Prasklý kondom, špička zůstala ve mě

44
29.2.12 09:30

Praskly kondom a spicka zustala ve me

Ahoj,jsem tehu a vcera jsme se milovali s pritelem s kondomem.Kondom praskl a spicka zustala ve me.Myslite ze ten kousek dokaze gynekolog vyndat?Dnes jdu do tehu poradny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
29.2.12 09:31

No asi jo :mrgreen: případně udělá výplach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
29.2.12 09:35

Jejda :roll: .No taky si myslím,že to MuDr nějak vypláchne… Téda,tohle se mi naštěstí ještě nestalo a doufám,že ani nestane .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
29.2.12 09:36

Ahoj, moc nerozumím tomu, že se milujete s kondomem, když jsi těhu :mrgreen:
Je možné, že výjde sama, s hlenem, ale pokud jsi nejsi jistá, tak určitě doktor jí na 100% najde :mrgreen: Jinak bych řekla příteli, aby jí vyndal on pokud ty nemůžeš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
29.2.12 09:38

Taky jsem se chtěla zeptat, proč se milujete s kondomem? :palec: Máš rizikový těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
29.2.12 09:39

Doktor stoprocentně vyndá :palec:

• Citovat
  • Upravit
2458
29.2.12 09:43

Zkus si koupit v lékárně přípravek Tantum rossa, slouží k domácímu výplachu, můžeš to zkusit nejdřív sama než půjdeš k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
29.2.12 09:45

Prezervativ nam byl doporucen docasne od Dr.kvuli paleni po styku…Dik za rady.Snad to gyndar zmakne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
29.2.12 09:46
papavlinka33 píše:
Zkus si koupit v lékárně přípravek Tantum rossa, slouží k domácímu výplachu, můžeš to zkusit nejdřív sama než půjdeš k doktorovi.

Ten se během těhu nedoporučuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
29.2.12 09:47
kocicka11 píše:
Prezervativ nam byl doporucen docasne od Dr.kvuli paleni po styku…Dik za rady.Snad to gyndar zmakne.

Pokud máš pálení po styku, tak máš asi nějakou kvasinku, dělal ti testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
29.2.12 09:48
katyca píše:
papavlinka33 píše:
Ten se během těhu nedoporučuje ;)

JJ máš pravdu to jsem si neuvědomila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
29.2.12 09:51

Výplach si můžeš udělat i sama – v lékárně si koupíš prášek pro poševní roztok ROSALGIN a pomocí ROSALGIN irigátoru pro gynekologické použití si uděláš výplach. POZOR pokud jsi těhu, tak se raději v lékárně zeptej na vhodnost použití. Ale MUDr. určitě poradí co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
29.2.12 09:55

Ano,delali.Vytery i zanet mocaku se vyloucil.Tak mi bylo receno,ze by to mohla byt alergie na sperma.A ze by to po tehu melo zmizet. A kdyz ne tak se to bude pak nejak resit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
29.2.12 09:55

gyndař ti to vyáhne, jak netuším,ale nechat to tam určitě nenechá ;) výplachy (takové ty na doma - rosalgin, tantum rossa) se v tehotenství nedoporučují. jinak si taky myslí,že to bude nějaká kvasinka. ja jsem je v tehu taky dostala po koupáni v bazéně a doktor mi na to predepsal clotrimazol tablety a krém a během chvilky bylo všechno ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
29.2.12 09:58

Zkus si drepnout na bobek, nejlip ve vane, zatlacit a zasatrat prstem. Me se to take stalo a nasla jsem (nakonec :roll: )… Jinak gyndar urcite pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí