Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,jsem tehu a vcera jsme se milovali s pritelem s kondomem.Kondom praskl a spicka zustala ve me.Myslite ze ten kousek dokaze gynekolog vyndat?Dnes jdu do tehu poradny…
Jejda
.No taky si myslím,že to MuDr nějak vypláchne… Téda,tohle se mi naštěstí ještě nestalo a doufám,že ani nestane .
Ahoj, moc nerozumím tomu, že se milujete s kondomem, když jsi těhu ![]()
Je možné, že výjde sama, s hlenem, ale pokud jsi nejsi jistá, tak určitě doktor jí na 100% najde
Jinak bych řekla příteli, aby jí vyndal on pokud ty nemůžeš. ![]()
Taky jsem se chtěla zeptat, proč se milujete s kondomem?
Máš rizikový těhotenství?
Zkus si koupit v lékárně přípravek Tantum rossa, slouží k domácímu výplachu, můžeš to zkusit nejdřív sama než půjdeš k doktorovi.
Prezervativ nam byl doporucen docasne od Dr.kvuli paleni po styku…Dik za rady.Snad to gyndar zmakne.
papavlinka33 píše:
Zkus si koupit v lékárně přípravek Tantum rossa, slouží k domácímu výplachu, můžeš to zkusit nejdřív sama než půjdeš k doktorovi.
Ten se během těhu nedoporučuje ![]()
kocicka11 píše:
Prezervativ nam byl doporucen docasne od Dr.kvuli paleni po styku…Dik za rady.Snad to gyndar zmakne.
Pokud máš pálení po styku, tak máš asi nějakou kvasinku, dělal ti testy?
katyca píše:papavlinka33 píše:Ten se během těhu nedoporučuje
JJ máš pravdu to jsem si neuvědomila
Výplach si můžeš udělat i sama – v lékárně si koupíš prášek pro poševní roztok ROSALGIN a pomocí ROSALGIN irigátoru pro gynekologické použití si uděláš výplach. POZOR pokud jsi těhu, tak se raději v lékárně zeptej na vhodnost použití. Ale MUDr. určitě poradí co a jak.
Ano,delali.Vytery i zanet mocaku se vyloucil.Tak mi bylo receno,ze by to mohla byt alergie na sperma.A ze by to po tehu melo zmizet. A kdyz ne tak se to bude pak nejak resit…
gyndař ti to vyáhne, jak netuším,ale nechat to tam určitě nenechá
výplachy (takové ty na doma - rosalgin, tantum rossa) se v tehotenství nedoporučují. jinak si taky myslí,že to bude nějaká kvasinka. ja jsem je v tehu taky dostala po koupáni v bazéně a doktor mi na to predepsal clotrimazol tablety a krém a během chvilky bylo všechno ok ![]()
Zkus si drepnout na bobek, nejlip ve vane, zatlacit a zasatrat prstem. Me se to take stalo a nasla jsem (nakonec
)… Jinak gyndar urcite pomuze.