cca ve stejne cenove hladine a jsem spokojena… ;)

• Citovat
  • Upravit
2969
7.3.12 14:11

A v asi jaké ceně jsou ty dražší? Po každých jsem totiž přibrala min.5 kg a teď když jsem je pracně shodila,ty kila nechci zpátky.
To kdybych věděla,že jsou důvody takové,tak si nechám napsat aby mě nebolela hlava,pleť jsko miminko apod. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
7.3.12 14:12

Tak mě prášky chuť na sex nevzaly. Měla jsem v cenové relaci kolem 600 kč a pak jsem brala za 400 a ty mi vyhovovaly nejvíce,ani jsem po nich nepřibrala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
7.3.12 14:15
1024 píše:
A v asi jaké ceně jsou ty dražší? Po každých jsem totiž přibrala min.5 kg a teď když jsem je pracně shodila,ty kila nechci zpátky.
To kdybych věděla,že jsou důvody takové,tak si nechám napsat aby mě nebolela hlava,pleť jsko miminko apod. :mrgreen:

Počítej tak kolem 800 a výš. Mě jednou dr. řekla,že ty co jsou do 300 nedoporučuje vůbec, pak je tak 300- 700 a pak ty co jsou nad 700,takový tři skupiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
7.3.12 14:32

No tak to už je mazec.Při naší frekvenci by to měl levnější ve veřejném domu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
7.3.12 14:46

abys nebyla prekvapena, antiko libido tlumi. Pred detma jsem brala normalne, po detech nemuzu, je mi po ni fakt zle, zkusila jsem 3 prasky a konec, kaslu na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
7.3.12 14:49

No já bych je taky nejraději nebrala. Za 10 dní to mám dostat,tedy doufám,mám šíleně rozházený cyklus,takže mi to snad i trochu spraví a nebudu krvácet jak z vola 10 dní. Libido nemám už žádný teď,tak pokud říkáš,že bude ještě menší,tak to ty prášky pak ztratí význam a manžel se se mnou už asi fakt rozvede,bo je natlakovanej jak bomba a nemá kde vybuchnout-pokud si někoho nenajde. Já na sex nebyla ani před dětma natož teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
7.3.12 14:52

měla jsem před otěhotněním Regulon za 500 a vodu jsem měla všude-u kolen,u kotníků.Myslela jsem si,že jsem tlustá,a cvičila jsem i 2h denně,a otoky okolo kolen byly furt.V létě jsem přes kolena ani plátěné kalhoty nenavlíkla…navíc jsem dost špinila.Po ukončení kojení mi Dr napsal YAZ s tím,že je to to nej na trhu,a že to dává i své dceři…nic mi nevnucoval,jen doporučil.
No,už po půl roce v létě jsem najednou zjistila,že ony plátěné kalhoty mi u kolen dost odstávají,a i můj manžel,který podobné věci neřeší-nezajímají ho-mi sám řekl,že otoky už skoro nemám,že je vidět,že je to u kotníků a kolen tenčí.
Osobně si myslím,že je to i díky tomu YAZu.Cena-děs běs- přes 800.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
7.3.12 14:52

Tak já ted měla prášky a na tři měsíxe stály cca 500, neměla jsem ani jediný vedlejší účinek a chut na sex rozhodně nezmizela :palec:

• Citovat
  • Upravit
72725
7.3.12 15:04

Já brala půl roku Belaru, ta je za cca 800, měla jsem po ní jen problémy. Teď mam Minisiston (brala jsem ho už kdysi), stojí 420 kč a je to upa v pohodě. Mě se taky dr ptal, jaké chci, ale ty dražší mě dost zklamaly, nejen, že jsem přibrala, byla celá pupínkatá, ale ztrácela se aji chuť na sex.. teď jsem v pohodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
7.3.12 19:35

Marti… já brala minisiston kdysi taky a nevím,jestli to bylo tím nebo že jsewm více papkala,ale měla jsme vždy kolem 70 kg,teď nic neberu a mám 60,tak se dost bojím,aby se mi to nevrátilo :zed: . Jinak jsem si přečetla leták a jedna hrůza na druhou. Vím,že nežádoucí účinky nejsou u každého,ale i tak. To zvýšené riziko jen kvůli lepšímu pocitu při sexu :nevim: . Ach jo. No kvůli chlapovi to jako udělám,ale nadšená z toho nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
8.3.12 12:07

Mne teda pani dotkorka u Cilestu rikala, ze muze trochu nakopavat, ze ji to pacientky hlasily, ze maji vetsi chut.. Celkem to muzu potvrdit, ale mozna se to casem srovna a ten efekt pak enni az zas takovy. Je kolem 400/3 platicka.
Btw… ty pilule jsou modre ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
11.3.12 18:44

Sunya je levnější a méně hormonální, mně ale nevyhovovala, pořád mě bolelo břicho, krvácení mezi cykly atd. Před Sunyou jsem brala silnější Marvelon a ten byl super, ale asi o 150-200 Kč dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí