Kolik jste ochotné zaplatit za dovolenou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
446
7.1.13 09:44

Nojo, někdo si to může dovolit a stejně jede raději pod stan, záleží co si kdo pod slovem dovolená představí :)U nás by to mohlo být pro 2+2 max. 7000 tak si asi moc vybírat nebudem a pojedem na nějakou chatu nebo pod stan :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
7.1.13 09:47

Ahoj, tak mi objednávali nedavno do Egypta, letecky, all inclusive, 5hvězdičkový hotel a můj požadavek byl ještě aquapark v ceně, s tím, že musíme letět jen červenec nebo srpen, to budeme mít hlídání pro nejmladšího, vyšlo nás to na 42000, i s transportem na letiště, jsme dva dospělí a 6ti letý syn, odlétáme 17.7. na 8 dní, původně jsem měla představu kolem 35000, ale vyšlo to takto, se synem letíme poprvé, tak aby to stálo za to, v Egyptě jsme byli už dvakrát a vyhrál to na plné čáře, Tunis, Džerbu procestovanou taky máme, ale není to takové, já chtěla i to Rudé moře…nebýt příspěvku od zaměstnavatele, tak taky nikam ale neletíme ( jo a je to od Eximu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
7.1.13 09:48
@sicilka píše:
Nojo, někdo si to může dovolit a stejně jede raději pod stan, záleží co si kdo pod slovem dovolená představí :)U nás by to mohlo být pro 2+2 max. 7000 tak si asi moc vybírat nebudem a pojedem na nějakou chatu nebo pod stan :lol:

Nápodobně:-) Případně i k moři, ale evropskému nejbližšímu a do kempu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35977
7.1.13 09:49

My byli snad nejvíc taky kolem pade. Ale za tu cenu bych nejela do egypta, mě se hodně líbilo v turecku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
7.1.13 09:50

Tak v makadi hotelech jsem byla a opravdu jsou kvalitní protože síť makadi to zaručuje… ale na stejné úrovní je třeba hotel sunrise select garden - nebo jeho nový hotel sunrise select mamlouk… moje tchýně tam byla v létě a za 12dnů s ultra all inclusive zaplatili 31tis na lastminute.. 2 osoby.. a jelikož dítě má 2 roky - tak platí pouze letenku, takže 45tis pro 2 dosp a 1 malé dítě je akorát možná i hodně.. poččkej si, neplať předem.. nehledě k tomu, že si zaplatíš a cestovka tě stejně může dát do jiného hotelu, všechny cestovky to mají ve všeob. podmínkách, které podepisuješ podpisem smlouvy.. akorát při změně hotelu musí dodržet počet hvězdiček, zakoupené služby a lokalitu - ale kolikrát to vůbec neodpovída, v egyptě mi občas přijde, že ty hvězdičky jsou kolikrát neoprávněné.. a naopak některé 4hvězdy dosahují služeb 5hvězd akorát jsou tam nějaké ale.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
7.1.13 09:52
@hanitscha píše:
na Djerbě jsme už byli, tak chceme zkusit právě Egypt

Tak to mi nepřijde tolik za 5+ hotel. My byli v Egyptě v letech 2004 a 2006 a platili jsme za 11 dní s all inclusive tak 2O tis. na osobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.1.13 09:57

Tak to je šílená pálka, to bych nedala ani omylem. cestovky u nás jsou vydřiduši, proto s nimi už 10let nelétáme. Za 50.000 jsme byli na 3 týdny all inclusive v Dominikáně 2dospělý a dítě 4 roky, jenže my tedy lítáme na super last moment, dát 50.000,– někde za 12 dnů, to bych raději seděla doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
7.1.13 09:58
@terinka4444 píše:
Tak to je šílená pálka, to bych nedala ani omylem. cestovky u nás jsou vydřiduši, proto s nimi už 10let nelétáme. Za 50.000 jsme byli na 3 týdny all inclusive v Dominikáně 2dospělý a dítě 4 roky, jenže my tedy lítáme na super last moment, dát 50.000,– někde za 12 dnů, to bych raději seděla doma.
:palec: :palec: Tak přesně.
  • Citovat
  • Upravit
3200
7.1.13 09:58
@jutinka píše:
A můžu se zeptat o jaký hotel se jedná? v egypě jsem byla skoro ve všech hotelech.. předpokládám, že pokud jedeš s dítětem tak jedeš do hurghady? a firsty nedoporučuji, lepší je last minute - tam ti bude stačit i těch 40tis bohatě..možná i míň..

Zrovna dneska psali na netu, jaký je zájem o first minute a že to vyjde levněji než last. Asi potřebují rychle sehnat klienty, tak si zaplatili tuto formu reklamy :mrgreen:

Taky volíme last minute, kvůli zaměstnání si nemůžeme plánovat moc dopředu a dáváme tak 40 - 50 tis. 2 dospělí, jedno dítě (nyní 5 let), all inclusive a 4 hvězdy. Egypt by asi zejména v last minute vyšel levněji, ale tam se s malým dítětem zatím nechystám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.1.13 09:59

V sesti jsme v lete byli v Budve, ve tripokojove vile, prostorneeee:-) Cena i s jidlem a darecky a dennim kolotocem :mrgreen: 40tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
7.1.13 10:00

5* 12 dní a All in, tak to je 40 tis. fakt málo. Raději si připlaťte a jeďte s prověřenou cestovkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.1.13 10:02
Do Egypta v červenci 8o tedy smekám
jinak jsme byli loni konkrétně Sindbad beach hotel, je to komlpex hotelů mimo jiné s největším aquaparkem v Hurghadě, kdo to tam zná, jezdí tam odtud výletní ponorka. Malá měla zlomenou ruku, tak jsme museli čekat až jí sundají sádru, takže jsme se vraceli 4.7. a už to nebyla dovolená, ale peklo. No každopádně 15nocí all inclusive, 2 dospělý dvě holky šest let a platila jsem kpmplet 34000 v přepočtu a víza jsme dostali na letišti do pasu zdarma, ty byly v ceně.
@Maarlen píše:
Ahoj, tak mi objednávali nedavno do Egypta, letecky, all inclusive, 5hvězdičkový hotel a můj požadavek byl ještě aquapark v ceně, s tím, že musíme letět jen červenec nebo srpen, to budeme mít hlídání pro nejmladšího, vyšlo nás to na 42000, i s transportem na letiště, jsme dva dospělí a 6ti letý syn, odlétáme 17.7. na 8 dní, původně jsem měla představu kolem 35000, ale vyšlo to takto, se synem letíme poprvé, tak aby to stálo za to, v Egyptě jsme byli už dvakrát a vyhrál to na plné čáře, Tunis, Džerbu procestovanou taky máme, ale není to takové, já chtěla i to Rudé moře…nebýt příspěvku od zaměstnavatele, tak taky nikam ale neletíme ( jo a je to od Eximu)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.1.13 10:07

Jinak předloni jsme byli na Korfu, já mám ráda Řecko a jeho ostrovy, byla to čtyřhvězda, jenže evropská, all inclusive, 8 dnů, včetně letenek dva dospělí a dítě 5let a platila jsem 13500,– :mrgreen: tady jen chodím okolo nabídek našich cestovek a zírám s otevřenou pusou.
Teď jsem koukala na first momenty do Turecka, nějak se manželovi vysypal ekzem, tak jsem myslela, že vezmeme 3 týdny a kvůli miminu to naplánuju dopředu, koukám na 4hvězdy, ty nám stačí v Turecku a ceny jsou už od 600EUR za dospělého s all inclusive, dítě je tam stále za nějakých 200-250EUR, mrně zdarma.
50.000,– to je 2000,–EUR, to je naprosto šílené za 12 dnů někde tady poblíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.1.13 10:09

@terinka4444
Hod dodkaz na cestovku „kids friendy“,diky:-))))))))
A cervenec a srpen na dovolene u more nemaji ani v mym diari misto. Ëvropa jeste jakz takz, ale ta Afrika…Tunis byl uz tak na zacatku cervna NEUNOSNY!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
7.1.13 10:10

@terinka4444 a s jakou cestovkou lítáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie