Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, zajímá mě, kolik jste ochotné zaplatit za rodinnou dovolenou u moře? My právě vybíráme a měli jsme hranici 40-45tis.,ale našim představám o dovolené - 12dní, all inclusive,5 hvězdičkový - luxusní hotel, tak jsme na ceně přes 50tis.,ale mě to připadá docela dost, tak stále váhám, jestli koupit - a to už je cena po slevách na First minute. Jsme 2 dospělí a 1 dítě. Jak jste na tom vy?
Hodně záleží jakou chcete destinaci
50 mi přijde hodně, to nebudu chtít dát ani se dvěma dětma
![]()
ale ono se teď všechno zdražuje, navíc koruna oslabila takže zájezdy budou dražší
my jsme byli předloni na last a vešli jsme se do 35 (ale pravda hotel měl jen 4*, na tom my zase až tak netrváme) ![]()
Ono záleží na příjmech. Mít 80tis. Na dovolenou, tak je použiju a vybírám dovču i podle toho. My 80 tis. Nemáme, takže musíme vybírat levněji. Momentálně bychom si mohli dovolit něco kolem třicítky.
No, přiznávám se, že tolik by se mi za dovolenou dávat nechtělo.
.
Příspěvek upraven 07.01.13 v 09:37
Záleží co očekáváte.
Vloni jsme byli na 16-ti denní akci v Bulharsku (2 dospělí+2 děti), 7 dní u moře, zbytek poznávačka, na jídlo chodili do taveren a nechali jsme za to 33tis (včetně 2 nocí v Rumunsku, které nás vyšly na 2× 3200Kč).
Jestli se vám to zná moc, tak zkuste vybrat jiný hotel nebo destinaci. Třeba Djerba vyjde levněji.
Ahoj, my dali naposled za all in, 8 dní, Lanzarote, 5*, 58 tisíc. Tvoje požadavky vs.cena mi přijdou asi trochu neúměrné
letos jsme chtěli Thajsko, tam by to bylo určite víc, ale máme už jiný starosti ![]()
Abych to ještě více upřesnila, tak se jedná o Egypt o jeden z nejdražších hotelů, vím, že některé zájezdy vyjdou mnohem levněji, ale úroveň hotelu už není taková, jakou by jsme si představovaly - teda spíše manžel.
Ty jo, holky, já úplně čumím, kolik za dovolené v hotelech dá utratit
.
@hanitscha píše:
Abych to ještě více upřesnila, tak se jedná o Egypt o jeden z nejdražších hotelů, vím, že některé zájezdy vyjdou mnohem levněji, ale úroveň hotelu už není taková, jakou by jsme si představovaly - teda spíše manžel.
@Anonymní píše:
A to dítě jede zadormo nebo kolik mu je
dítě má 2 roky
@MUFICE píše:
Jestli se vám to zná moc, tak zkuste vybrat jiný hotel nebo destinaci. Třeba Djerba vyjde levněji.
na Djerbě jsme už byli, tak chceme zkusit právě Egypt
Kolik bych byla ochotná utratit? 2dospělí+2děti asi tak 30tis maximálně. No stejně nemáme ani to, takže léto bude opět u nás na chatě jako každý rok ![]()