Je pro vás důležité moře?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23983
23.7.20 20:54

U nás je to lepší… Když skočíš do rybníka, nehrozí, že by ti kapr ukousl půl prde.le… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.20 20:55

Miluju moře a ráda tam jezdím. Ale když to nejde, svět se nezboří. Jezdím klidně i víckrát za rok kvůli zdraví. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
23.7.20 20:56
@bse.pedro píše:
U nás je to lepší… Když skočíš do rybníka, nehrozí, že by ti kapr ukousl půl prde.le… :nevim: 8)

Na sumce jsi nepomyslel? Copak jsi neviděl Poslední plavky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
23.7.20 20:58
@bse.pedro píše:
U nás je to lepší… Když skočíš do rybníka, nehrozí, že by ti kapr ukousl půl prde.le… :nevim: 8)
:mrgreen: Ale zase se může člověk osypat.. :mrgreen: To u té slané vody tak nehrozí, nebo taky? :think:
Já nerada lezu do vody kde nevidím co je podle mnou :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217

Neni. Jako priznavam, ze letos mi zamrzelo, ze padla po letech planovana dovolena u more. Ale neni to nic zivotne duleziteho, aby se o rok nedalo odlozit. Proste osud nastrcil prekazku, tak to tak bereme a more se odlozilo na neurcito.
Po nasich koutech brouzdame. Misto letosni dovolene mame nova kola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623

@terien

Vidíš to si mi připomněla, to byl taky můj dnešní argument, ze dovolená je tu dráha, ale ze to co předvedli letos díky koroně mě dost šokovalo. Ona problém utratit tady peníze nemá, protože Česko, já zase tohle podporovat nechci, cely rok tu nechávám svoje peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23983
23.7.20 21:03
@Alladina píše:
Na sumce jsi nepomyslel? Copak jsi neviděl Poslední plavky? :mrgreen:

Neviděl… :,( :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
23.7.20 21:03

Jezdíme kaźdý rok alespoň na 14 dní. Letos nám zájezd zrušili a dohodli jsme se, že nebudeme hledat nic jiného. Myslela jsem, źe jsem moře pro letošek oželela, ale jak se blíźí datum původního odjezdu, tak je mi to hodně líto :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23983
23.7.20 21:04
@Hotaru píše: :mrgreen: Ale zase se může člověk osypat.. :mrgreen: To u té slané vody tak nehrozí, nebo taky? :think:
Já nerada lezu do vody kde nevidím co je podle mnou :D

Slaná voda není zdravá, nadbytek soli škodí, zvyšuje krevní tlak, atd… :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
23.7.20 21:07

Samozřejmě hrady, zámky, koneprusy, Macocha, zoo, různé výlety o Čechách jezdíme, ale u toho moře je to pro mě zkratka jiný a je jedno jestli je to Chorvatsko, Bulharsko, Thajsko. Jde o to, ze když jsme v Čechách tak si tak neodpocinu jako u moře, kde řeším pouze to co si dnes dam k jídlu. V Čechách ten telefon odložit neumím, ale umíte to jde snadno. Večer jen kouknu kdo volal a podle důležitosti se rozhodnu jestli zavolám zpět nevinně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14957
23.7.20 21:08

Obojí má své velké kouzlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13976
23.7.20 21:08

Pro mě je dovolená, když aspoň na týden vypadnu z bytu s rodinou a můžeme „vypnout“. Takže jedno jestli je to u nás nebo u moře obě verze jsou super, hlavně když se dovča vydaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
23.7.20 21:10

Též mám ráda moře, ovšem v současné době trávíme dovolenou v Čechách, chceme podpořit naše kempy, naše lidi. A když se dočitám jak se vracejí nakažení dovolenkáři od moře, mám vztek. U nás je také nádherně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
23.7.20 21:12
@aknadar píše:
Též mám ráda moře, ovšem v současné době trávíme dovolenou v Čechách, chceme podpořit naše kempy, naše lidi. A když se dočitám jak se vracejí nakažení dovolenkáři od moře, mám vztek. U nás je také nádherně.

Jo celych 65 lidi. Ze Ti nelezi v zaludku treba hornici ci teenageru, ci chytre popiji z jednoho brcka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.7.20 21:16
@Natálka26 píše:
@terienVidíš to si mi připomněla, to byl taky můj dnešní argument, ze dovolená je tu dráha, ale ze to co předvedli letos díky koroně mě dost šokovalo. Ona problém utratit tady peníze nemá, protože Česko, já zase tohle podporovat nechci, cely rok tu nechávám svoje peníze.

Výhradně po ČR budu jezdit, až budu stará, budou mi v letadle otékat nohy a z mořskýho vzduchu točit hlava :lol: ať si každý utratí peníze, kde chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí