Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím o zrušení anonymity u https://www.emimino.cz/…o-sd-203491/?…
Se systémem se teprve seznamuji ![]()
Napiš přímo @ admin
Udělá to
Nebo ty můžeš mám pocit svůj příspěvek editovat a tu zaškrtlou kolonku anonymní dát pryč
Tohle moc nevím, anonymně nepřispívám ![]()
@mari1912 anonym se myslím editovat nedá ![]()
napiš přímo adminům ![]()
Nebo odcitovat svůj vlastní anonymní příspěvek do nového příspěvku pod svým nickem a napsat pod to něco ve smyslu „pardon, omylem jsem zaškrtnul anonym“.
@Apaji píše:
Nebo odcitovat svůj vlastní anonymní příspěvek do nového příspěvku pod svým nickem a napsat pod to něco ve smyslu „pardon, omylem jsem zaškrtnul anonym“.
Zdravím,
anonymitu jsem u příslušného příspěvku zrušila. Kdyžtak stačí nahlásit nebo napsat SZ na nick admin - je to rychlejší způsob komunikace.
Ať se Vám zde líbí. ![]()
Monika
Prosím o zhrušení anonymity ve vlákně zamilovaná do ženy. V posledních příspěvcích tam perlí jeden anonym, který přirovnává lásku mezi ženami k sexu se psem a podobné zvrhlosti.Tak tohle snad nemají ty zmíněné ženy zapotřebí číst, nebo ano???Kdy už konečně!!!bude možné psát příspěvky jen pod nickem, jako všude na internetu? Proč jen tady panuje taková žumpa?
Dobrý večer, můžu se zeptat jen tak pro zajímavost, proč rušíte anonymitu lidí? To si musí někdo zažádat? Když vystupuji anonymně mám k tomu jisté důvody, můžu se zeptat, proč ji bez mého svolení rušíte?
A říkám si, proč já sem vůbec chodím diskutovat, tady taky nemusím být..
protože anonymita je určena pro citlivé nebo osobní údaje, což tvé včerejší příspěvky nebyly. Jsou-li porušena pravidla pro užití anonymu, admin má právo ho zrušit, aniž by se dotazoval pisatelky, jestli s tím souhlasí.
Zdravím @kvitk1,
je to přesně tak, jak píše @neumisa . Anonymita slouží u citlivých témat. Pokud není zřejmé, proč anonymitu používáte, admin příspěvek odtajní. Více se můžete dočíst i v pravidlech diskuze.
Hezký den,
Monika
Admin, děkuji za odpověď. Máte právo odtajnit, to já jsem netušila. Omlouvám se. Můžu se zeptat, jestli to není tajné, jak to funguje? Nechce se mi věřit, že pročítáte všechny diskuze a když to není citlivé, tak to prostě odtajníte. Četla jsem mnoho diskuzí, kde vystupují anonymní a není to odtajněno a není to citlivé. Takže je to myslím na něčí žádost, nebo ne?
Hezký den ![]()
Dobrý den,
máme na pročítání jistý systém. Nedovedeme ovšem postihnout vše. Většinou doporučujeme ovšem anonymní flamery, tedy uživatele, kteří pod rouškou anonymity napadají, hlásit.
Nahlášené příspěvky administrátor posoudí a může je odtajnit, když neodpovídají pravidlům užití anonymity.
Příště doporučuji využít fce @zmínit @kvitk1
Přeji hezký páteční večer,
Josefina