Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Děkuju, děkuju za radu. ale hlavně mi, prosím písni, JAK HLUBOKO pod tu kůži to mám dát. a jestli kolmo k břichu nebo šikmo. děkuju ![]()
@broskef píše:
Děkuju, děkuju za radu. ale hlavně mi, prosím písni, JAK HLUBOKO pod tu kůži to mám dát. a jestli kolmo k břichu nebo šikmo. děkuju
Píchneš si to kolmo do břicha, první si mezi dva prsty zmáčneš kůži nebo špíček
a potom to píchneš!
Jehlu si do bříška musíš zapíchnout úplně celou až po tu hlavičku co je u stříkačky
vím, že to vypadá děsivě, ale to zvládneš ![]()
Nejhorší je propíchnout kůži a pak už to jde samo ![]()
Není vůbec za co ![]()
Hlavně ať ti Pregnyl pomůže a brzo na testíku najdeš //
![]()
Hotovo! ještě že mam takovej hezkej špíček
ještě jednou děkuju, verčo. no jo, dvě čárečky nám všem!
Holky prosím o radu, mám si dnes ve 21:00 píchnout Pregnyl - tedy mám jet někam do nemocnice, aby mi ho píchli do svalu. Chci se zeptat jestli je to nutné. V příbalové informaci píší, že ho lze aplikovat i do podkoží (tam jsem si píchala MENOPUR takže to zvládnu).. Myslíte, že si ho můžu píchnout sama do podkoží nebo bude účinkovat jinak? Moc děkuji za odpověď!!
@Anonymní píše:Účinkovat bude stejně - ale jakou jehlu k tomu máš? Já mívala do svalu (=do zadku) vždycky tak 2× delší jehlu než je ta do podkoží (=břicha).
Holky prosím o radu, mám si dnes ve 21:00 píchnout Pregnyl - tedy mám jet někam do nemocnice, aby mi ho píchli do svalu. Chci se zeptat jestli je to nutné. V příbalové informaci píší, že ho lze aplikovat i do podkoží (tam jsem si píchala MENOPUR takže to zvládnu).. Myslíte, že si ho můžu píchnout sama do podkoží nebo bude účinkovat jinak? Moc děkuji za odpověď!!
@ish píše: Účinkovat bude stejně - ale jakou jehlu k tomu máš? Já mívala do svalu (=do zadku) vždycky tak 2× delší jehlu než je ta do podkoží (=břicha).
Mám ty mini jehličky co mi zbyli po aplikacích Menopuru
Zase si říkám, že to už znám a v klídku si to píchnu doma než otravovat na pohotovosti kvůli injekci ( a mám to 20km).. Dala bych si to místo zadku prostě do břicha jako Menopur… Co myslíš..?
No já nejsem doktor, určitě tě nebudu k ničemu navádět ![]()
Ještě mě napadá, že do zadku jsem mívala 10tis jednotek a do břicha teď 5. ![]()
@ish Aha! Mám 10 000 jednotek.. Tak to bude v tom.. Radši někam dojedu
Asi do nemocnice ale po kom se tam ptát??? ![]()
Omluvte anonymitu - nikdo neví, že stimulujeme na IVF…
Mně pregnyl vždycky píchala kamarádka, ale černou jehlou, to je ta do svalu - do zadku. Ne ty malé jehličky od stimulace.
@Anonymní píše:
@ish Aha! Mám 10 000 jednotek.. Tak to bude v tom.. Radši někam dojeduAsi do nemocnice ale po kom se tam ptát???
Omluvte anonymitu - nikdo neví, že stimulujeme na IVF…
No mě do zadku píchal manžel (pregnyl!!!
jinak by to bylo trochu kontraproduktivní), ale pokud bych musela do nemocnice, asi bych zkusila odchytit někoho normálně na pohotovosti nebo na interně. Píchnout to musí umět každá sestra. ![]()
@Anonymní píše:
@ish Zkusíme někoho ulovitAť mě píchne do zadku
Moc děkuji!!
Nemáš zač! A držím pěsti, ať je pak při OPU plný koš kvalitních vajec a z nich pořádný embéčka ![]()