Aplikace eMimino

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15575
12.4.16 16:43

@dearkingkinga Já nevím, jak ty, ale já jsem zjistila, že mám na novém mobilu možnost dát adresu (jako emimino.cz) na plochu telefonu 8o :mrgreen: takže kdyby to byla bezplatná aplikace, tak to beru, ale placená mi je k prdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
12.4.16 17:10

@kaja00 a ja uz pouzivam mobilni verzi takze pohoda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
12.4.16 17:14

@Bomer no však jo, mobilní verze tu je cca rok, ale mě jde o bezplatnou aplikaci, když už tedy…Jako nevidím moc rozdíl v aplikaci placené a webu, který se stejně přemění v mobilní verzi :nevim: Je mi ale jasné, že bezplatné emimino nebude :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
25.4.16 18:01

Ahoj Holky, mám kamaráda, co teď právě dělá aplikaci e-mimina pro iOS i Andriod, ale bude to aplikace převážně pro bazárek, slevy, nabídky atd. Diskuze tam nebude, nemají šanci to tam propojit. Možná časem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17243
16.7.19 08:05
@Andrejizna píše:
Ahoj Holky, mám kamaráda, co teď právě dělá aplikaci e-mimina pro iOS i Andriod, ale bude to aplikace převážně pro bazárek, slevy, nabídky atd. Diskuze tam nebude, nemají šanci to tam propojit. Možná časem

ahoj, s dovolením obnovuji… stále je aplikace jen na bazárek? Nic jiného krom bazaru jsem nenašla, ale v poslední době jsem tu nějakolikrát četla v příspěvku něco ve smyslu „omlouvám se za chyby, píšu z mobilu“… tak zkouším, kdyby náhodou… díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
16.7.19 08:35
@azaleila píše:
ahoj, s dovolením obnovuji… stále je aplikace jen na bazárek? Nic jiného krom bazaru jsem nenašla, ale v poslední době jsem tu nějakolikrát četla v příspěvku něco ve smyslu „omlouvám se za chyby, píšu z mobilu“… tak zkouším, kdyby náhodou… díky!

Ahoj já třeba počítač vůbec nepoužívám, měla jsem ho v ruce naposledy loni. Všechno řeším z mobilu a tak i emimi. Na to nepotřebuješ aplikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17243
16.7.19 08:59
@Martha03 píše:
Ahoj já třeba počítač vůbec nepoužívám, měla jsem ho v ruce naposledy loni. Všechno řeším z mobilu a tak i emimi. Na to nepotřebuješ aplikaci.

ahoj, jasně, že nepotřebuju, jen by to prostě bylo pohodlnější… Ty se normálně přihlašuješ na té stránce? Pokud nevadí, můžu se zeptat, co máš za telefon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
16.7.19 09:01
@azaleila píše:
ahoj, jasně, že nepotřebuju, jen by to prostě bylo pohodlnější… Ty se normálně přihlašuješ na té stránce? Pokud nevadí, můžu se zeptat, co máš za telefon?

Mám sony, ale to je jedno. Emimi je uzpůsobeno pro prohlížení v mobilu, takže si do vyhledávače v mobilu dáš emimino.cz a podle mě je to lepší i přehlednější než v pc… Tam se přihlásím a funguju. Aplikace by podle mě vypadala naprosto totožně a proto se na to asi nezameruji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17243
16.7.19 09:05

@Martha03 no, to je právě to, co nevím a proč jsem poptávala aplikaci. Byli jsme teď tři týdny na cestách, emimino zprávy jsem si četla v bazárku aplikaci, ale na diskuze atd… jsem se nemohla dostat, stránka se načítala divně, byla nepřehledná… signálem to nebylo, ostatní věci, co jsem potřebovala se daly načíst bez problémů… teď jsem na pc jak jsem zvyklá, ale zkusím co píšeš Ty. Děkuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
16.7.19 09:21
@azaleila píše:
@Martha03 no, to je právě to, co nevím a proč jsem poptávala aplikaci. Byli jsme teď tři týdny na cestách, emimino zprávy jsem si četla v bazárku aplikaci, ale na diskuze atd… jsem se nemohla dostat, stránka se načítala divně, byla nepřehledná… signálem to nebylo, ostatní věci, co jsem potřebovala se daly načíst bez problémů… teď jsem na pc jak jsem zvyklá, ale zkusím co píšeš Ty. Děkuju moc.

Není zač, zkus a uvidíš. Já s načítáním apod nemám vůbec problémy, všechno je v pohodě.
Hezky den přeji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
16.7.19 09:45

@azaleila Normálně si otevři chrome a přihlaš se. Pokud máš dobré připojení, bude to super běhat.. Málokdy jsem na počítači, většinou na mobilu a nemohu si stěžovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17243
20.7.19 17:08
@Narovnako píše:
@azaleila Normálně si otevři chrome a přihlaš se. Pokud máš dobré připojení, bude to super běhat.. Málokdy jsem na počítači, většinou na mobilu a nemohu si stěžovat..

už jedu z mobilu… jen se chci ještě zeptat, jak to máš s trvalým přihlášením? sice jsem ho zadala, ale po nějaké době mě to vždy samo odhlásí :-( děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
20.7.19 19:39
@azaleila píše:
už jedu z mobilu… jen se chci ještě zeptat, jak to máš s trvalým přihlášením? sice jsem ho zadala, ale po nějaké době mě to vždy samo odhlásí :-( děkuji!

Ahoj. Taky se mi to stává občas, tak se zase znovu přihlásím… Proč to je nevím, asi nějaká ochrana…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
21.7.19 07:41
@azaleila píše:

Odhlašuje se mi to taky i na počítači, ale mě to celkem nevadí, dala jsem přihlášení zapamatovat, takže se mi to předvyplní a dám jen přihlásit, tzn. že nemusím vyplňovat stále dokola přihlašovací údaje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová