Untrogestan a inseminace, nedostavila se MS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
143
8.3.10 12:19

untrogestan

:dance: ahoj zdravím všechný co mě čtou potřebovala bych radu nad zlato 19 a 21 unora jsem podstoupila inseminaci pak jsem si zavaděla untrogestan ten jsem dobrala ve středu dneska je to 5 den po dobraní a zatím mi vubec nedošla menstruace untrogestan uživam pravidelně každy měsíc na na upravu cyklu pokažde mi dorazíli přesně tak za 2 dny po dobrany ale tedka nic chtěla jsem se zeptat nevíte za jak dlouho by měli přijit nebo mužu byt těhotna nemam žadne potíže až na to že se u mě střidají navaly horka a zimy a tak mi děsně svědí prsa ale tak strašně až to nejde vydržet a jsou plnější jinak nic na sobě nepozoruji a korat mě asi tak 10dní trapy zacpa tou jsem nikdy netrpěla
mužete mi pomoct když jsem brala untrogestan u ivf tak jsem to dostrala po 12 dnu ale ted nic děkují za odpoved amilie :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
VERONIKA
8.3.10 12:31

Jsou 2 možnosti - buď jsi těhu což by bylo super nebo ti MS dorazí :nevim:
na každého působí Utroš jinak - někdo dostane MS i při užívání, někdo ji dostane až ho vysadí ..... je to moc individuální.

Já jsem dostala MS i když jsem brala Utrogestan a pak jsem ho teprve vysadila.

Příspěvek upraven 08.03.10 v 12:57

• Citovat
  • Upravit
13717
8.3.10 12:52

Kolikátý jsi den po IUI? Pokud více než 12, tak si zkus udělat test (nejlepší je to z ranní moči). Jestli jsi těhotná, bylo by dobré Utrogestan zase co nejrychleji nasadit (i když to nemusí být nezbytné).

Aha, už to vidím. Ty jsi byla na IUI 2× 8-o To bys byla dneska 15 dní po inseminaci, tak si udělej test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
8.3.10 13:41

untrogestan

ja beru untrogestan už 1 rok a vždycky mi to přislo tak 2 dny po dobraní bez jedineho zpoždění ale po tim ivf jsem to dostala 12 den a to jsem ho neměla ještě dobrany ale ted po te inseminaci nic už druhy den mě boli hlava a ti navalí taky hlavně ti prsa nemužu se jich ani dotknout a tak asi 4 dny po inseminaci mě začalo pobolivat v podbřišku jako bych to měla dostat tak nevím čekam a ještě počkam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
8.3.10 13:56

Já jsem měla po IUI úplně stejné pocity a příznaky :wink:

Já bych testla :nevim: pokud jsi těhu tak už to musí být na TT vidět!

Kdy ti má dorazit MS nebo už mešká?

• Citovat
  • Upravit
13717
8.3.10 14:27

Amilie ono je hezký čekat, jenže ten Utrogestan je potřeba co nejdříve zase nasadit. Nebo ti snad po IUI nedali žádné instrukce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
8.3.10 16:17

untrogestan

ne nedali opravdu jen mi řekli že mam dobrat krabičku do konce a pak se ukaže co a jak tak že asi zitra zajdu do lekarny pro test a dej se vule boží bud se to povedlo nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
8.3.10 16:49

Do jakého chodíš CARu, že ti neřekli nic bližšího? 8-o 8-o 8-o

U nás se dávají naprosto přesné informace.
Po IUI za 14 dní na KO - odběr krve, do hodiny výsledky, prohlídka a pak se domluví co a jak dál.
Pokud je HCG pozitivní tak za týden na další odběr, KO + UTZ, za týden další KO + UTZ atd. až do začátku srdeční akce.

• Citovat
  • Upravit
93
18.3.10 14:45

Já jsem 15 dní po 2.IUI, již druhý test negativní, menstruace stále nikde. Prý Utrogestan způsobuje posunutí, někomu prodlouží cyklus, někomu zkrátí, ale po vysazení prý MS příjde mezi 3.-7.dnem.ALENA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
18.3.10 17:42

těhotenství po IUI

:potlesk: Ahoj ja jsem podstoupila 2 IUI 1IVF a zase IUI untrogestan jsem dobrala 3.3.2010 a nedostala jsem to včera jsem si dělal test pak jsem šla na gyndu a jsem těhotna po IUI tak že je to parad jsem v 1 měsíci zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
16.2.18 11:13

Já jsem byla na IVF 20, po cca 7 dnech jsem 3 dny krvácela (bolest jako při MS, nejdriv špinění a tmava krev, a pak 2 dny červena krev) a rekli mi ze nemam utroš brat, vysadila jsem ho v pondělí 29 - MS se měla dostavit, zatim nic. Mám počkat do pondělka, kdy mam přijít na UTZ a řeknou co bude dál, Jinak TT jsem si dělala ted 15 a byl negativní. uvidíme, co reknou v pondělí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí