Doporučte apartmány v ČR s bazénem

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4535
25.7.20 19:15

Apartmány v ČR - doporučte

Ahoj,

právě jsme se vrátili z úžasné dovci. Děti i manžel byli nadšeni. Dopoledne vždy výlet nebo pěšky někam na oběd a vyhlídku, výlet na lodicce na přehrade a parnik a odpoledne na ubytování, kde byl bazén, což pro děti bylo to nejlepší, hřiště a pergola.

Otázka zni :lol: kdo má doporučení na apartmány, penzion, kde je bazén u ubytování a v okolí hodně k vidění nejlepe také u prehrady. Obávám se, že tuhle dovcu už bude těžko něco prekonávat. Může to byt kdekoliv v ČR. Má někdo ověřený tip? Budu moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3141
25.7.20 19:27

Apartmany Ladna (pouze pro dospele) ; Apartmany Milovice; Apartmany Rose (Lednice) - vsude kousek :)
Da se zajet do Valtic, Mikulova, Aquapark Pasohlavky, Janohrad, Devicky, Levandulova farma, Stezka bosou nohou, H-park (lanove centrum); Mandlonove sady Hustopece :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
25.7.20 19:29

@majdulacek na vše kouknu, moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3143
25.7.20 19:33

Vranovská přehrada apartmány Sandra - bazén čistý oplocený, u přehrady, výlety v okolí taky. Ovšem ubytování velmi strohé bez TV, ale zase za hubičku.
No a z opačného soudku - hezké ubytování, ale cena taky tomu odpovídá - hotel Atlantis u Brněnské přehrady (mají letní balíčky).

Příspěvek upraven 25.07.20 v 19:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
25.7.20 19:40

@Finkaa právě tohle, co jsem psala bylo na Bitove a na přehradu jsme jeli na výlet :-) moc se nám tam libilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
25.7.20 19:47

@majdulacek tak jsem na to koukla. Lednici znám nazpaměť. Je tam krásně a bohužel to ubytko už mi přijde moc „nacancame“ pro děti, asi bych byla nervózní z toho, že tam neci upatlaji a není to ani nejlevnejsi.

Nemáte ještě tip na jižní Čechy nebo Vysočinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
25.7.20 19:56

@Mallorka Od znamych vim o „Trebonskych apartmanech“ (staci to hodit do prohlizece s koncovkou „.cz“); Apartmany u Zlate rybky :) A dal me vic nenapada :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
25.7.20 20:26

@majdulacek kouknu. V Třeboni už jsme také byli. A krásné, klidně bychom jeli zase. Kouknu, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3330
25.7.20 20:49
@Mallorka píše:
@Finkaa právě tohle, co jsem psala bylo na Bitove a na přehradu jsme jeli na výlet :-) moc se nám tam libilo.

Vypadá to moc hezky, můžu se zeptat co to bylo konkrétně za ubytování? Děkuju moc!!!

Tipy na ubytování bohužel moc nemám, s bazénem máme vyzkoušený jenom Krkonoše nebo Morava :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
25.7.20 20:52

@Marcella01 a ta Morava, kde prosím?

Je to penzion u Kozaku Bítov. Vážně je tam moc krásně a mnoho možností do okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
25.7.20 20:52

@Mallorka Jezdime do apartmanu se snidani (moznost polopenze) mezi Trebon a Jindrichuv Hradec. Deti to tam miluji, ale je to bez bazenu. Koupat se jezdime na piskovny nebo se da jet do venkovniho aquapaku v Hradci.
www.penzionpribrazsky.cz
Zase chodi sbirat rano vajicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
25.7.20 20:59

@Svistice je to krásny, ale naše děti jsou kačenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3330
25.7.20 21:43
@Mallorka píše:
@Marcella01 a ta Morava, kde prosím?Je to penzion u Kozaku Bítov. Vážně je tam moc krásně a mnoho možností do okolí.

Je to oblast Moravskeho krasu, hotel Panorama Blansko… Takže není to úplně apartmán, ale pro děti je tam úplně všechno… Zvířata, hřiště, trampolina, výlety po okolí a bazén se slanou vodou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3330
26.7.20 08:42

@Mallorka v noci mi to blesklo hlavou, jsem úplně zabrzdena :P kousíček u Bechyně naše milované Apartmány Lhota… Ve vyhledávačích psáno celé dohromady… :mavam: :pankac: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
26.7.20 09:27
@Marcella01 píše:
Je to oblast Moravskeho krasu, hotel Panorama Blansko… Takže není to úplně apartmán, ale pro děti je tam úplně všechno… Zvířata, hřiště, trampolina, výlety po okolí a bazén se slanou vodou :mavam:

@Marcella01

To znám, viděla jsem někde reklamu, je to fakt luxus, ale je to asi hodně drahé, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí