Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To zavoláš do nějaké reklamní agentury, a oni ti tu statistiku dají za více serverů, v rámci marketingového projektu.
@JayLee super nápad. Mě by zajímalo, v jakou denní dobu je tu nejvíc lidí, v kterou denní dobu přibývá nejvíc nových diskusí, a osobně - kterej den jsem tu nejvíc napsala ![]()
Určitě nás tu je plno
už jen kvůli těm reklamám, které se jim sem vyplatí pořád cpát. Já tu jsem rok a těch reklam je čím dál víc ![]()
@JayLee Ono jde také o to, že pokud by jsi to chtěla za celou dobu fungování mimina, bude to dost neobjektivní, protože jsi tu podle počtu příspěvků dlouho a proto jistě víš, že povinnost registrovat se trvá tak rok?
Do té doby, dlouhé roky sem spousta holek přispívala bez registrace. Např. já. Chodím sem v podstatě od počátku, což je asi 11,12 let. A nikdy jsem nemusela být registrovaná, ta povinná registrace mě hrozně naštvala
Ale to je jedno, zkrátka podle by byla jakákoliv statistika neobjektivní. ![]()
@JayLee Mě by to totiž také zajímalo, mám ráda statistiky, baví mě
Třeba jenom za to období, co je povinná registrace. ![]()
@JayLee No ale aby ta statistika vůbec byla „čitelná“, tak by se k ní stejně musela vyvěsit ještě stručná historie eMimina. Jinak je to akorát shluk čísel…
![]()
@JayLee píše:
taky jsi zvědavá což?
ani ne
ale kluci se šli koupat, tak mám chvíli čas
![]()
@JayLee píše:
mě už malej spí - klasika půl 7malá se sprchuje a na 7 jde taky do postele takže pak jdu já pařit do města dneska
ale Em jde se mnou pač chci vedět tu statistiku
paření a emimino? Sorry, ale to nejde dohromady
U nás až o půl 8
![]()
@JayLee píše:
no tak než se tam dopravím, než se slezeme…taky někdy půjdu cíkattakže nakouknu jako tak jsem to myslela
@JayLee píše:
jj a pak lup s tim na Fb ne?![]()
na fb klíďo, ale hlavně nám, ať to vidíme
@JayLee píše:![]()
![]()
ok si vás všechny přidám na FB
Mě těžko, já do dneška nejsem fejsbukvice… ![]()
Zdravím,
asi vás úplně nepotěším, ale zatím nic takového nechystáme. Jistě by to bylo zajímavé, ale funkční smysl v tom nevidíme. Asi bylo by určitě fajn sestavit nějaký neoficiální žebříček těch nej.
Vím jen jedno jistě - nejvíce příspěvků napsala @Šája.
Počet nových diskuzí či oživených se dá vcelku pohodlně sledovat během dne, z dlouhodobého hlediska ale přibývají. ![]()
Co se týče počtu návštěvníků, pak jsou data k dispozici veřejně přes NetMonitor.
Hezký den všem, ![]()
Monika