Antikoncepce Softine

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kacik565
28.10.12 00:17

A co prsa

• Citovat
  • Upravit
30
22.11.12 10:54
@kacik565 píše:
A co prsa

Ja si myslim, ze na ne ma softine taky vliv.. mam necelych 10 kg dole a prsa mam puvodni ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cookie18
26.12.12 13:21

Teď jsem Softine začla brát a už 14 den mám menstruaci. Což by mě tak netížilo, kdybych neměla ty šílený menstruační křeče.. Prvních asi 7 dní sem tak nějak špinila ale poslední 4 dni mám menstruační bolesti.. Myslíte, že to brzy odezní? Měla to některá z vás? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1996Jmeno
27.1.13 21:25

odpoved

@Cookie18 píše:
Teď jsem Softine začla brát a už 14 den mám menstruaci. Což by mě tak netížilo, kdybych neměla ty šílený menstruační křeče.. Prvních asi 7 dní sem tak nějak špinila ale poslední 4 dni mám menstruační bolesti.. Myslíte, že to brzy odezní? Měla to některá z vás?

já to měla pres mesic v kuse. od první menstruace kdy jsem začala brát HA Softine až do dobrání blistra a skončení druhý menstruace. A křeče jsem měla občas taky

• Citovat
  • Upravit
anonym 1
26.2.13 10:49

Ja souhlasim s veruleh, ale nevim jestli sem pribrala pac se vubec nevazim :D ochrana se to sice spolehliva ale mela sem po softine hrozny depky, byla sem neprijemna na okoli ale nejvic neprijemny to bylo nakonec me, takze softine NEDOPORUCUJU ANI OMYLEM

• Citovat
  • Upravit
anonym 1
26.2.13 10:51

A taky sem mela cele prvni platicko kramy, nerikam ze kazdy den, obcas sem jen spinila a jednou sem mela kramy takovy jaky mam v nejhorsi den, druhy bylo ok ale ta psychika… posledni platicko du vratit do lekarny… Hezky den

• Citovat
  • Upravit
Lufa
26.2.13 13:53

Ahoj holky :) Já beru HA Softine už 2 roky a zatím jsem s ní velmi spokojená. Nepřibírám, na akné netrpím a celkově mi vyhovuje. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
5037
4.3.13 14:02

Já myslím, že je to individuální, kyždý si prostě musí najít antikoncepci, která mu vyhovuje. Jednomu může tahle vyhovovat, druhýmu ne. Já osobně taky neměla problém, ale někomu to nemusí sednout. Holky prostě hledejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dade
4.3.13 16:32

Softine

Beriem Softine 6. mesiac, zatiaľ bez menších zdravotných problémov. Najhoršie na tom je, že pri ant. som prestala mať takú chuť na sex než vtedy, ako keď som ju nebrala. Existuje niečo na zvýšenie chuti? Alebo taká ant., ktorá na to nemá vplyv?

• Citovat
  • Upravit
1
8.3.13 15:49

Softine

Ahoj, hele já beru softine 2 roky a nic se nestalo… Je to moje první antikoncepce a jsem velmi spokojená. Měla jsem totiž požadavek na svého gynekologa takový. 6e ať to stojí kolik chce, jen ať po tom nepřiberu a nenaskákaj mi pupínky :D Tak mi napsal tuhle a vůbec nic :) Je suprová, ale jak to tak čtu, tka na každého působí jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
defilip
27.3.13 23:02

softine

Není o polovinu levnější než yadine, ale pohybuje se kolem 600kč, má mít stejné účinky, beru ho již skoro rok po yadine. Pokud jsem přibrala tak určitě ne z HA:-D jinak plet, vlasy v naprostém pořádku

• Citovat
  • Upravit
defilip
27.3.13 23:04

HA mi tlumí chut na sex taky leč v mém podání je to tak akorát :D

• Citovat
  • Upravit
5037
28.3.13 13:39
@defilip píše:
Není o polovinu levnější než yadine, ale pohybuje se kolem 600kč, má mít stejné účinky, beru ho již skoro rok po yadine. Pokud jsem přibrala tak určitě ne z HA:-D jinak plet, vlasy v naprostém pořádku

Ne, nejde o polovinu ceny, jen asi o 40%, to je ale velký rozdíl :lol: :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanaroll
12.5.13 22:25

Beru Softine už přes roz a nemůžu si ji vynachválit. Pleť se mi zlepšila a nic sem nepřibrala. ALe třeba kamarádka ji brala taky a přibrala 7 kg. Takže na každého to pusobí jinak. Mně třeba chuť na sex ještě zvýšila :D

• Citovat
  • Upravit
aaajane
19.9.13 07:54

SOFTINE

Ahoj holky, nevite jestli je vice druhu antikoncepce SOFTINE? Myslim jestli neni treba stejny nazev a jine slozeni. Kamaradka ted presla na jine prasky a dve platicka ji zbyla, tak jestli si to od ni muzu vzit a nebat se toho :D Diky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

Těhotenský test 2v1