Je pro vás důležité moře?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
24.7.20 07:12

@fera21 ale no tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23983
24.7.20 07:23
@g.sandova píše:
@fera21 ale no tak!

No co, asi popisuje své zkušenosti z doby, kdy jezdil na devizovej příslib do Jugošky… :lol: :lol: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
24.7.20 07:35
@g.sandova píše:
@fera21 ale no tak!

Ne, sorry, bohužel mám ve svým okruhu asi dvě takový rodiny :mrgreen:

@bse.pedro píše:
No co, asi popisuje své zkušenosti z doby, kdy jezdil na devizovej příslib do Jugošky… :lol: :lol: :lol: 8)

Já už Jugošku ani devizák věkem ani neštrejchnul :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85404
24.7.20 08:30

@ugluk k Baltu jezdime snad uz ctvrty rok po sobe, jak teplot vzduchu stoupne nad 25, umirame :-) chlap si zaplave, dcera je ve vode porad, bud po kolena nebo po krk, te je to jedno a mne staci po kolena, plavani nemam rada. Pro nas naprosty ideal, i kdyz znami se divi, ze tam jezdime, kdyz je tam prece zima :lol: ja je chapu, ale ne kazdy ma rad to vedro no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45717
24.7.20 08:30

@fera21 kde zijes proboha, nikoho takovyho neznam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15295
24.7.20 08:37

@fera21 Žiješ asi mezi zvláštníma lidma, to co popisuješ se dělo možná před 30lety.. V dnešní době všichni lítají na dovolene allinclusive a rozhodně nevozi konzervy a neskudli na zmrzline..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
24.7.20 08:41

Nechápu názor, že bez moře není „pořádná“ dovolená :D
Já preferuju v první řadě aktivní dovolenou a pak hory, moře mám taky ráda, ale k životu ho nutně nepotřebuju. Dovolená je pro mě hlavně o vypnutí od běžných povinností a poznávání nových míst, ať už je to v Čechách nebo v cizině, v horách nebo u moře. Užila jsem si moře a památky na Mallorce, horská jezera v Alpách i stanování v Krkonoších, plnohodnotná dovolená je pro mě každá varianta. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
24.7.20 08:45

Mě stačí moře tak jednou na 5 let, klidně Balt, nemám ráda horko, líbí se mi jenom ta slaná vůně. :-).
Zase si nedovedu představit dovolenou bez výletů na kole, houbaření, grilování s kamarády, borůvkových koláčů, chlazeného cideru a poobědového spánku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
24.7.20 08:53

K mori jezdime jen tak na 4-5 dni. Nemame radi horka. A jezdime vsude, hory, more, vylety, poznavacky - vse je tedy “ na pohodicku”. Nicmene mam kamaradku, pro kterou tez dovolena bez more neni dovolena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
24.7.20 08:59
@bse.pedro píše:
Když jsem se byl naposled koupat v rybníce, vypil jsem tolik vody, že kapři zůstali na suchu… :nevim: 8) Na rychlé hojení bebí mám v květináči Aloe vera, stačí utrhnout kousek listu a potřít, je to jednodušší a rychlejší, než kvůli odřenýmu kolenu jet dva dny autem k móři… :pankac: 8)

Tak za prvé to nebylo odřené koleno :mrgreen: a za druhé kvůli tomu nebudu rušit zaplacenou dovolenou, abych mohla ránu potírat aloe verou :mrgreen: Loni jsme byli u moře poprvé a to jen proto, že nás dovolená vyšla cenově úplně stejně, jako kdybychom cestovali tady u nás :nevim:
Mě taky nevadí dovča u nás, je tu spousta krásných míst, co jsem ještě neviděla :srdce: Letos se těšíme do Českého Švýcarska :srdce: Aspoň doufám, když zase začínají s tím pitomcem koronáčem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13993
24.7.20 09:08
@Alušáček píše:
@fera21 Žiješ asi mezi zvláštníma lidma, to co popisuješ se dělo možná před 30lety.. V dnešní době všichni lítají na dovolene allinclusive a rozhodně nevozi konzervy a neskudli na zmrzline..

Skludlit na zrmzce, když i Tad stojí cca 30 Kč kopeček.. Nepamatuji se kolik stál v Chorvatsku, ale bylo to jak 3 tady :lol: :lol:(množství)

Příspěvek upraven 24.07.20 v 09:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
24.7.20 09:10

Já tu @fera21 nadsázku vcelku chápu. Lidé v práci a třeba rodiny kamarádů dětí taky jezdí každý rok k moři (jinak to prostě není dovolená, nad našimi dovolenkovými destinacemi často trochu decentně povytáhnou obočí). Když se jich zeptáme, co tam viděli, tak zase pro změnu povytáhneme obočí my, neb to je obvykle jen pláž, hotel/apartmán a přilehlé městečko, Ti akčnejší vyrazí z dětmi na nějakou plavbu lodí do vedlejšího letoviska.
Takže jsem zrovna nedávno vysvětlovala svému dítěti, že ano, někteří lidé opravdu rádi tráví dovolenou jen na pláži a v hotelu a na žádné výlety tam nejezdí.

Příspěvek upraven 24.07.20 v 10:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
24.7.20 09:47
@Svistice píše:
Já tu @fera21 nadsázku vcelku chápu. Lidé v práci a třeba rodiny kamarádů dětí taky jezdí každý rok k moři (jinak to prostě není dovolená, nad našimi dovolenkovými destinacemi často trochu decentně povytáhnou obočí). Když se jich zeptáme, co tam viděli, tak zase pro změnu povytáhneme obočí mi, neb to je obvykle jen pláž, hotel/apartmán a přilehlé městečko, Ti akčnejší vyrazí z dětmi na nějakou plavbu lodí do vedlejšího letoviska.
Takže jsem zrovna nedávno vysvětlovala svému dítěti, že ano, někteří lidé opravdu rádi tráví dovolenou jen na pláži a v hotelu a na žádné výlety tam nejezdí.

Dcera se mě jednou zcela vážně zeptala, proč nejezdíme v zimě lyžovat na hory a v létě k moři do Chorvatska? :) Její spolužáci totiž většinou jezdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15295
24.7.20 10:10
@Svistice píše:
Já tu @fera21 nadsázku vcelku chápu. Lidé v práci a třeba rodiny kamarádů dětí taky jezdí každý rok k moři (jinak to prostě není dovolená, nad našimi dovolenkovými destinacemi často trochu decentně povytáhnou obočí). Když se jich zeptáme, co tam viděli, tak zase pro změnu povytáhneme obočí mi, neb to je obvykle jen pláž, hotel/apartmán a přilehlé městečko, Ti akčnejší vyrazí z dětmi na nějakou plavbu lodí do vedlejšího letoviska.

Právě v těch hotelech bývá pro děti spousta zábavy, animační programy celý den a snad každé dítě dá přednost blbnutí v bazenu nebo v mori než výšlapu do hor :D Já osobně mám ráda i aktivnější dovolené v cr, dcera si ve finále užije taky užije oboje, ale kdyby si měla vybrat jestli dovolená s výlety v ČR nebo do hotelu k moři, vybere si more :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
24.7.20 10:14

@Alušáček Děti by si možná taky to moře vybrali. Ale rozhodně by je nebavilo týden pendlovat hotel-pláž-bazén. Animační programy starší nesnáší a nezapojuje se, k vodě měl doposud velmi odtažitý vztah.
Prostě máme jiný životní styl a rádi poznáváme. Loni jsme u može byli, ale stejně jsme k němu chodili tak ob den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí