Statistika na eMiminu

720
18.9.14 16:38

To zavoláš do nějaké reklamní agentury, a oni ti tu statistiku dají za více serverů, v rámci marketingového projektu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24292
18.9.14 16:45

@JayLee super nápad. Mě by zajímalo, v jakou denní dobu je tu nejvíc lidí, v kterou denní dobu přibývá nejvíc nových diskusí, a osobně - kterej den jsem tu nejvíc napsala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
18.9.14 16:46

Určitě nás tu je plno :think: už jen kvůli těm reklamám, které se jim sem vyplatí pořád cpát. Já tu jsem rok a těch reklam je čím dál víc :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
18.9.14 17:03

@JayLee Ono jde také o to, že pokud by jsi to chtěla za celou dobu fungování mimina, bude to dost neobjektivní, protože jsi tu podle počtu příspěvků dlouho a proto jistě víš, že povinnost registrovat se trvá tak rok? :think: Do té doby, dlouhé roky sem spousta holek přispívala bez registrace. Např. já. Chodím sem v podstatě od počátku, což je asi 11,12 let. A nikdy jsem nemusela být registrovaná, ta povinná registrace mě hrozně naštvala :? Ale to je jedno, zkrátka podle by byla jakákoliv statistika neobjektivní. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
18.9.14 17:19

@JayLee Mě by to totiž také zajímalo, mám ráda statistiky, baví mě :mrgreen: Třeba jenom za to období, co je povinná registrace. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.9.14 17:50

@JayLee No ale aby ta statistika vůbec byla „čitelná“, tak by se k ní stejně musela vyvěsit ještě stručná historie eMimina. Jinak je to akorát shluk čísel… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
18.9.14 18:12

@JayLee :think: tak nejvíc příspěvků tu má Šája ne? :think:

• Citovat
  • Upravit
ShadowHunter
18.9.14 18:16
@JayLee píše:
já vůbec nevím kdo co má a nemá proto se ptám nemám přehled v tomhle :pankac:

@admin bude statistika nebo ne? :think:

• Citovat
  • Upravit
ShadowHunter
18.9.14 18:18
@JayLee píše:
taky jsi zvědavá což? :P

ani ne :-D ale kluci se šli koupat, tak mám chvíli čas :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ShadowHunter
18.9.14 18:31
@JayLee píše:
mě už malej spí - klasika půl 7 :kytka: malá se sprchuje a na 7 jde taky do postele takže pak jdu já pařit do města dneska :dance: ale Em jde se mnou pač chci vedět tu statistiku :mrgreen:

paření a emimino? Sorry, ale to nejde dohromady :-D :-D U nás až o půl 8 8) :roll:

• Citovat
  • Upravit
ShadowHunter
18.9.14 18:33
@JayLee píše:
no tak než se tam dopravím, než se slezeme…taky někdy půjdu cíkat :mrgreen: takže nakouknu jako tak jsem to myslela :lol:
:mrgreen: na wc s emiminem.. Hele nezapomeň na wc selfie :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
ShadowHunter
18.9.14 18:51
@JayLee píše:
jj a pak lup s tim na Fb ne? :pankac: :mrgreen:

na fb klíďo, ale hlavně nám, ať to vidíme

• Citovat
  • Upravit
ShadowHunter
18.9.14 18:59
@JayLee píše: :think: :think: :think: ok si vás všechny přidám na FB :P
:pankac:
  • Citovat
  • Upravit
18305
18.9.14 19:22
@JayLee píše: :think: :think: :think: ok si vás všechny přidám na FB :P

Mě těžko, já do dneška nejsem fejsbukvice… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20820
19.9.14 15:10

Zdravím,
asi vás úplně nepotěším, ale zatím nic takového nechystáme. Jistě by to bylo zajímavé, ale funkční smysl v tom nevidíme. Asi bylo by určitě fajn sestavit nějaký neoficiální žebříček těch nej. ;) Vím jen jedno jistě - nejvíce příspěvků napsala @Šája. :kytka: Počet nových diskuzí či oživených se dá vcelku pohodlně sledovat během dne, z dlouhodobého hlediska ale přibývají. :)

Co se týče počtu návštěvníků, pak jsou data k dispozici veřejně přes NetMonitor.

Hezký den všem, :mavam:
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová