Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Měla jsem kroužek a náplasti. Obojí je dobrý v tom, že se na to nemusí myslet každý den. Moje postřehy jsou takové:
Náplasti nejsou zrovna nejčistší. Za ten týden se pod těmi okraji trocha špíny nastřádá. Když najdeš dobré místo, tak dobře drží. Já je měla na zádech.
Kroužek je čistý, stejně tak se mění po dlouhé době. Tuším 3 týdny? Už si to nepamatuji. Nevím, jestli jsem byla jediná, ale občas mě při sexu opustil
No nebyl problém ho zavést zpátky. Jen mi to po tom sexu docela vadilo. Ale neslyšela jsem o nikom, komu by to stalo taky ![]()
http://femcap-pesar.cz/ uvažuji o tomto ![]()
Zkušenosti jsou s tím fajn. Je tu i diskuze, zkusím ji najít ![]()
@Nejhodnější děkuji za rady, něco si přečtu a uvidím. Jinak ty druhej anonyme, to víš že vím že existují kondomy.
zakladatelka
Měla jsem kroužek Nuvaring, savádění pohoda, nemusel jsem na něj myslet, ale…přítel si občas stěžoval, že jej v určitých polohách cítí a začal se mi z něj rapidně zvyšovat tlak, po vysazení zase v normě…
Ahojky, prosím o radu… Používám antikoncepční kroužek a lékař mi předepsal vaginální tablety na zánět. Máte některá zkušenost, zda-li si mám kroužek vyndat a zavést tabletu či tam kroužek nechat?
Děkuji za odpověď ![]()
Kroužek tam musí být neustále, jinak by neplnil svou funkci. To je to samý, jako by jsi vysadila tabletky..
Ahojky ženy, předem se omlouvám za anonym, je to osobní. Najde se nějaká maminka, která má zkušenost s antikoncepčním kroužkem? Řeším jakou antikoncepci, a HA kvůli žaludku (citlivému) bych raději nechtěla. A tak se ptám co si myslíte o tom kroužku? Jak to funguje? Popřípadě s jakou jinou metodou ochrany máte dobré zkušenosti? Děkuji vám