Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky, chystáme se letos poprvé s malým na dovolenou k moři ( v létě mu bude rok) a hledáme nějaký tip na prima místo, čisté moře..máme představu max dálky do Střední Dalmácie, jižněji už ne, menší klidnější městečko (tzn ne Vodice, Biograd atd to už je na nás velké a moc profláklé), ubytování v apartmánu ( ideálně i vetším apartmánu protože nás zřejmě bude i více, cca kolem 10..), pláže jsou mi jedno, mám ráda i oblázky, zas písek je třeba lepší pro malé..a chceme jet na přelomu července-sprna..je mi jasné, že si každý to svoje hlídá, ale kdyby se někdo chtěl podělit nebo doporučit, budu ráda ![]()
Ahoj Veruu, bohužel neporadím, ale také se přidám… jsem zvědavá! Chceme razit až v září, přesně tam někam (aby to nebylo moc daleko), ale i v menším počtu… tou dobou bude náš prďlka tedy starší než váš (náš bude mít 21-22 měsíců)…
Zajímalo by mě taky, jak tu cestu dětičky zvládají? ![]()
Snad se s námi podělí hodně maminek o všem možném ![]()
My byli v Žaboriči. Kousek od Šibeniku, byl tam klídek. Ale fakt je, že to bylo až v září.
Tak totéž zajímá i mě. Máme jet větší parta a malému bude na přelomu července a srpna 10 měsíců ![]()
Tak my letos jedeme taky do Chorvatska, jedeme v půlce června dcera bude mít 2 a čtvrt roku a jedeme na poloostrov Pelješac přímo do Žuljany, tak jsem zvědavá jaké to tam bude a cestu snad zvládneme ![]()
Ostrov murter je užasný a dostanete se tam přes most, projela jsem na jachtě skoro celé chorvatsko a Murter je blízko a stojí za to, pro děti pláž Slanica, kde je i bílý písek http://www.murter-kornati.com/…plaz-slanica
Apartmány Medena je to až dole u Trogiru je to tam moc hezký. Teď v létě jsme tam s přítelem byli dokonce dvakrát. vřele doporučuji. Tady je odkaz přímo na jejich stránky, nebo když si to zadáš do googlu dá se to vyhledat i v nabídce cestovek. Ale přítel to objednával přímo na jejich stránkách.
@Fíková koukala jsem na nějaké diskuze a jak vypadá ta vesnice? Jsem cetla ze tam neni ani obchod?
A jinak díky za tipy a pro ostatní-neva, inspiraci potřebujeme všichni
Murter znam, byli jsme kousek v jinem měste, ale letos bychom chteli změnu..akorat se koukam i na nějake ubytovani na Adria databanka a mě strašně irituje jak Chorvati mají spaní v kuchyni a berou to jako regulerni spaci misto.. aby ušetřili..
No tak se to tady moc nerozjelo.. prekvapive
ja jsem koukala i jine diskuze o CH. a mam Moščeničke Drage-mala vesnice nahore, ale v sezone plno.. pak Brela, to vetsi ale pekne more s pomalym vstupem-coz ja moc nemusim, a taky hodne schodu k plazim..blbe pro kocik.. ale hledam dále ![]()
Ahojky my byli jednou na Hvaru a vloni v poreči…není to tak daleko a je to tam super
@verrru myslela jsem, že chceš víc nahoře, proto jsem doporučovala Murter, ale jinak celá makarská riviera stojí za to Brela je krásná čisté moře, ale schody
tučepi a podgora v podgoře jsme byli loni s ročním prckem byli jsme v apartmánu vedle hotelu siréna, který ma svůj bazén, a chodili jsme na jejich pláž, kterou oni čistili. Nevím co si představuješ typů je mnouho, já třeba úplně miluju ostrov Mali Lošinj ![]()