Zrušení anonymity

4
21.9.14 13:46

Zrušení anonymity

Prosím o zrušení anonymity u https://www.emimino.cz/…o-sd-203491/?…

Se systémem se teprve seznamuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31744
21.9.14 13:57

Napiš přímo @ admin :-) Udělá to
Nebo ty můžeš mám pocit svůj příspěvek editovat a tu zaškrtlou kolonku anonymní dát pryč :-) Tohle moc nevím, anonymně nepřispívám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
21.9.14 14:05

@mari1912 anonym se myslím editovat nedá :think:

napiš přímo adminům ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
21.9.14 14:08

Nebo odcitovat svůj vlastní anonymní příspěvek do nového příspěvku pod svým nickem a napsat pod to něco ve smyslu „pardon, omylem jsem zaškrtnul anonym“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
21.9.14 14:29
@Apaji píše:
Nebo odcitovat svůj vlastní anonymní příspěvek do nového příspěvku pod svým nickem a napsat pod to něco ve smyslu „pardon, omylem jsem zaškrtnul anonym“.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
20820
21.9.14 21:38

Zdravím,
anonymitu jsem u příslušného příspěvku zrušila. Kdyžtak stačí nahlásit nebo napsat SZ na nick admin - je to rychlejší způsob komunikace.

Ať se Vám zde líbí. :mavam:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Safrane
28.10.14 20:43

Prosím o zhrušení anonymity ve vlákně zamilovaná do ženy. V posledních příspěvcích tam perlí jeden anonym, který přirovnává lásku mezi ženami k sexu se psem a podobné zvrhlosti.Tak tohle snad nemají ty zmíněné ženy zapotřebí číst, nebo ano???Kdy už konečně!!!bude možné psát příspěvky jen pod nickem, jako všude na internetu? Proč jen tady panuje taková žumpa?

• Citovat
  • Upravit
1127
4.3.15 22:44

Dobrý večer, můžu se zeptat jen tak pro zajímavost, proč rušíte anonymitu lidí? To si musí někdo zažádat? Když vystupuji anonymně mám k tomu jisté důvody, můžu se zeptat, proč ji bez mého svolení rušíte?
A říkám si, proč já sem vůbec chodím diskutovat, tady taky nemusím být..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26243
5.3.15 06:00

@kvitk1

protože anonymita je určena pro citlivé nebo osobní údaje, což tvé včerejší příspěvky nebyly. Jsou-li porušena pravidla pro užití anonymu, admin má právo ho zrušit, aniž by se dotazoval pisatelky, jestli s tím souhlasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20820
5.3.15 09:52

Zdravím @kvitk1,
je to přesně tak, jak píše @neumisa . Anonymita slouží u citlivých témat. Pokud není zřejmé, proč anonymitu používáte, admin příspěvek odtajní. Více se můžete dočíst i v pravidlech diskuze.

Hezký den,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
6.3.15 11:15

Admin, děkuji za odpověď. Máte právo odtajnit, to já jsem netušila. Omlouvám se. Můžu se zeptat, jestli to není tajné, jak to funguje? Nechce se mi věřit, že pročítáte všechny diskuze a když to není citlivé, tak to prostě odtajníte. Četla jsem mnoho diskuzí, kde vystupují anonymní a není to odtajněno a není to citlivé. Takže je to myslím na něčí žádost, nebo ne?
Hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20820
20.3.15 21:13

Dobrý den,

máme na pročítání jistý systém. Nedovedeme ovšem postihnout vše. Většinou doporučujeme ovšem anonymní flamery, tedy uživatele, kteří pod rouškou anonymity napadají, hlásit.

Nahlášené příspěvky administrátor posoudí a může je odtajnit, když neodpovídají pravidlům užití anonymity.

Příště doporučuji využít fce @zmínit @kvitk1

Přeji hezký páteční večer,

Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová