Je pro vás důležité moře?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6623
23.7.20 20:32

Je pro vás důležité moře?

Dobrý večer, tohle téma zakládám, protože jsme dnes diskutovaly s kamarádkou na téma dovolená. Podle mě a především pro mě je důležité každý rok k moři odjet/odletět, mám rada tu atmosféru tam, čerstvý mořský plody, večerní procházky, koupání v moři, slunce,… kamarádka naopak tvrdí, ze jsme Češi a proto máme trávit léto v Čechách, protože jsme narození pro naše rybníky, lesy a hory. Ona rada chodí túry po horách, stačí ji rybník na chatě, dovolené zkratka jen v Čechách. V létě hory, v zimě hory klidně i bez sněhu. Letos je šťastná za léto jaké je a tvrdí, ze pokud někdo má potřebu horka tak ať jede třeba do Albánie, já naopak se těším, ze budu aspoň ten týden v horku u moře.

Prosím nezajímají mě názory na mě, nebo kamarádku. Zajímá mě jak to mate s mořem a zda se ztotožňuje s názorem, ze jako Češi jsme narození pro naše hory a lesy.

Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1680
23.7.20 20:35

Ja se tedy bez more obejdu, oboji ma neco do sebe, ale spis u nas vyhrava dovolena v Cechach :) to ale neznamena, ze nemiluju horko a cerste morske plody :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
23.7.20 20:36

Mi je to upřímně jedno, mám ráda dovolenou u moře a i v Česku klidně někde na chalupě v horách. ;-) jinak to, že jsme Češi neznamená, že musíme trávit dovolenou tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
23.7.20 20:36

Osobně more nepotrebuju, nebyla sem u nej 10 let :lol: sem asi stejna jako tvoje kamoska, procházky po horach a cestovani tady u nas me bavi vic nez valeni na pláži. Ale ze bych to považovala jakoze typické pro čechy, to me nenapadlo, každého prece bavi něco jineho bez ohledu na narodnost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
23.7.20 20:37

Já moře miluji, letos nejedeme a sem z toho smutná. Já to u moře miluju a nejradši bych se tam odstěhovala. Ale mám taky ráda přírodu u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
23.7.20 20:41

My tady taky jezdíme na hory, ale jen když je sníh. Túry po horách nás moc nebaví. Výlety po Čechách taky děláme, ale pořádnou dovolenou mám spojenou s mořem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
23.7.20 20:47

U more vypinam a relaxuju, protoze se placam v jedne oblasti, na dovolene v CR srsim aktivitou, protoze porad nekam vyrazime na vylet. Pro me tudiz uplne jiny zpusob traveni casu a ten prvni cas od casu fakt potrebuju. Krom ucinku more a slunicka na moji kuzi, se kterou mam casto problemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.7.20 20:47

Nejlepší dovolená je pro mě moře. Hory v létě jsem zkusila a nikdy více, ale miluju české zámky a hrady, takže dovolená u moře, nejlépe letecky a pak kratší v ČR po prohlídkách. Že musím celý život sedět v ČR, protože jsem se tu narodila je za mě hloupá omezenost, navíc by se mi to kapku prodražilo, protože to, co s cenami předvádí v ČR, to je úplně absurdní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41774
23.7.20 20:48

Nás moře nebaví, my rádi památky, kopce, přírodu. Naši i zahraniční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
23.7.20 20:48

Moře nějak nepotřebuju, ve smyslu trávení u něj dovolenou. Takovou klasickou dovolenou jsem zažila v dobách dřevních dvakrát v severní Itálii, potom už ne. Pár let jsem bydlela v zemi, která má moře a světě div se, já si v něm snad jen máčela nohy, toť vše. Ale jinak milují tu nekonečnou vodní plochu, modrou, šedou, vonící, zbožňoval jsem přístavy, jejich vůni, život v nich. Na dovolenou mě to ale neláká. Ráda trávím volno i v Čechách, raději přírodu, lesy, hory, rybníky jižních Čech než bulharské a chorvatské pláže. Každý máme jiné představy, takže rozumím, že někdo si takhle skvěle odpočine, já bych si neodpocinula. Takže shrnuto podtrženo, moře mi vlastně nechybí, ne na dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15100
23.7.20 20:49

@Natálka26 Já moře miluju podobne jako ty, mořský vzduch, slunce, atmosféra, večerní procházky.. Ale líbí se mi i v ČR, ani ne tak procházky po horách, spíš památky, historická centra měst, hrady, zámky, případně jeskyně nebo nějaké přírodní zajímavosti, nebo wellnes. Dokážu si užít dovolenou v ČR, sluzby a možnost zabavy v hotelech jsou u nás srovnatelné se zahraničím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
23.7.20 20:50

@Natálka26
Absolutně souzním s tvou kamarádku
Já ani nechápu co všichni vidí na moři. Proč k němu musí :nevim:
Letošní léto je, za mě, značka ideál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
23.7.20 20:51

Mě je to jedno. :nevim: Loni jsem byla u moře po dlouhé době, bylo to krásné, změna po těch letech. Ale důležité to pro mě není. Uziju si dovču i tady u nás. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21894
23.7.20 20:52

Nemusim mit more každý rok. Naopak poslední roky jezdime po Cechach a milujeme to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
23.7.20 20:52

@Natálka26 Mam rada aktivni dovolenou. More tam muze, ale nemusi byt. Na dovolene s morem jsem byla za zivot 5×, z cehoz nejlepsi byly ty dve na Baltu a to u te prvni jsem do more smocila za cely pobyt jen kotniky. :lol:
Pokud si mam vybrat mezi morem a horami, preferuji hory.
Ale nemyslim si, ze je to o tom, kde se clovek narodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí