Antikoncepce Daylla na hubnutí

741
25.10.12 11:27

Antikoncepce Daylla na hubnutí

Ahojky, dnes jsem mluvila se svým gynekologem a stěžovala jsem si mu, že jsem celé léto poctivě cvičila, jedla zdravě a nezhubla ani kilo, tak jestli to může být antikoncepcí (do teď mám Vreyu a špeky na bocích a o dvě čísla větší prsa!!) a on mi předepsal antikoncepci Daylla- máte s ní některá zkušenosti? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
25.10.12 11:43

Zkušenost nemám, ale vyzkoušela jsem 10 druhů antikoncepce a vždy jsem přibrala a měla větší prsa. Podle Dr. na HA každá reaguje jinak. Během tří měsíců od začátku braní mám nahoře 10kg a když vysadím, tak aniž bych výrazně cvičila nebo držela dietu jde to dolů.

• Citovat
  • Upravit
9090
25.10.12 13:13

HA samotná nezpůsobuje tloustnutí. Buď má při braní člověk větší chuť k jídlu a tolik se nehlídá a nebo prostě zadržuje vodu a proto jdou kila nahoru, na to je třeba zkusit jinou nebo vysadit. A ať bereš cokoliv, na každou z nás působí daná HA jinak, já brala 5 let Logest a nemůžu si stěžovat a kamarádka s ním měla akorát problémy, pořád špinila, MS měla silnou a dlouhou jako hrom, to já neznala…takže zkus a uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
25.10.12 13:56

Jojo, to mi doktor říkal, že mě ta Vreya neodvodňuje. Říkám, já chodila denně na hodinu běhat, jedla zdravě a zhubla jsem asi jedno kilo na váze, ale horší bylo, že to nešlo vůbec poznat… jak kdyych se vůbec nedřela a celý den ležela v posteli :zed: peklo! Ale to že se mi zvětšily prsa o dvě čísla přece nezpůsoí přejídání… za tím musí být hormony… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
25.10.12 14:17

Já nevěřím, že je to z přejídání. Ano někdo může mít chutě. Ale já osobně od ledna pravidelně cvičila a jedla zdravě a shodila jsem do května sotva 2kg.PAk jsem vysadila, režim držím stejný a měla jsem 6kg dole za měsíc + centimetry.

• Citovat
  • Upravit
741
25.10.12 20:03

No že jo!!! Já se teda rozhodně nepřejídám - naopak… Tak to jsi mě ale potěšila, snad to u mě půjde taky poznat, jsem z toho už zoufalá :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.12 00:32

No ja zmenila antikoncepci a prestala kourit ted nekourim rok a prasky neberu 14.dni tak snad to pujde dolu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
26.10.12 09:55

Pokud ne z přejídání, tak je to nejspíš voda, na to by seděl i ten rychlý úbytek váhy po vysazení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AngelinaQuest
22.11.12 14:41

Daylla

Zdravím, mám uplně stejný problém jako ty… Také jsem brala přes rok antikoncepci Vreyu, přibrala jsem asi tak šest kil (hrůza) :roll: a zvětšeli se mi prsa…Tak pak sem ji vysadila a řekla jsem to svýmu gynekologovi a ten mi právě taky předepsal tuhle antikoncepci Dayllu. Ale začnu ji brát až za měsíc, tak se chci zeptat, jak na tebe účinkuje a jestli se taky zase po ní přibíra? :-)

• Citovat
  • Upravit
741
22.11.12 18:22

@AngelinaQuest: Jééé, tak to je super, že to máš takhle stejně! Tak to se budem vzájemně informovat :mavam: Já ji beru teprve 14 dní, takže ještě žádné nic moc účinky necítím - teda jeden velký ano, opět se mi vrátila chuť na sex a přítel je teda nadšený :D Měla jsem strach, že nové prášky moje tělo špatně přijme, že mi bude špatně atd. ale vůbec, všechno je zatím v pohodě, akorát kila dolů nejdou, ale je to krátká doba… Vreya je asi svinstvo, můj dr. vůbec neprotestoval, když jsem mu řekla, že chci jinou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AngelinaQuest
27.11.12 13:47

@ewanka, je to fajn ze jsme na tom takle úplně stejně! :-D Tak děkuji moc za tvůj názor, to nevadí že se po Daylle nehubne, já hlavně chci, abych po ni zase nepřibrala..:-( A nevím proč je tak drahá,800kc se mi za to dávat moc nechce, ale tak snad aspoň bude o něco lepší :-)

• Citovat
  • Upravit
741
27.11.12 14:53

Ona je drahá, protože je nízkohormonální, ale z těch dražších je stále levná ;) Já jsem zatím spokojená, přijde mi teda, že mám větší výkyvy nálad, ale přičítám to té změně… :nevim: Jinak je vše ok. Ty už jsi ji začala brát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AngelinaQuest
27.11.12 15:06

@ewanka: Jo ták. :-) dobře, tak s tou cenou mám být asi teda spokojená že :-D No já jsem náladova dost i bez nich, takže dobry :-D Nene, ještě nezačla, až od příštiho měsíce začnu :-) A vlastně ten můj gynekolog mi dal zdarma na zkousku i jedno to platicko Daylly, tak uvidim, jsem zvědavá :-)

• Citovat
  • Upravit
Tereza22
29.11.12 17:28

Také přecházím na Dayllu :). Myslíte, že si od HA mám dát pauzu třeba měsíc až doberu starou HA? Abych mohla třeba něco zhubnout? Nebo po týdenní pauze rovnou nasadit Dayllu? :)

• Citovat
  • Upravit
741
29.11.12 17:56

Ne, to v žádném případě nedělej :! Když vysazovat antikoncepci, tak minimálně na rok, jinak je to hrozně nebezpečné. Nemusí ti ta druhá antikoncepce dobře působit, tělo bude zmatené a ve výsledku se to může minout účinkem… Jak dobereš starou tak 7 dní pauza a 8. den začne normálně jíst Dayllu :mavam: Průběžně piš, jaké cítíš změny. Kdy začínáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí