Apartmány v Caorle nebo Lignanu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
252
7.1.13 12:49

Apartmány v Caorle/Lignanu

Ahoj všem,
letos chceme s dětmi (batolata) na dovču k moři do Caorle nebo Lignana. Vybrali jsme tyto apartmány a nemůžeme se rozhodnout…
Lignano Sabbiadoro - Apartmány TIRRENIA
Caorle Porto S. Margherita - Apartmány JOLLY
Caorle Porto S. Margherita - Apartmány BORA

Caorle Porto S. Margherita - Apartmány ADRIATICO

Uvítám jakékoliv osobní zkušenosti, pozitivní i negativní, + info o ceně plážového servisu. díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12429
7.1.13 13:18

My jsme byli před dvěma lety tady http://www.newtravel.cz/search.php?… a to bylo nádhera:) K moři kousek, ne nikde v centru a bazen u toho (ten jsme ale nevyužívali, chodili jsme do moře). V každém případě tam byli rodiny s dětmi. Parkování u vchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihl.meghan
7.1.13 20:29

Nikdo nebyl v některém z apartmánů? :roll:

• Citovat
  • Upravit
neprihl.meghan
7.1.13 20:30

Nikdo nebyl? :roll:

• Citovat
  • Upravit
17869
7.1.13 20:31

My byli v apartmánech v Lignanu, ale v jiných, už nevím název. 50 m k moři, před nimi bazén, super, ale ubytování nic moc teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
2.1.16 10:21

Pres co objednáváte

Ahojky, chtela bych nejake vami ověřené stranky na objednání ubytování, ne pres cestovku. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
2.1.16 10:34

Booking com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
2.1.16 11:38

Já objednávám také přes booking.com a úplná spokojenost. Objednávám hlavně Chorvatsko, protože sever Itálie (zde jmenované Caorle, Lignano, či jakékoli jiné v této lokalitě) je dost drahý. Jednou jsme byli v těchto místech přes italskou cestovku, žádná láce to taky nebyla, ale servis a kvalita ubytování byly někde jinde než od české cestovky (jen pro představu: zatímco česká cestovka měla plážový servis v posledních řadách nejdál od moře, italská cestovka má obsazené první řady hned u moře). Takže za mě v pohodě. Jen horší domluva. No a bylo mi řečeno, že tato oblast ubytování „přímo od majitele“ (tak, jak to jde domluvit v Chorvatsku), nezná. Tam je všechno přes agentury. Takže české cestovky pobyty objednávají také přes tyto agentury.
Nedávno jsem koukala právě na booking.com na tuto oblast a dost mě překvapily vysoké ceny. Myslím si, že možná i přes cestovku by se našlo i laciněji. A to jsem koukala nejen na apartmány u moře, ale také na městečka do vzdálenosti cca 20 km od moře.
Asi jsem moc neporadila. Ale též jsem zvědavá na příspěvky a budu to tu sledovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
2.1.16 13:15

Je pravda že to bylo dražší, ale apartmán byl super. Slunečník jsme měli blíže k moři než když jsme byli přes cestovku, ale pro mě letos to bylo horší protože jsem se tam tahala s kočárem v tom písku :mrgreen:
Co bylo super že jsme nemuseli skládat žádnou zálohu dopředu a zaplatili jsem na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí