Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj.
Skusila som to kupit cez Revolut kartu.
Ako podozrivu platbu mi to banka zablokovala.
A esteze tak… Hned po zadani platby sa na ucte objavil celkovo 3× pokus o stiahnutie penazi z troch roznych eshopov.
Ahoj.
Ano strhávají si platbu 3×, nevim proč nikde jsem to tam nenašla. Údajně mi peníze vrátí tak budeme čekat ![]()
Nevím nechávám si vrátit peníze a uvidíme co bude až vrátí jestli vrátí
u jedné platby mi už vrátili 50%. Dám vědět ![]()
Děkuji. Robka si to chtěla pořídit. Tak jsem ji upozornil že to nemá dělat. A neštěstí jsem našel Vaší diskuzi.
Jako zatím nevim jestli je můžu úplně odsoudit že mě okradli, je možné že mi ty dvě platby strhli omylem ale to uvidíme. Dost je uháním a jsem neodbytná tak to je taky možná důvod proč se snaží … ale zatím bych do toho určitě nešla:)
Zdravím, povedlo se nakonec? bojíme se zaplatít že to je nějaký čísnký scam
![]()
Ahoj, nakonec my vrátili 50% z každé platby. A mám 6 měsíců zdarma, zatím lze koukat. Ještě čekám na vyjádření proč mi platbu strhli 3× zatím nic.
Jinak pouze dva seriály jsou s titulkama. Jinak v angličtině ale je to jednoduchá angličtina 😌 všechny seriály sou tam na stejné téma. Za ty peníze nedoporučuji ![]()
Smim se prosim zeptat, co si jim napsala a jak to predplatne ukoncit? Skoda ze jsem si to pred pul hodinou koupila a nenasla tuhle diskuzi drive🙈strhli mi 16 eur a 15 eur🤷🏼♀️a bojim se aby mi nestrhavali nadale neco, uz na to ani radsi nekoukam😞Mam jim napsat at mi ukonci predplatne?
Diky za odpoved
Zablokuj hned kartu to jsem radši udělala ja:) jeste ted zavolej do banky a zítra udělej novou. Aby neměli žádné údaje.
Ve smluvních podmínkách píšou ze je reklamace možna jen pro lživý a neúplný obsah. Tak jim tohle napsat a požadovat vrácení peněz. Nejspíš ti taky vrátí jen 50%. A požádat o zrušení účtu
POLICY
MONEY-BACK GUARANTEE RULES
In addition to refund rights available under applicable laws, if you made a purchase directly on our website and the money-back option was presented to you during the checkout, you are eligible to receive a voluntary refund provided that you contact us via email support@my-drama.com within 14 days after your initial purchase and before the end of your first subscription period and provide reasons and evidence for refund other than personal or financial ones (for instance, the content was defective or completely inaccurate, etc.) as explained below.
Once you contact us, we will review your application and notify you (by email) whether your application is approved.
IMPORTANT STATEMENT
Ahojky, taky mi strhli 3 částky, hned jsem to zrušila a požádala o vrácení viz níže, tak uvidíme, jaká bude reakce. Kartu jsem zatím neblokovala, ani nezrušila, ale budu si hlídat účet. Níže je žádost, co jsem psala a doufám, že mi alespoň něco vrátí.
Dear MyDrama Support Team,
I recently subscribed to your service for €17.99, which I agreed to. However, I have noticed that additional charges were deducted from my account for Unlocking Episodes and VIP Access, which I did not authorize or agree to.
I kindly request a full refund for these unauthorized charges and an explanation of why they were applied to my account. Additionally, please ensure that no further unexpected charges occur.
Here are the details of my transaction:
Account email: [your email]
Transaction date: [date of transaction]
Charged amounts: [list of additional charges]
Please process the refund as soon as possible. If needed, I am happy to provide any further information. If this issue is not resolved, I may need to dispute these charges with my bank.
Looking forward to your prompt response.
Best regards, [Your Name]
Tak teď mi přišlo oznámení, že mi vrací obě částky, se kterými jsem nesouhlasila. Uvidím, jestli mi skutečně přijdou na účet. Mezitím mi ale nabídli prodloužené předplatné na 6 měsíců. Takže jsem odpověděla viz níže a zdá se, že zareagovali.
Myslím, že nás bude víc, co se nechali zlákat, takže ještě uvádím druhý email, na základě kterého mi slíbili vrátit peníze.
Dear MyDrama Support Team,
Thank you for your response. However, I am not interested in a free subscription extension. I did not authorize the additional charges for Unlocking Episodes and VIP Access, and I request a full refund of these amounts.
I have already canceled my subscription, and I do not wish to use your service any further. Since these charges were made without my clear consent, I kindly ask you to process the refund as soon as possible.
If I do not receive a refund, I will be forced to dispute these charges with my bank and report this issue to consumer protection agencies. I hope we can resolve this matter amicably.
Please confirm when the refund has been processed.
Best regards,
Zdravím, má někdo zkušenosti z aplikaci My Drama? Ráda bych si koupila předplatné, ale četla jsem že někomu to strhli třeba třikrát po sobě a pak měli problém to zrušit. Popřípadě nevíte jak bezpečně zaplatit a zajistit aby už nemohli strhávat nic dál?