Antikoncepce a těhotenství

Anonymní
29.10.12 09:42

Antikoncepcepce a tehotenství

:mavam: :mavam: Chtela bych se zeptat, beru antikoncepci asi cca mesíc -mesíca pul. Po porode mne prišla normal MS bylo to 1.10 a za 28dní by mnela dojít zas to znamená 29.10 to je dnes, nikdy mne to nemeškalo, :think: Neríkam že sem určite pres antikoncepce tehotna ale bojím se toho :oops: mam doma ani ne 4mesícne miminko :oops: :roll: Je nekdo tady kdo otehotnel pres antikoncepci? a je neake riziko pro miminko ak berete prášky a brichu mate mimčo? Dekuju :kytka: :kytka: Prosím žádne narážky, urážky,
:mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
29.10.12 09:44

Já myslím, že takhle brzo po porodu může být ještě cyklus nepravidelný a rozházený.. Kojíš? Co bereš za antikoncepci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.10.12 09:44

Těhotenství přes HA není nemožné, ale spíš bych řekla, že se Ti teprve rovnají hladiny hormonů a ms nemusí přijít úplně přesně v termínu ;) počkej pár dní, pak kdyžtak test a dr.. ale pokud bereš pravidelně, šance je tuším 1:1000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
29.10.12 09:45

Já si hlavně myslim že po porodě je to dost rozházený…že to nemusíš mít přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.10.12 09:45

A jakou bereš antikoncepci? Jestli kojíš a bereš pro kojící, tak menstruace vůbec nemusí být pravidelná, někdo ji ani nemá vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.12 09:50

Beru antikoncepci Softinelle, nekojím, problem je vtom že sem to brala každy den ale jak mne prišla MS tak sem jí nebrala a když mne skončila po 5dny tak sem hned začela a nečekala sem ješte 2dny.Ak mne rozumíte 21dní berete a 7dní ne, A ja 21dní brala a ne 7dní ale 5dní ne, :roll: :roll: No a od známe mne bylo rečeno že takhle brzo otehotním tak sem se lekla :roll: :roll: :roll: neplanuju otehotnet, a ted mne to mnelo dojít a nic,

• Citovat
  • Upravit
2411
29.10.12 10:10

K dotazu: ja sem pres HA otehotnela. jinak se ale klanim ke vsem co rikaji, ze po porodu mas MS „rozhazenou“ a na presny termin MS bych take nespolehala.

Příspěvek upraven 29.10.12 v 10:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
29.10.12 10:11

Užívání antikoncepce nesmíš nikdy zkrátit, to znamená, že musíš vždycky užít všechny prášky v plátíčku. Naopak můžeš u většiny brát hned dvě plata za sebou (bez pauzy na MS - ta v takovém případě nedorazí), nebo to udělat tak, jak jsi to udělala Ty, že jsi nenechala pauzu 7 dní (takhle se to dělává v případě, že si chceš posunout cyklus), ale pouze pět. Problém by byl, kdybys to udělala naopak - nechala pauzu např. 8 dní místo 7 - to už by byl jeden den, kdy je antikoncepce vynechaná.

Takže takto to nevadí. Přes antikoncepci se dá otěhotnět v každém případě, ale tímto jsi tomu určitě nepomohla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
29.10.12 10:12

Kratší pauza nevadí, vadila by delší. Řekla bych, že jednak se tělo ještě srovnává po porodu, jednak se srovnává s tou HA, takže minimálně první tři měsíce můžou mít nestandartní průběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.12 10:22

Moc Dekuju holky za rady, :kytka: :kytka: sem si vydechla, no ješte sem nedodala že ak mne 5.0skončila MS pak mne od 18.10- 4dny špinila ale malinko a neprestala sem brát HA protže to nebylo MS pak to skončilo a 27.10 zas mne došla MS na 1hodinu :roll: :roll: taky takove špinení, tak ja nevím no ok, je to rozhádzane tak budu čekat kdy se ted dostaví, jinak beru porád kím nezačne normal MS :kytka:

• Citovat
  • Upravit
26833
29.10.12 10:26

Já po porodu ještě normální MS neměla a to už je to půl roku a druhý měsíc nekojím a to jsem kojila jen částečně :lol: Takže se taky přikláním k tomu, že to bude hormony :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
29.10.12 10:27
@Anonymní píše: :mavam: :mavam: Chtela bych se zeptat, beru antikoncepci asi cca mesíc -mesíca pul. Po porode mne prišla normal MS bylo to 1.10 a za 28dní by mnela dojít zas to znamená 29.10 to je dnes, nikdy mne to nemeškalo, :think: Neríkam že sem určite pres antikoncepce tehotna ale bojím se toho :oops: mam doma ani ne 4mesícne miminko :oops: :roll: Je nekdo tady kdo otehotnel pres antikoncepci? a je neake riziko pro miminko ak berete prášky a brichu mate mimčo? Dekuju :kytka: :kytka: Prosím žádne narážky, urážky, :mavam: :mavam:

Já jsem otěhotněla přes Yadine, užívala jsem jí 4,5roku přesně na hodinu a k tomu jsme měli ještě přerušovaný sex :zed: Nebrala jsem ATB, neměla jsem jiné potíže, takže tohle selhání přisuzujeme obrovskému stresu, který jsem v práci tou dobou měla.. No a za měsíc naší malé budou 2 roky :srdce: :dance:
Ale to neznamená, že musíš být těhotná, jsi celkem brzo po porodu, můžeš mít MS ještě nepravidelnou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.12 10:31

@atominnka Jj vím že nemužu byt ani ted nechci :mrgreen: Jen mne zajímalo taky že ak se otehotní pres HA tak je neake riziko pro mimco? kdy si zjistila že si tehotna? No popravde sem slyšela že ak berem HA a zjistím že sem vtom tak to je hned potrat protože miminko by bylo hoodne postižene :roll: :roll: a na gynde ti udelají zdarma interupci, Ne že bych to brala ale jen mne zajíma zda to je pravda, :roll:

• Citovat
  • Upravit
26833
29.10.12 10:34

Promiň, ale to je blbost, podívej se, kolik je jenom na emimi dětí přes HA 8o Jediný, co jsem kdy slyšela bylo, že když otěhotníš přes HA, tak dítě bude homosexuál :lol: (určitě blbost, proto se tomu směju). Jinak prý riziko pro mimčo není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.10.12 10:34
@Anonymní píše:
@atominnka Jj vím že nemužu byt ani ted nechci :mrgreen: Jen mne zajímalo taky že ak se otehotní pres HA tak je neake riziko pro mimco? kdy si zjistila že si tehotna? No popravde sem slyšela že ak berem HA a zjistím že sem vtom tak to je hned potrat protože miminko by bylo hoodne postižene :roll: :roll: a na gynde ti udelají zdarma interupci, Ne že bych to brala ale jen mne zajíma zda to je pravda, :roll:

To určitě není pravda, že by se hned hnalo na potrat… Dnešní HA už nemají taková množství hormonů… Asi bys měla nějakou konzultaci, ultrazvuk navíc, ale určitě ne rovnou potrat.
Když tak si udělej test ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital