Je pro vás důležité moře?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45717
24.7.20 14:56

@ugluk jaky kafe, ted jsem se koukla kolik ma ta ledova voda v nasem bazene - 24 :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69018
24.7.20 18:02

@veria jsi zhejčkaná :-D My trávili celé léto na Slapech a jak to mělo 19, 23 už to bylo na pohodu, luxus :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3531
24.7.20 18:22

Necetl jsem prispevky. Ale fakticky jsem u klasicke dovolene u more byl naposled v sesti letech a moc si to nepamatuji. Jak probiha takova klasicka dovolena u more? Ze rano jdete na plaz, tam cely den prozevlujete u vody (aktivne ci pasivne) a vecer jdete domu? Cili jak nekde v kempu v CR?
Dekuji za odpovedi.

Jestli jo, tak to radeji delam v ceskem prostredi a vydrzim to par dni a preferuji jiny typ dovolene. More miluji, ale nechybi mi, rad jsem u nej i v Anekoupacim obdobi. (Coz jsem paradoxne casteji).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
24.7.20 18:44

To se prece neda takhle rict. Ja miluju Svycarsko, berner oberland je fantasticka oblast, nebo Zermatt treba. Pak sev. Italii - Dolomity, oblast Rosengarten, Brenta a dalsi, krasne ferraty i lehci trasy. A stejne tak mam rada Sicilii, Thajsko, Malajsii, Indonesii, recke ostrovy i Norsko. Jezdime na vlastni pest, pujcime si auto, projedeme toho co nejvic, v kazdem ubytku jsme tak 3-4 noci, lezeme po horach, na sopky, po pamatkach, v mori se potapime nebo snorchlujeme, ochutnavame mistni jidlo a kdyz objevime nejakou super plaz klidne si tam dame par dni relax. Jo taky jsem parkrat s detma byla klasicky v hotelu, AI, plaz, bazen, obcas vylet, proc ne, nekdy je fajn uplne vypnout a o nic se nestarat. A CR mam projetou samozrejme taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
24.7.20 19:04

Moře miluju, ale vyvalit se na 14 dní na pláž do luxusního resortu, je pro mě snad nejhůř dovolená na světě. Vyhovuje mi to tak, že strávím většinu dovolené aktivně a když už nemůžeme, pak si dáme dva dny válečku u moře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
24.7.20 19:23

Já se bez moře určitě obejdu - z vln se mi dělá špatně, i když jsou to jenom ty maličké :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85404
24.7.20 21:13

@ugluk 16 mel vzduch? My tam meli prumerne 21, obcas 19 a i 25, meli jsme stesti, mame ho kazdy rok :-) voda mela 17-19 podle toho, co tam hlasili, chlap i dcera se koupali, jak vidi vodu, musi do ni. Spise mi tentokrat vadil ten vitr, minule roky tam skoro nefoukalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69018
24.7.20 22:20

@blumen ano, 16-17 vzduch, v nejteplejší den se vyšplhal i na 20, to jsme se trochu smočili :-D Já pamatuju i ten vítr, ale plážový stan a ohrádky to jistí, to mi tolik nevadí, teda pokud nefouká natolik, že je pak zákaz koupání. Řekněme, že to tam mám moc ráda, ale pamatuji i teplejší roky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85404
24.7.20 23:05

@ugluk to urcite, tento rok tam byl nejchladnejsi, minuly pro nas pro zmenu nejteplejsi, meli jsme tam 30! :-) a umirali :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69018
24.7.20 23:46

@blumen loni se přemnožily sinice, ne? My loni nebyli, s mrňavým mimčem jsme trajdali po ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85404
25.7.20 21:19

@ugluk my byli ke konci cervna a bylo tam nadherne, sinice zadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
25.7.20 22:28
@Xmichaelah píše:
Pro me je more dulezite, v cechach bych na dovolenou vlastne ani nejela… ( ale zas nebydlim v panelaku a les mam uz v podstate na zahrade). Byla jsem zvykla jezdit 2-3 x do roka a diky malemu mimcu jsem mela 2 roky pauzu. Mela jsem letet v cervnu, tak to mam prehozeny na srpen a doufam, ze to klapne, protoze proste potrebuju k mori…jinak v mem okoli tohle v podstate nikdo nechape :mrgreen:

MÁM to stejné jako ty, jela jsem k moři v 23 tt. těhotenství a to sama, s dítětem jsem jela poprve když mělo rok a třičtvrtě :D
takže jsem vynechala jen rok, to jsme byli na Lipně a tam bylo v srpnu 12 stupňů :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
25.7.20 23:00

@Natálka26
Já sice jsem Švýcarka, a v Čr žiji už dlouho..
Na dovolené jezdíme i k moři a i si jedeme někam na hory-v zimě na lyžování, v létě na túry.
My si i zasportujeme při dovolené u moře, můj muž má hodně rád například surfovaní atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
26.7.20 01:12

Miluju more. Ac jsem na dovolene u more leta nebyla, strasne mi to chybi. Plaze, slunce, horko, tropicke noci u baru s drinkem a prochazky, dobre jidlo a ty vune cizich kraju..
Mam samozrejme rada i nasi zem a spokojim se s dovolenou nekde na chate v prirode. Miluji lesy, vune poli a luk, posecene travy.. vecerni koupacky v rybniku a taboraky. Ale nemyslim si ze jako cech bych mela travit dovolene pouze u nas. Spis naopak.
Kdyby mi nekdo dal vybrat z dovolene u more nebo u nas nekde na chate uprostred prirody, dam prednost mori..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
26.7.20 11:39

@stinga ja chtela loni vyrazit sama s ditetem :lol: nakonec me presvedcili, ze pojedem letos 2× :mrgreen: :mrgreen: tak si rikam, ze jsem blba, ze jsem loni nejela :D no ja se nemuzu ani tady koupat ( atopicky ekzem a gyn. potize), takze i kdyby pocasi bylo uplne bozi, tak do toho proste nevlezu. Naposled jsem se koupala pred 10 lety na Slapech a doted mam pred ocima jak jsem dopadla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí