IVF a nemocenská

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
126
5.3.10 22:33

IVF a nemocenská

Ahoj holky, zajímají mne zkušenosti. Připravuji se na 1.možnou IVF. V papírech je napsáno, že od 1.ultrazvukové kontroly se doporučuje až do potvrzení těhu nemocenská. Mám už jedno dítě a to dost akční, nepředstavím si moc, že bych si mohla polehávat. Zadařilo se některé i při „plném denním provozu“? Zvažuji ještě, že by si manžel vzal paragraf, ale i tak jsem z toho na rozpacích. Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3076
5.3.10 22:38

Ano, při plném provozu, žádné hlídání, v podstatě nulový odpočinek, dcera velmi aktivní a čiperná a podařili se hned dvojčátka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
5.3.10 22:41

adko007, zrovna jsem si četla od tebe jiný příspěvek :-) Jaký máš věkový rozdíl mezi dětmi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
6.3.10 07:06

Jezinecko, ja nemocenskou nebrala zadnou a zadarilo se. Po ET jsem dva dny delala z domu, protoze trochu pobolivalo bricho ale pak rovnou do prace. Z toho co tu pozoruji tak lezeni doma nema absolutni vliv. O neschopence bych uvazovala kdybych mela fyzicky narocnou praci. Preju hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
6.3.10 07:12

ahoj, mě se zadařilo taky při běžném provozu,jen první dva dny jsem nedělala nic těžkého, pohoda, taky chodila normálně do práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumpíček 1
6.3.10 08:57

JEZINECKO, ahoj, určitě to jde zvládnout i za provozu, jen se hlídej, ať nemáš fyzicky náročnou práci. Např. chovat dítě, nebo zvedat těžké věci, mýt okna atd., to se rozhodně nesmí. Aspoň těch prvních pár dnů, je to riskantní.

• Citovat
  • Upravit
3076
6.3.10 23:01
jezinecka píše:
adko007, zrovna jsem si četla od tebe jiný příspěvek :-) Jaký máš věkový rozdíl mezi dětmi?

Přesně 3roky a 5 dní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital