Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny, máte někdo negativní zkušenost se Saynou..velké dolíky po vpichách? Danka
Ahoj, tak mě ji píchaj do ramene, mám tam asi 2 dny bouličku a pak to zmizí. ![]()
Do ramene? v příbalovém letáku bylo břicho, stehna, aby fungovala a vstřebala se musí se do tukové tkáně. No každopádně já dopadla blbě, mám tam jámy jak po granátu, vyžranou tkáň jak mi řekl nový gynekolog, říkal, že se tyhle injekce používají jen v zemích 3. světa a je to děsnej šit
Tak mě nabídl budˇ rameno nebo zadek
mám ji 2,5 roku a zatím vše OK. A z mých známých ji používá hodně ženských a zatím jsem od nich žádný negativa neslyšela.
Tak si ji nech píchnout jinam, jestli ti teda nedělá nějaké jiné potíže, zkus se na to zeptat doktora ![]()
Já měla se Sayanou jen dobré zkušenosti. nechala jsem si jí píchat do břicha a dolíček jsem teda opravdu našla, ale až když jsem ho šla hledat, jinak není vůbec vidět. brala jsem ji dva roky a maximální spokojenost. ted bohužel musím přestat, mudr. mi poslala na testy na sílu kostí (denzitometrie) a nevyšly bohužel dobře. je diskutabilní zda to je touto antiko (ikdyž je to její nežádkoucí účinek), nebo mi to dříve nikdo nezjištoval. ale jinak mi nejvíc vyhovovalo to že se injekce dává jednou za 3 měsíce, a cena je taky super.(330 Kč na ty 3 měsíce). takže celkově řečeno dávám této antik. 1 s *. ale je mi jasné, že každé tělo reaguje jinak.