Aplikace Pregnylu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41
1.7.12 20:30

Děkuju, děkuju za radu. ale hlavně mi, prosím písni, JAK HLUBOKO pod tu kůži to mám dát. a jestli kolmo k břichu nebo šikmo. děkuju 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
1.7.12 20:35
@broskef píše:
Děkuju, děkuju za radu. ale hlavně mi, prosím písni, JAK HLUBOKO pod tu kůži to mám dát. a jestli kolmo k břichu nebo šikmo. děkuju 8o

Píchneš si to kolmo do břicha, první si mezi dva prsty zmáčneš kůži nebo špíček :mrgreen: a potom to píchneš!
Jehlu si do bříška musíš zapíchnout úplně celou až po tu hlavičku co je u stříkačky :? vím, že to vypadá děsivě, ale to zvládneš :palec:
Nejhorší je propíchnout kůži a pak už to jde samo :hug:

• Citovat
  • Upravit
41
1.7.12 20:38

To jsem přesně potřebovala vědět. moc děkuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
1.7.12 20:40

Není vůbec za co ;)
Hlavně ať ti Pregnyl pomůže a brzo na testíku najdeš // :* :hug:

• Citovat
  • Upravit
41
1.7.12 20:56

Hotovo! ještě že mam takovej hezkej špíček :lol: ještě jednou děkuju, verčo. no jo, dvě čárečky nám všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
1.7.12 21:04

Super :mrgreen:
Tak tfuj tfuj tfuj pro štěstí :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.12 19:06

Holky prosím o radu, mám si dnes ve 21:00 píchnout Pregnyl - tedy mám jet někam do nemocnice, aby mi ho píchli do svalu. Chci se zeptat jestli je to nutné. V příbalové informaci píší, že ho lze aplikovat i do podkoží (tam jsem si píchala MENOPUR takže to zvládnu).. Myslíte, že si ho můžu píchnout sama do podkoží nebo bude účinkovat jinak? Moc děkuji za odpověď!!

• Citovat
  • Upravit
ish
5353
24.8.12 19:19
@Anonymní píše:
Holky prosím o radu, mám si dnes ve 21:00 píchnout Pregnyl - tedy mám jet někam do nemocnice, aby mi ho píchli do svalu. Chci se zeptat jestli je to nutné. V příbalové informaci píší, že ho lze aplikovat i do podkoží (tam jsem si píchala MENOPUR takže to zvládnu).. Myslíte, že si ho můžu píchnout sama do podkoží nebo bude účinkovat jinak? Moc děkuji za odpověď!!
Účinkovat bude stejně - ale jakou jehlu k tomu máš? Já mívala do svalu (=do zadku) vždycky tak 2× delší jehlu než je ta do podkoží (=břicha). :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.12 19:24
@ish píše: Účinkovat bude stejně - ale jakou jehlu k tomu máš? Já mívala do svalu (=do zadku) vždycky tak 2× delší jehlu než je ta do podkoží (=břicha). :think:

Mám ty mini jehličky co mi zbyli po aplikacích Menopuru :think: Zase si říkám, že to už znám a v klídku si to píchnu doma než otravovat na pohotovosti kvůli injekci ( a mám to 20km).. Dala bych si to místo zadku prostě do břicha jako Menopur… Co myslíš..?

• Citovat
  • Upravit
ish
5353
24.8.12 19:28

No já nejsem doktor, určitě tě nebudu k ničemu navádět :nevim:
Ještě mě napadá, že do zadku jsem mívala 10tis jednotek a do břicha teď 5. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.12 19:30

@ish Aha! Mám 10 000 jednotek.. Tak to bude v tom.. Radši někam dojedu ;-) Asi do nemocnice ale po kom se tam ptát??? :think:

Omluvte anonymitu - nikdo neví, že stimulujeme na IVF…

• Citovat
  • Upravit
9358
24.8.12 19:30

Mně pregnyl vždycky píchala kamarádka, ale černou jehlou, to je ta do svalu - do zadku. Ne ty malé jehličky od stimulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
24.8.12 19:35
@Anonymní píše:
@ish Aha! Mám 10 000 jednotek.. Tak to bude v tom.. Radši někam dojedu ;-) Asi do nemocnice ale po kom se tam ptát??? :think:Omluvte anonymitu - nikdo neví, že stimulujeme na IVF…

No mě do zadku píchal manžel (pregnyl!!! :mrgreen: jinak by to bylo trochu kontraproduktivní), ale pokud bych musela do nemocnice, asi bych zkusila odchytit někoho normálně na pohotovosti nebo na interně. Píchnout to musí umět každá sestra. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.12 19:37

@ish Zkusíme někoho ulovit :mrgreen: Ať mě píchne do zadku :lol:

Moc děkuji!!

• Citovat
  • Upravit
ish
5353
24.8.12 19:39
@Anonymní píše:
@ish Zkusíme někoho ulovit :mrgreen: Ať mě píchne do zadku :lol:Moc děkuji!!

Nemáš zač! A držím pěsti, ať je pak při OPU plný koš kvalitních vajec a z nich pořádný embéčka :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí