Chorvatsko 2013 - tipy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2760
9.1.13 21:06

@renule 13 díky, taky jsme puvodne neco nahore chteli, ale ted uz koukam i nize :) Tucepi znam, mi se nelibilo, Podgora mrknu, a Mali Losinj vypada krasne–ale asi mam trochu problem ze by se tam muselo trajektem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
9.1.13 21:07

@hrusticky Poreč mrknu.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
9.1.13 22:15

@verrru na ten lošinj my jsme jeli přes krk a potom kousek trajektem na cres, není to žádná věda a trajekty nejsou drahé, jen spíš s malým dítětem bych tam nejela, není to až tak dětem přízpůsobeno :( Já jezdím od mala do chorvatska na jachtu a objeli jsme celkem hodně míst. Tak to celkem znám, ale spíš z moře. ;) Tak ať něco hezkého vybereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
10.6.13 10:39

Holky, oživuji diskuzi, potřebuji zjistit, zda do Chorvatska je možné na OP cestovat? Našla jsem na netu, že je ve vyjímce a OP pro dospělého by měl stačit… Ale jak to je, když se jede autem přes Slovinsko? Díky moc za rady

• Citovat
  • Upravit
2189
10.6.13 10:59

@Gibbo Ahojky, já sem byla v chorvatsku minulé léto v srpnu a jeli jsme přes Slovincko a jela jsem jen na občanku, takže v pohodě :-). Ale dítě musí mít pas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
10.6.13 11:04
@Andrejka27 píše:
@Gibbo Ahojky, já sem byla v chorvatsku minulé léto v srpnu a jeli jsme přes Slovincko a jela jsem jen na občanku, takže v pohodě :-). Ale dítě musí mít pas.

Jeee, tak to je super a není žádná změna od roku 2013 snad, ne? Víš jak všechno furt mění :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
148
10.6.13 11:08

Já jsem taky psala někde nějaké cestovce a napsali mi, že OP stačí, ale děti asi pas :think: ještě právě taky nevím, protože nám končí v srpnu, jestli musíme dělat ted nový :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
10.6.13 11:10

Holky nějaké tipy na levnou dovolenou s dětmi? :kytka: Nemůžem si letos utratit tolik penízků a bez dětí nechci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
10.6.13 11:10
@lusess píše:
Já jsem taky psala někde nějaké cestovce a napsali mi, že OP stačí, ale děti asi pas :think: ještě právě taky nevím, protože nám končí v srpnu, jestli musíme dělat ted nový :think:

Tohle je ok, to zjišťuju bez dětí, jen pro dospělou osobu, která tam má cestovat…

A nemůže být problém na cestě zpět? Protože jsem někde četla, že do Chorvatska stačí OP, to je v klidu, ale na vycestování ze států EU by pas být snad měl… Proto se ptám, jak to funguje v praxi…

• Citovat
  • Upravit
2189
10.6.13 11:12

@Gibbo Tady je co sem nedávnou četla na netu, ale nejsou to žádny novinky, když se na občanku jezdilo už dřív. A jinak žádny změny nejsou, letos taky jedeme :-)http://tn.nova.cz/…s-zmeni.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
10.6.13 11:15
@Andrejka27 píše:
@Gibbo Tady je co sem nedávnou četla na netu, ale nejsou to žádny novinky, když se na občanku jezdilo už dřív. A jinak žádny změny nejsou, letos taky jedeme :-). http://tn.nova.cz/…s-zmeni.html

JJ, jasný, tak super, on má frčet už teď z pátka na sobotu, takže ještě ne v rámci EU, ale hlavně, že to jde i tak a nebude teda žádný problém na Slovinsku, posléze na cestě zpět do Čech apod, jo?

• Citovat
  • Upravit
148
10.6.13 11:17

Já myslím, že nazpátek by neměl být problém pokud se jede stejnou cestou, jeli jsme tak do Itálie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2189
10.6.13 11:18

@Gibbo Když jedeš na občanku tam, tak tě půstí i zpět :-D. Pokud ti samozřejmě platí :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
10.6.13 11:20

Já jela na Občanku několikrát, u dítěte nevím jak to je, my udělali rovnou pas. Každopádně problém nikdy nebyl a to ani na cestě tam ani zpět :pankac: letos jedeme zase :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
10.6.13 11:22

Na OP stačí určitě, vlastně na Slovinsku uplně v pohodě, spíš dělaj problémy Chorvati a kontrolujou, ale OP stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí