Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Mám dotaz - nebrala jste některá antikoncepci Softine? Měla bych jí brát místo Yadinu (je moc drahý na mojí rodičovskou), prý je to to samé, akorát je to o polovinu levnější náhražka. Nemáte někdo zkušenosti? ![]()
Ikente říkala mi o ní známá gynekoložka, je to nachlup to samé, jen to dělá jiná firma, taky se na ní chystám až dokojím.
a je to softinele ![]()
Tak to snad bude v pohodě, moje gynekoložka o tom moc nevěděla. Ale mám letáček a je tu fakt napsáno Softine, tak snad myslíme to samé ![]()
Softine je nahrada Yadine a Softinelle je nahrada Yasminelle ![]()
avadakedavra píše:
Softine je nahrada Yadine a Softinelle je nahrada Yasminelle
Tak a je to rozluštěné ![]()
Dobrý den, brala jsem antikoncepci Chloe.Jelikož jsem ji brala už 3 roky musela jsem změnit HA.Gynekolog mi predepsal Softine.Vubec o ni nic nevim a na internetu nikde neni napsane na co je.Zajímalo by mě jestli se sni hodne přibírá nebo je akné.S chloe jsem strasne moc spokojena ale musim ji zmenit:( Ctu informace o te Yadine je to to same jako softine?Ctu ze u té Yadine se nepribira a je na akce,vodu v tele a na lepsi vlasy a nehty… je to tak i u te Softine?Diky moc ..
Dobrý den.
Softine beru od února, nepřibrala jsem nic, akné se mi taky nedělá. Jen vlasy a nehty se mi teda lepší nezdají být, ale to ani po Yadinu. Zatím jsem tedy spokojená.
Ahoj holky, já beru třetí platíčko Softine, a těším se až zkončím, protože jsem za 3 měsíce přibrala 5 kg!! A ke všemu jsem po tom strašně nervózní ![]()
Takže hurá do jiných tabletek!
Kamarádka mi říkala, že je super Yaz! Vůbec se po něm nepřibírá, ikdyž je to vždy individuální, ale je super na pleť, prsa a hlavně prý není člověk náladový! Tak uvidim, Mějte se! ![]()
Ahoj holky, ja ji tedka mam druhym mesicem a jsem spokojena.. cetla jsem o ni mnoho, treba, ze slecnam se zpevnila a zvetsila prsa. Tohle osobně nepozoruji, „jen“ kila dole, takze parada ![]()
Můžu se zeptat nemáte některá zkušenosti s otěhotněním po vysazení HA Softine???