Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Maminky které kojíte, jakou HA doporučujete. Dr. mi předepsal Azalii, ale nejsem si s ní tak 100% jista. Je i jiný druh HA pro kojící matky ?
já měla azalii, ale po celou dobu jsem špinila a bolelo mně břicho… ale kojila jsem jen cca dva měsíce, takže pak už jsem mohla přestoupit na jinou antinu. ani jedna mi hormonální nesedla zatím…
asi tě nepotěším, ale žádnou
moje gyndr mi také potvrdila, že to není moc dobré…klasickou mít nemůžeš a pokud bereš pro kojící, tak to stejně není ono…dost často se třeba špiní…takže já neberu nic, chráníme se kondomy…a navíc tedy chceme druhé mimi, takže to ani nemělo na ten rok smysl ![]()
Vím, že ses na to neptala, ale já nemám nic, půl roku to manžílek v gumičce vydrží ![]()
kokomo píše:
asi tě nepotěším, ale žádnoumoje gyndr mi také potvrdila, že to není moc dobré…klasickou mít nemůžeš a pokud bereš pro kojící, tak to stejně není ono…dost často se třeba špiní…takže já neberu nic, chráníme se kondomy…a navíc tedy chceme druhé mimi, takže to ani nemělo na ten rok smysl
no, jelikož já ani po kojení nemohla nic najít tak jsem taky na kondomech.
taky to není ono, ale není to zásah do mého těla, takže se dá..
Ahoj.Azalii jsem měla, ale špinila jsem po ní,potom mi doktorka předepsala cerazette, ale ta mi taky neseděla.Pro kojící jsou prý jen tyhle dvě. Já jsem nakonec musela bez HA vydržet do konce kojení.
Tak já jsem tohle řešila víc jak před rokem, teď už dávno nekojím a mám svoli Lindynette a jsem spokojená.
A přítel žádnej, takže bez problémů. ![]()
Pilulka je jen Azalie a Cerazette- je to to samé, ale od jiného výrobce. Mužeš zkusit pesar a k tomu třeba spermicidní gel. A kondom
a nebo potom abstinence. Moc na výběr nemáme
EllMattress píše:![]()
![]()
tak to přítel nezkousne
Zvykne si
není to na furt.
http://pesar.unas.cz/index.php zde je ten pesar. Přemýšlela jsem nad ním, ale nakonec ho neobjednala, bojím se, aby mi sedl ![]()
Můj dr mi řekl, že když kojím, tak buď tělísko, nebo kondomy. Antiko mi prý při kojení nedá
Jelikož chceme do 2 let další, tak si nebudu kupovat tělísko a s kondomama to holt pár měsíců přežijeme. Ať se teď chvíli stará pantáta ![]()
Ahoj holky, tak tohle budu po 6ti nedělí taky řešit
na kolik výjde ta Azalia a nebo cerazette? Asi bude nejlevnější tělísko, že?