Nelze vkládat odkaz do diskuse

4944
17.9.14 11:29

Nelze vkládat odkaz do diskuse

Dobrý den, prosím o pomoc. Nejde mi vložit odkaz do diskuze. Bavíme se o kočárkách a posíláme si odkazy a typy, ale mě to prostě nejde…vyskočí mi hláška "

Došlo k těmto chybám:

text obsahuje zakázané fráze, pokud jste do textu vložili odkaz na jiný web zkuste jej smazat - je možné, že tento web spamoval v diskusi a byl proto zablokován, pokud si nevíte rady kontaktujte administrátory pro více informací (nezapomeňte zaslat problémový text)"

Do této chvíle jsem neměla s žádným odkazem problém.

Můžete mi s tím pomoct? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2992
17.9.14 11:38

Občas to dělá, stačí třeba za www. udělat mezeru, aby to jakoby nebyl odkaz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
17.9.14 11:55

@Sweet_Angel2 Nad okýnkem pro vkládání textu je symbol zeměkoule s brýlemi. Přes tento symbol se do diskusních příspěvků vkládají webové odkazy. Když ho rozklikneš, tak do horního řádku napíšeš text, který chceš zobrazit jako „krycí symbol“ (ve výsledném příspěvku bude zbarvený modře) a do dolního řádku zkopíruješ webovou adresu.
Kdo klikne na ten modrý text, dostane se na webovou stránku, na kterou ty odkazuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4944
17.9.14 12:04

@Jura007 Bohužel ani takto odkaz vložit nejde. Zkoušela jsem to vložit normálně i přes tohle. Nešlo ani jedno, proto jsem napsala dotaz a doufám, že mi admini poradí, jak vložit aktivní odkaz, aniž by to hlásilo, co to hlásí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4944
17.9.14 12:25
@valkil píše:
A jaký je tedy problémový text?

kocarky pomlcka levne tecka cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13749
17.9.14 12:35

Ano, některé stránky jsou zablokované, tak to musíš nějak „opsat“, třeba jen tak, bez www. a. cz na konci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20822
17.9.14 20:10

@Sweet_Angel2

Dobrý večer,

problémy s vložením tohoto odkazu jsou způsobené blokací názvu eshopu, který byl v minulosti zablokován z důvodu spamu. Mohu Vám pouze doporučit, abyste v diskuzi přesně nezmínila název eshopu, ale text pozměnila (viz Váš předchozí příspěvek: kocarky pomlcka levne tecka cz).

Omlouvám se za komplikace a přeji příjemný zbytek večera :)

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4944
3.11.14 09:48

@admin Dobrý den, proč se na tomto serveru dělají takové problémy s odkazy? Máme ve skupině vytvořenou aktivní tabulku, ale když vložím její odkaz do diskuse, tak ten odkaz nefunguje. Hodí se s mezerami a i když mezery smažu, tak odkaz prostě nefunguje, protom, když si ten odkaz pošlu třeba mailem, tam normálně funguje. Myslím, že to dost komplikuje a omezuje používání tohoto portálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101578
3.11.14 09:51

@Sweet_Angel2 Nesmíš ten odkaz dávat jako první, pokud před něj něco napíšeš, tak to fungovat bude, třeba tady https://www.seznam.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4944
3.11.14 09:55

@j.a.n.i1 Děkuji. Zkusím. Nechápu, proč se tu s tím dělají takové složitosti… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4944
3.11.14 10:00

@j.a.n.i1 Tak to buhužel nejde ani tak. První tabulku jsem vkládala přes hypertextový odkaz, kdy jsem dala název a odkaz a bylo to v pohodě… teď, zhruba po měsíci, chci vložit další odkaz na tabulku, naprosto stejným způsobem a už to prostě nijak nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20822
3.11.14 11:33

@Sweet_Angel2

Dobrý den,

je zvláštní, že poprvé odkaz fungoval a nyní nejde. Pošlete nám prosím SZ se screenshotem a podíváme se na to ;)

Děkuji a přeji pěkný den,

adminka Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20822
4.11.14 13:41

Zdravím,
už pracujeme na opravě, aby se odkazy zobrazovaly správně.

Děkuji za trpělivost, :kytka:
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4944
4.11.14 13:45

@admin Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20822
4.11.14 14:09

Dostala jsem zprávu, že už by to mělo fungovat. @Sweet_Angel2 Prosím vyzkoušejte. :)

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová