HA pro kojící - co doporučujete?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
128
28.2.12 18:00

Co doporučujete ?

Maminky které kojíte, jakou HA doporučujete. Dr. mi předepsal Azalii, ale nejsem si s ní tak 100% jista. Je i jiný druh HA pro kojící matky ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1297
28.2.12 18:04

já měla azalii, ale po celou dobu jsem špinila a bolelo mně břicho… ale kojila jsem jen cca dva měsíce, takže pak už jsem mohla přestoupit na jinou antinu. ani jedna mi hormonální nesedla zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
28.2.12 18:05

asi tě nepotěším, ale žádnou :lol: moje gyndr mi také potvrdila, že to není moc dobré…klasickou mít nemůžeš a pokud bereš pro kojící, tak to stejně není ono…dost často se třeba špiní…takže já neberu nic, chráníme se kondomy…a navíc tedy chceme druhé mimi, takže to ani nemělo na ten rok smysl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
28.2.12 18:06

Vím, že ses na to neptala, ale já nemám nic, půl roku to manžílek v gumičce vydrží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
28.2.12 18:07
kokomo píše:
asi tě nepotěším, ale žádnou :lol: moje gyndr mi také potvrdila, že to není moc dobré…klasickou mít nemůžeš a pokud bereš pro kojící, tak to stejně není ono…dost často se třeba špiní…takže já neberu nic, chráníme se kondomy…a navíc tedy chceme druhé mimi, takže to ani nemělo na ten rok smysl :lol:

no, jelikož já ani po kojení nemohla nic najít tak jsem taky na kondomech. :-D taky to není ono, ale není to zásah do mého těla, takže se dá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
28.2.12 18:10

Ahoj.Azalii jsem měla, ale špinila jsem po ní,potom mi doktorka předepsala cerazette, ale ta mi taky neseděla.Pro kojící jsou prý jen tyhle dvě. Já jsem nakonec musela bez HA vydržet do konce kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
28.2.12 18:15

:lol: :lol: :lol: tak to přítel nezkousne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
28.2.12 18:15

Tak tělísko, když HA Nesedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
28.2.12 18:17

cerazette beru od šestinedělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
28.2.12 18:19

Tak já jsem tohle řešila víc jak před rokem, teď už dávno nekojím a mám svoli Lindynette a jsem spokojená. :D A přítel žádnej, takže bez problémů. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
28.2.12 18:43

Pilulka je jen Azalie a Cerazette- je to to samé, ale od jiného výrobce. Mužeš zkusit pesar a k tomu třeba spermicidní gel. A kondom :mrgreen: a nebo potom abstinence. Moc na výběr nemáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
28.2.12 18:44
EllMattress píše: :lol: :lol: :lol: tak to přítel nezkousne

Zvykne si :mrgreen: není to na furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
28.2.12 18:48

http://pesar.unas.cz/index.php zde je ten pesar. Přemýšlela jsem nad ním, ale nakonec ho neobjednala, bojím se, aby mi sedl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
28.2.12 19:01

Můj dr mi řekl, že když kojím, tak buď tělísko, nebo kondomy. Antiko mi prý při kojení nedá :nevim: Jelikož chceme do 2 let další, tak si nebudu kupovat tělísko a s kondomama to holt pár měsíců přežijeme. Ať se teď chvíli stará pantáta :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
28.2.12 21:18

Ahoj holky, tak tohle budu po 6ti nedělí taky řešit :think: na kolik výjde ta Azalia a nebo cerazette? Asi bude nejlevnější tělísko, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí