Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, zajímají mne zkušenosti. Připravuji se na 1.možnou IVF. V papírech je napsáno, že od 1.ultrazvukové kontroly se doporučuje až do potvrzení těhu nemocenská. Mám už jedno dítě a to dost akční, nepředstavím si moc, že bych si mohla polehávat. Zadařilo se některé i při „plném denním provozu“? Zvažuji ještě, že by si manžel vzal paragraf, ale i tak jsem z toho na rozpacích. Díky za odpovědi.
Ano, při plném provozu, žádné hlídání, v podstatě nulový odpočinek, dcera velmi aktivní a čiperná a podařili se hned dvojčátka ![]()
adko007, zrovna jsem si četla od tebe jiný příspěvek
Jaký máš věkový rozdíl mezi dětmi?
Jezinecko, ja nemocenskou nebrala zadnou a zadarilo se. Po ET jsem dva dny delala z domu, protoze trochu pobolivalo bricho ale pak rovnou do prace. Z toho co tu pozoruji tak lezeni doma nema absolutni vliv. O neschopence bych uvazovala kdybych mela fyzicky narocnou praci. Preju hodne stesti.
ahoj, mě se zadařilo taky při běžném provozu,jen první dva dny jsem nedělala nic těžkého, pohoda, taky chodila normálně do práce
JEZINECKO, ahoj, určitě to jde zvládnout i za provozu, jen se hlídej, ať nemáš fyzicky náročnou práci. Např. chovat dítě, nebo zvedat těžké věci, mýt okna atd., to se rozhodně nesmí. Aspoň těch prvních pár dnů, je to riskantní.
jezinecka píše:
adko007, zrovna jsem si četla od tebe jiný příspěvekJaký máš věkový rozdíl mezi dětmi?
Přesně 3roky a 5 dní ![]()