Stavy po vysazení HA

Anonymní
5.3.12 20:09

Stavy po vysazení HA

Ahoj, omlouvám se za anonym, ale zatím nechci aby se vědělo, že se snažíme o potomka. Vysadila jsem HA před 3 týdny a mám nějaké divné reakce, např. mě celkem často začal pobolívat podbřišek, jsem strašně přecitlivělá a brečím i u reklamy na jogurty, pozitivní je, že jsem něco zhubla a přestaly se mi brutálně mastit vlasy, nyní dokonce až dva dny vypadají OK :-) hurá, no každopádně si nepamatuji, že by to u prvního mimina bylo podobné a docela mě to zaráží, měly jste podobné reakce? Každopádně k HA se již poté nechci vracet, asi to nebude úplně v pohodě, i když jsem za celých 15 let (s přestávkou na mimino) s ní nikdy neměla problémy, díky za zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
5.3.12 20:19

Ahoj já si myslím že je to úplně normální reakce, a to ještě docela klidná…trochu to trvá než se to urovná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
6.3.12 08:06

Ahoj, tak za sebe můžu říct, že se mi po vysazení HA strašně ulevilo. Pořád jsem si to bez ní neuměla představit a nedala na ní dopustit a když jsem jí po 10 letech vysadila, tak mi začalo být úplně skvěle, fakt jsem se cítila mnohem líp. Taky už jí po porodu nechci. Co jsem tak četla, tak chvilku trvá, než se srovnají hormony, takže tvoje reakce jsou normální, to bude dobrý, uvidíš :lol: jenom s tím bolavým podbřiškem bych zašla k Mudrovi, radši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
11.3.12 18:41

Přestala jsem být furt nervózní a naštvaná. Což vidím u mě jako dost velké plus.Na druhou stranu se mi dost zhoršila pleť, ale jsem v pohodě a to je hlavní. Nevyletím z každé blbiny. Pokud nebudu muset, už se k hormonální antikoncepci nevrátím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.12 21:49

Měla jsem horší pleť, ale HLAVNĚ strašně silnou a bolestivou MS! Na druhou stranu byla větší chuť :oops: (ale to mohlo být vsugerované)…musela jsem opět začít brát…

• Citovat
  • Upravit
1168
31.1.18 15:08

Motání hlavy

Ahoj, je to cca 2 měsíce co jsem vysadila HA po 4 letech. MS i ovulace proběhla v pohodě. Jen se mi dost často motá a bolí hlava. Dříve maximálně bolesti jako PMS. Může to být ještě z výkyvu hormonů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
31.1.18 15:10

Nemas vysoky tlak?

• Citovat
  • Upravit
31.1.18 15:16

Já se po vysazení HA cítila skvěle, byly větší chutě, přestala jsem být hysterická a uplakaná.. Ale pravda je, že jsem jí brala asi jen půl roku, kvůli těm divných stavům úzkosti a pláče jsem ji pak vysadila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
31.1.18 18:38

@Verun83 nikdy jsem neměla a teď jsem si ho dlouho neměřila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
31.1.18 18:50
@admenL píše:
@Verun83 nikdy jsem neměla a teď jsem si ho dlouho neměřila

Zkus si ho obcas zmerit pri te bolesti a motani.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1