Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
kde a za kolik softine kupujete?
Ja jsem ji do nedavna kupovala za 6 stovek a ted jsem prisla na to, ze treba Benu na Kladne ji prodava za 450, ale pak treba v Praze ve Strasnicich za 580…
Holky, já mám Softine rok a půl a přibrala jsem po ní 10 kilo takže ndoporučuji ![]()
@hztgdrzgfxhtfdf tak ono je to individuální, já po ní nepřibrala, ale přibrala jsme 10 kilo po jiné. Víš co, každý má jiné reakce na různé druhy antikoncepcí, co nesedí tobě, může sedět druhému a naopak.
@zuotka já tady v Praze taky platila okolo 580 Kč.
Softine beru uz 9 mesicu a z niceho nic mi asi prestala vyhovovat ![]()
Po skonceni ms mi po 2 denni pauze prisla ms na 5 dni znovu. 2dny klidu a krvacim opet…
Mate s tim nekdo zkusenost??
Ja teda ne… beru to teda spis v kuse a pauzu delam malokdy, ale zatim jsem problem nemela..
Mě už tohle teda nebaí. Přesně kvůli tomuhle jsem musela změnit antinu lunafem. To jako nevím, co za driák dostanu teď ![]()
Ahoj
beru Lunafem už 3 týdny a čím dýl ho beru, tak mám velké návaly zlosti, nervozity a jsem v jednom kuse unuděná a otrávená. V jednom kuse se mi střídají nálady. Nemá někdo zkušenosti?
Ahojky, jdu si pro radu - beru antikoncepci již pár let, dříve jsem brala Cilest, ta byla fakt skvělá a všechno bylo ok, jela jsem i několik platíček v kuse. Poté Cilest zrušili a dostala jsem Softine. Ze začátku to bylo v pohodě, i bez sedmidenní pauzy. Ale postupně se ten interval začal zkracovat - třeba mě začal pobolivat podbřišek a bolet prsa, což signalizovalo, že si mám tu pauzu udělat, ale teď se ten interval zkracuje, že fakt jak neudělám pauzu po 3 týdnech tak prsa fakt bolí. Přitom předtím to vydrželo v pohodě 2-3 měsíce. Někdy mi přijde, že i ty tři týdny jsou tak tak. Menstruace je najednou nebolestivá, ale navíc jsem k tomu přestala mít úplně chuť na sex. Myslíte, že by to může být tím, že mi přestala antikoncepce sedět? Když předtím to ale bylo ok? A že by bylo fajn ji vyměnit? Respektive mohla by jina antikoncepce být lepší a vrátit mi chuť na sex a brát platíčka bez pauzy? Nemáte někdo zkusenost, prosim? ![]()