S jakým spermiogramem na IUI?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5165
1.3.10 10:45

S jakým spermiogramem na IUI?

Ahoj holky,
vyšel nám špatně spermiogram /8mil.,75% morfologicky špatných,0% rychlích spermií/ :-(
Chtěla jsem se zeptat s jakým spermiogramem jste šli na IUI vy?A taky jaký byl výsledek /zda se zadařilo či ne/?
Děkuji za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2663
1.3.10 11:26

Ahoj Dano
už si bohužel nepamatuji ,jaký měl manža spermiogram před IUI,ale s takovým výsledkem to snad ani nemá cenu ?Promin,jestli to ted bylo hodně natvrdo :-( .A bere manžel něco?Třeba Q10 s éčkem,selen,zinek atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
1.3.10 11:28

Ahoj Kačko,jsem ráda za každej názor :-)Shromažďuji informace.Nám řekli,že na IUI jsou to hraniční hodnoty,ale proč to nezkusit :think: Jj manža začal brát vitamíny E,Selen,Zinek,Q10 a kotvičník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
1.3.10 11:30

je fakt,že za pokus nic nedáte…samozřejmě bych vám přála ,aby to vyšlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
1.3.10 11:33

jo a ještě jsem ti chtěla říct,že můj muž měl spermiogram pokaždé jiný…úplně první taky hrozný…minim pohyblivých spermií,pomalých a ksoví jakých ještě :-D a každý další sperm.byl opravdu úplně jiný,ale už nikdy tak špatný… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
1.3.10 11:38

Fakt?Tak to si mě potěšila,já věřim,že se to také zlepší,ale to IUI bych chtěla zkusit,třeba zrovna bude SPG lepší.Kačko děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
1.3.10 11:42
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
1.3.10 12:02

Tak já otěhotněla s tím nejhorším spermiogramem, jaký jsme kdy měli. Dr. mi řekl, že s takovým spermiogramem jedině IVF ICSI a že by IUI neměl dělat a že by to byla legrace, kdybych otěhotněla. No legrace to je :mrgreen: Měli jsem OAT, ale hodnoty si nepamatuju. Jinak při IVF jsme měli normospermiogram, já 18 prý krásných vajec a katastrofa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
1.3.10 12:25

Kolozubko dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
1.3.10 12:31

jojo,naděje umírá poslední :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
1.3.10 12:49

Přesně tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JN
1.3.10 14:50

koukni do poradny, dávala jsem tam velmi podobný dotaz a zrovna o víkendu ho zodpověděla doktorka Hromadová z repromedy

• Citovat
  • Upravit
5165
2.3.10 06:42

Diky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kacculka
31.3.10 19:40

Ahoj Dano,
můj švagr měl asi cca před 3 měsíci hodně špatný spermiogram, jen 1,5 mil. Je to asi dva týdny co znovu spermiogram podstoupil a výsledek 18 mil. Nejsem odborník, ale když se nad tím logicky zamyslím, tak nejspíš záleží na tom, v jaké kondici je momentálně tvůj manžel. :-) Jinak minimální hodnota spermií musí být 20 mil., tak si myslím, že v tuto chvíli ti nabídnou spíše umělé oplodnění. Každopádně k oplodnění stačí jen jedna spermie a tak důležité je, že mimi určitě bude. Držím moooc palečky. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex