Aplikace Pregnylu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14662
24.8.12 20:31
@Anonymní píše:
Holky prosím o radu, mám si dnes ve 21:00 píchnout Pregnyl - tedy mám jet někam do nemocnice, aby mi ho píchli do svalu. Chci se zeptat jestli je to nutné. V příbalové informaci píší, že ho lze aplikovat i do podkoží (tam jsem si píchala MENOPUR takže to zvládnu).. Myslíte, že si ho můžu píchnout sama do podkoží nebo bude účinkovat jinak? Moc děkuji za odpověď!!

Píchala jsem si do zadku i do břicha, výsledek je stejný :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
25.8.12 02:03

Holky kolikaty den chodite na kontrolni ultrazvuk po clostiku zda jsou folikuli a kolikaty den pichate pregnyl?
normalni ovulku mam vzdy kolem 15 dne cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
25.8.12 11:14

@kamila191 já clostil nikdy nebrala (chystám se na 6té IUI).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Macikova
15.10.12 17:42

Pomoc s Pregnylem

Ahoj, mám problém. mám si dnes večer píchnout Pregmyl, ale po otevření krabičky jsem zjistila, že obsahuje 3 ampulky s práškěm a 3 s rozpouštědlem a teď teda fakt nevím, zda mám smíchat všechny 3??? Prosím moc o radu, díky!!!

• Citovat
  • Upravit
VERONIKA
15.10.12 17:47
@Macikova píše:
Ahoj, mám problém. mám si dnes večer píchnout Pregmyl, ale po otevření krabičky jsem zjistila, že obsahuje 3 ampulky s práškěm a 3 s rozpouštědlem a teď teda fakt nevím, zda mám smíchat všechny 3??? Prosím moc o radu, díky!!!

Ahoj
Záleží na tom kolik si máš píchnout jednotek Pregnylu :nevim:
Pokud se nepletu tak každá lahvička obsahuje 5 tis. jednotek!

• Citovat
  • Upravit
36544
15.10.12 17:53

Já jsem si před odběrem oocytů měla píchnout 2 ampulky prášku + jedno roztpouštědlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
25.10.12 00:08

Tak mně to čeká zítra-přítel se včera kasal jak to nebude problém, že mi to píchne, dneska už se trochu cukal takže to vypadá, že to budu muset udělat sama. Mám to píchat do břicha a dostala jsem a to oranžovou jehlu-to jí tam mám zapíchnout celou? zdá se mi dost dlouhá… :nevim:
Dřív mi to vždycky píchala setřička u gynekologa a vždycky říkala, že mám chvilku počkat že mi to musí zahřát- to se musí nějak zahřát po vyndání z lednice? Nikde jsem o tom nic nečetla…podle sestřičky jsem pochopila že asi na pokojovou teplotu protože říkala že mi to zahřívala vlastím tělem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
25.10.12 23:59

Tak jsem to dala, trochu se mi třásly ruce :) ale bylo to v pohodě ani jsem ějak necítila to píchnutí. No snad jsem to udělala dobře, jak jsem byla nervózní ešly mi utrhnout vršky těch ampulek a jednu jsem úplně rozmáčkla :? píchnutí v pohodě až když jsem jehlu vytahovala tak jsem jí vytahovala asi trochu našikmo tak jsem se trochu škrábla…a zapomněla jsem před vpichem vydezinfikovat a to jsem si vzpomněla až když jsem tam jehlu měla. Tak jsem to potřela aspoň po. teď mám okolo toho vpichu trochu červeý flíček, jakoby modřinu, no snad to bude v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
15.1.14 21:15

Zdravím vás v této diskuzi. :) za nedlouho začnu ze stimulací dnes jsem dostala léky a bylo mi řečeno že musím píchat do svalu, akorát mi nokdo nevysvětlil jak. Dostala jsem docela velkou jehlu. Nevím zda se musí píchnout úplně celá a v jakém úhlu. Mám praxi jen do břicha do kožní řasy. Díky za radu. Nechce se mi nikam chodit budu píchat iněkce každý den což je blbé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
20.1.14 19:31

Pokud zvládáte základy angličtiny, není problém si najít instruktážní videa, třeba tady ;)

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2719
6.1.15 14:37

Vynikající video, sice v angličtině, ale I pro ty, kdo nemluví a nerozumí, je zcela jansé co dělat.

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital