Kolik jste ochotné zaplatit za dovolenou?

611
7.1.13 09:28

Kolik jste ochotné zaplatit za dovolenou?

Ahoj holky, zajímá mě, kolik jste ochotné zaplatit za rodinnou dovolenou u moře? My právě vybíráme a měli jsme hranici 40-45tis.,ale našim představám o dovolené - 12dní, all inclusive,5 hvězdičkový - luxusní hotel, tak jsme na ceně přes 50tis.,ale mě to připadá docela dost, tak stále váhám, jestli koupit - a to už je cena po slevách na First minute. Jsme 2 dospělí a 1 dítě. Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15074
7.1.13 09:33

Bídně, tolik nemáme ani v záloze:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
7.1.13 09:34

Hodně záleží jakou chcete destinaci

50 mi přijde hodně, to nebudu chtít dát ani se dvěma dětma :P :lol:
ale ono se teď všechno zdražuje, navíc koruna oslabila takže zájezdy budou dražší
my jsme byli předloni na last a vešli jsme se do 35 (ale pravda hotel měl jen 4*, na tom my zase až tak netrváme) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
7.1.13 09:35

Ono záleží na příjmech. Mít 80tis. Na dovolenou, tak je použiju a vybírám dovču i podle toho. My 80 tis. Nemáme, takže musíme vybírat levněji. Momentálně bychom si mohli dovolit něco kolem třicítky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.1.13 09:35

A to dítě jede zadormo nebo kolik mu je

• Citovat
  • Upravit
Imane
7.1.13 09:37

No, přiznávám se, že tolik by se mi za dovolenou dávat nechtělo. :oops:.

Příspěvek upraven 07.01.13 v 09:37

• Citovat
  • Upravit
3743

Záleží co očekáváte.
Vloni jsme byli na 16-ti denní akci v Bulharsku (2 dospělí+2 děti), 7 dní u moře, zbytek poznávačka, na jídlo chodili do taveren a nechali jsme za to 33tis (včetně 2 nocí v Rumunsku, které nás vyšly na 2× 3200Kč).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186

Jestli se vám to zná moc, tak zkuste vybrat jiný hotel nebo destinaci. Třeba Djerba vyjde levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
7.1.13 09:38

Ahoj, my dali naposled za all in, 8 dní, Lanzarote, 5*, 58 tisíc. Tvoje požadavky vs.cena mi přijdou asi trochu neúměrné :nevim: letos jsme chtěli Thajsko, tam by to bylo určite víc, ale máme už jiný starosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
7.1.13 09:38

Abych to ještě více upřesnila, tak se jedná o Egypt o jeden z nejdražších hotelů, vím, že některé zájezdy vyjdou mnohem levněji, ale úroveň hotelu už není taková, jakou by jsme si představovaly - teda spíše manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
7.1.13 09:40

8o Ty jo, holky, já úplně čumím, kolik za dovolené v hotelech dá utratit :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
386
7.1.13 09:41
A můžu se zeptat o jaký hotel se jedná? v egypě jsem byla skoro ve všech hotelech.. předpokládám, že pokud jedeš s dítětem tak jedeš do hurghady? a firsty nedoporučuji, lepší je last minute - tam ti bude stačit i těch 40tis bohatě..možná i míň..
@hanitscha píše:
Abych to ještě více upřesnila, tak se jedná o Egypt o jeden z nejdražších hotelů, vím, že některé zájezdy vyjdou mnohem levněji, ale úroveň hotelu už není taková, jakou by jsme si představovaly - teda spíše manžel.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
7.1.13 09:41
@Anonymní píše:
A to dítě jede zadormo nebo kolik mu je

dítě má 2 roky

@MUFICE píše:
Jestli se vám to zná moc, tak zkuste vybrat jiný hotel nebo destinaci. Třeba Djerba vyjde levněji.

na Djerbě jsme už byli, tak chceme zkusit právě Egypt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
7.1.13 09:43

Kolik bych byla ochotná utratit? 2dospělí+2děti asi tak 30tis maximálně. No stejně nemáme ani to, takže léto bude opět u nás na chatě jako každý rok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
7.1.13 09:43

@jutinka Sunrise select royal makadi…byla jsi tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí