Co se stane, když žena otěhotní a začne brát HA?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.2.12 15:09

co se stane ?

Co se stane, když žena otěhotní (aniž by o tom věděla) a začne na to brát HA ? Má to nějakej dopad na plod ? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1937
21.2.12 15:15

Může a nemusí. Většinou, když něco není v pořádku v tak ranném stádiu těhu, tak to tělo samovolně vypudí. Známá takhle přesně začala brát antiko, když nevěděla, že otěhotněla a dnes má zdravého 14-letého kluka. No a co si budeme povídat, dnes je HA na lepší úrovni, než kdysi. Hlavně okamžitě vysadit! Pokud se miminko udrží, tak bude s největší pravděpodobností v pořádku. Držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
21.2.12 15:41

Tak známá otěhotněla nic netušila a začala brát antikoncepci. Jeden večer ji hrozně bolelo břicho, tak ji vezli do nemocnice, kde porodila. Celou dobu nic netušila a papkala vesel antikoncepci. Na mimču hned po porodu bylo vidět, že není ok. Nepamtuji si, co vše mu je. Vím jen, že je mentálně retardované.

• Citovat
  • Upravit
4724
21.2.12 15:49

Známá otěhotněla při braní antikoncepce, že je těhotná zjistila v 5.měsíci, dělali jí všemožná vzšetření včetně odběru plodové vody, dopadlo to dobře, dnes má zdravého půlročního chlapečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
21.2.12 15:51
1miss1 píše:
Tak známá otěhotněla nic netušila a začala brát antikoncepci. Jeden večer ji hrozně bolelo břicho, tak ji vezli do nemocnice, kde porodila. Celou dobu nic netušila a papkala vesel antikoncepci. Na mimču hned po porodu bylo vidět, že není ok. Nepamtuji si, co vše mu je. Vím jen, že je mentálně retardované.

Myslím, že tohle bude asi opravdu jiný případ, ládovat se HA po celou dobu těhotenství a nic na sobě nepozorovat, tak to mimčo asi ani nemá být po kom „ok“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
21.2.12 15:52
Jo jasný to je určo jiný případ :-) jen mě to tak napadlo v souvislosti, tak se omlouvám za OT :-)
K-a-č-i-k píše:
1miss1 píše:
Myslím, že tohle bude asi opravdu jiný případ, ládovat se HA po celou dobu těhotenství a nic na sobě nepozorovat, tak to mimčo asi ani nemá být po kom „ok“
  • Citovat
  • Upravit
1937
21.2.12 15:54
1miss1 píše:
Jo jasný to je určo jiný případ :-) jen mě to tak napadlo v souvislosti, tak se omlouvám za OT :-)
K-a-č-i-k píše:
1miss1 píše:
Myslím, že tohle bude asi opravdu jiný případ, ládovat se HA po celou dobu těhotenství a nic na sobě nepozorovat, tak to mimčo asi ani nemá být po kom „ok“

Nemáš se za co omlouvat, já to nemyslela nějak špatně vůči tobě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
21.2.12 15:56
:kytka:
K-a-č-i-k píše:
1miss1 píše:
K-a-č-i-k píše:
1miss1 píše:
Nemáš se za co omlouvat, já to nemyslela nějak špatně vůči tobě :)
  • Citovat
  • Upravit
8594
21.2.12 15:57
1miss1 píše:

Ale to mohla a nemusel způsobit antikoncepce. Ženy, které si 9 měsíců nevšimnou, že jsou těhotné opravdu nechápu :! Dokud jsem nebyla těhu, říkala jsem si, že to možné je, ale teď tomu nevěřím. I kdyby nic jiného, pohyby jsou pohyby, žádné větry nebo nadýmání, to je přece cítit, a někdy hodně, to si musela všimnout. Mám známou, co takhle omylem zjistila, že je těhotná v 7 měsíci a kluk je zdravý, ale já nevím, i ona, i když spíš silná, byla očividěn těhotná, jen ona si to pořád nepřipouštěla, břicho prostě skryje málokdo, hlavně sám před sebou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10369
21.2.12 16:27
K-a-č-i-k píše:

Úplně mi bereš slova z úst :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital