Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chtěla bych se Vás zeptat jak to je. Před měsícem jsem vysadila HA a od té doby jsem přibrala 3 kg. Začala jsem jí opět brát(vysazení můj problém stejně nevařešilo) a zajímalo by me, jestli kila půjdou zase samy dolu a za jak dlouho?…docela mě to trápí-cše mi šlo do břicha…splaskne zase?
NO neporadím asi přesně ale možná záleží na typu HA, většinou se stane opak- protože HA zadržuje vodu v těle a právě když jí přestaneš brát tak by se to mělo upravit a zhubout. Řešila bych to s gyn. a přešla na jiný typ. Jinak možná i to že si vysadila a hned další cyklus na novo, tak je to rozházený. Tělo potřebuje chvilku než se srovná…
A ms normálně máš? Že mě jako jeden důvod pro nabírání do břicha napadá, obzvlášť když se vysadí ta HA… ![]()
Já kdysi zkoušela náplasti, zjistila jsem, že po nich nemám tak super pleť jako po svojí předchozí HA, tak jsem se k ní vrátila a trvalo cca měsíc, než se pleť zase vrátila do původního stavu.
No menstruaci jsem dostala a v její první den jsem si vzala HA(má se začínat s prvním dnem cyklu, nebo ne) no a ona zase odezněla…připadám si jak valibuk:-D:(
Ahoj, vysadila jsem na měsíc antikoncepci, protože jsem byla mimo domov a neměla s sebou další platíčko, po 31 dnech jsem začala špinit a jen lehce krvácet, tak jsem si vzala ráno první tabletku. Čekala jsem, že to bude síla ale vlastně už je to dnes čtvrtý den a už od včera nemám nic a celkově to ani nebylo moc červené, spíše hnědé. Má tu někdo také stejnou zkušenost? Přijde mi to dost divný ![]()
Po vysazeni na mesic jsi nemohla ani poradne poznat jestli ti to na problem mohlo pomoct nebo ne antikoncepce telo opousti az po delsi dobe. ja ji vysadila pred dvema mesici a stale jeste nejsem od antikoncepce vycistena…s tim pribranim myslim ze to mohla byt ta zmena hladiny hormonu. ja jsem se pak za tyden odvodnila a shodila jsem 2 kila ![]()