Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
U nás je to lepší… Když skočíš do rybníka, nehrozí, že by ti kapr ukousl půl prde.le…
![]()
Miluju moře a ráda tam jezdím. Ale když to nejde, svět se nezboří. Jezdím klidně i víckrát za rok kvůli zdraví. ![]()
@bse.pedro píše:
U nás je to lepší… Když skočíš do rybníka, nehrozí, že by ti kapr ukousl půl prde.le…![]()
Na sumce jsi nepomyslel? Copak jsi neviděl Poslední plavky? ![]()
@bse.pedro píše:
U nás je to lepší… Když skočíš do rybníka, nehrozí, že by ti kapr ukousl půl prde.le…![]()
Neni. Jako priznavam, ze letos mi zamrzelo, ze padla po letech planovana dovolena u more. Ale neni to nic zivotne duleziteho, aby se o rok nedalo odlozit. Proste osud nastrcil prekazku, tak to tak bereme a more se odlozilo na neurcito.
Po nasich koutech brouzdame. Misto letosni dovolene mame nova kola.
Vidíš to si mi připomněla, to byl taky můj dnešní argument, ze dovolená je tu dráha, ale ze to co předvedli letos díky koroně mě dost šokovalo. Ona problém utratit tady peníze nemá, protože Česko, já zase tohle podporovat nechci, cely rok tu nechávám svoje peníze.
@Alladina píše:
Na sumce jsi nepomyslel? Copak jsi neviděl Poslední plavky?
Neviděl…
![]()
Jezdíme kaźdý rok alespoň na 14 dní. Letos nám zájezd zrušili a dohodli jsme se, že nebudeme hledat nic jiného. Myslela jsem, źe jsem moře pro letošek oželela, ale jak se blíźí datum původního odjezdu, tak je mi to hodně líto ![]()
@Hotaru píše:Ale zase se může člověk osypat..
To u té slané vody tak nehrozí, nebo taky?
Já nerada lezu do vody kde nevidím co je podle mnou
Slaná voda není zdravá, nadbytek soli škodí, zvyšuje krevní tlak, atd…
![]()
Samozřejmě hrady, zámky, koneprusy, Macocha, zoo, různé výlety o Čechách jezdíme, ale u toho moře je to pro mě zkratka jiný a je jedno jestli je to Chorvatsko, Bulharsko, Thajsko. Jde o to, ze když jsme v Čechách tak si tak neodpocinu jako u moře, kde řeším pouze to co si dnes dam k jídlu. V Čechách ten telefon odložit neumím, ale umíte to jde snadno. Večer jen kouknu kdo volal a podle důležitosti se rozhodnu jestli zavolám zpět nevinně.
Pro mě je dovolená, když aspoň na týden vypadnu z bytu s rodinou a můžeme „vypnout“. Takže jedno jestli je to u nás nebo u moře obě verze jsou super, hlavně když se dovča vydaří ![]()
Též mám ráda moře, ovšem v současné době trávíme dovolenou v Čechách, chceme podpořit naše kempy, naše lidi. A když se dočitám jak se vracejí nakažení dovolenkáři od moře, mám vztek. U nás je také nádherně.
@aknadar píše:
Též mám ráda moře, ovšem v současné době trávíme dovolenou v Čechách, chceme podpořit naše kempy, naše lidi. A když se dočitám jak se vracejí nakažení dovolenkáři od moře, mám vztek. U nás je také nádherně.
Jo celych 65 lidi. Ze Ti nelezi v zaludku treba hornici ci teenageru, ci chytre popiji z jednoho brcka?
@Natálka26 píše:
@terienVidíš to si mi připomněla, to byl taky můj dnešní argument, ze dovolená je tu dráha, ale ze to co předvedli letos díky koroně mě dost šokovalo. Ona problém utratit tady peníze nemá, protože Česko, já zase tohle podporovat nechci, cely rok tu nechávám svoje peníze.
Výhradně po ČR budu jezdit, až budu stará, budou mi v letadle otékat nohy a z mořskýho vzduchu točit hlava
ať si každý utratí peníze, kde chce