Jak co nejdřív otěhotnět ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
25.2.10 19:46

Jak conejdřív otěhotnět ?

Holky prosím, máte nějakýé fígle na to, jak podpořit vznik těhotenství?
Myslím jako co jíst či nejíst, co a jak měřit, sledovat atd.  – zkrátka,jak určit ten pravý den pro otěhotnění apod. Sába

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1112
25.2.10 19:54

Sexovat každý den :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
25.2.10 19:55
Aghata píše:

Tak nám se osvědčilo obden. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
25.2.10 20:00
Aghata píše:

To je vtip, ne?

Sabi, důležitý je být hlavně co nejvíc v klidu, ač vím, že je to téměř nemožný, ale prostě žít život svůj, ne jen pro otěhotnění…Můžeš cvičit mojžíšovku, baštit kyselinu listovou, partner může taky jíst vitamíny E, selen a zinek. JInak je tady spousty diskuzí na tohle téma, tak se po nich podívej. Přiznám se, že tohle je téma, na které moc holek neodpovídá, protože prostě se takové téma tady neustále opakuje, stejně jako můžu být těhotná? Tak zkus kouknout do již zavedených diskuzí a nebo se přidej k nějakým snažilkám, určitě ti poradí. Držím palce, pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
25.2.10 20:00

Nám se osvědčila Q10, selen a zinek (hlavně teda pro mužskýho).
U druhého když jsme se rok marně pokoušeli jsem zkoušela i nějaké cviky z Mojžíšové. A hlavně na to tolik nemyslet - otěhotněla jsem v tom největším zmatku, když jsme dodělávali podkroví a stěhovali se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.2.10 20:01

Hmm, tak první měsíc jsme sexovali jak lidi, prostě každý den, jen týden jsme byli každý jinde a nic. Později jsem si spočetla, že to byl zrovna ten týden T a den D :mrgreen: Druhý měsíc už jsem si teda spočítala ty plodný dny a vyšlo to.
Ovulace je zhruba v polovině cyklu a plodné dny jsou myslím tři dny před a den po? Teď už nevím, na netu jsou kalendáře a kalkulačky na plodné dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
25.2.10 20:10
sabina113 píše:
Holky prosím, máte nějakýé fígle na to, jak podpořit vznik těhotenství?
Myslím jako co jíst či nejíst, co a jak měřit, sledovat atd.  – zkrátka,jak určit ten pravý den pro otěhotnění apod. Sába

Tak určitě bych jedla kys. listovou. No a pak jestli víš kdy máš ovulku /pokud ne tak zkus měřít BT/, tak podle ovulky hned od počátku nebo tak 2 dny před ovulkou bych začla se sexíkem tak obden, zase aby se partner moc nevyřídil…myslím spíš ty spermie. Nám se to osvědčilo takhle že jsem čekala do ovulky a pak jsme sexíkovali obden. No a povedlo se to 2×. Prostě od měsíčků jsme týden nic a pak ric. :palec: Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.2.10 21:54

holky, díky moc..zkusim to :-D a dám vědět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
26.2.10 14:29

:dance:
Kdo poradí kde najít cviky mojžíškovky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
26.2.10 14:47
Rarach píše: :dance:
Kdo poradí kde najít cviky mojžíškovky?

K cvičení potřebuješ i mobilizaci a dohled rehabilitačního pracovníka, takže pokud chceš cvičit, pohledej rehábku v okolí, která s tím má zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
28.2.10 21:54

rarach na těchto stránkách je ke stažení DVD tak se mrkni .
Já sháním již měsíc někoho kdo by mě zkontroloval jak cvičím aprováděl tu mobilizaci objednací termíny jsou až koncem dubna či začátkem května.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
28.2.10 23:46

tak nám nepomohlo zatím nic, asi na to jdeme blbě, občas říkám chlapovi ze srandy, že by jsme se měli někoho zaptat jak se to dělá, jestli to děláme vůbec dobře :lol: ale asi jo, jednou už to vyšlo, ale nedopadlo, chce to hlavně pevný nervy když to nejde, jinak je člověk zralej na psychouše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
1.3.10 00:05

Nám se osvědčila dovolená.
V podstatě vyšla náhodně neplánovaně na období kolem ovulace, sexovali jsme obden, a to jen 1× (spermie se taky musí pořádně natvořit, denně se nedoporučuje), a hlavně - já jsem s tím ani moc nepočítala, protože to bylo v podstatě zkoušení na poprvé (od zamlklého potratu).
Jako věděla jsem, kolikátý den cyklu právě mám, ale moc jsem do toho zahryzlá nebyla, poprvé jsme se o mimi snažili 7 měsíců… o to větší překvapení nastalo 36 den, kdy jsem si ze zvědavosti a taky kvůli tomu, jestli mám jít na trhání osmičky, ten test udělala :mrgreen:

Takže u mě se osvědčila klidná mysl, nelpět na tom, a hlavně odreagování na dovolené :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rarach2
2.3.10 14:07

Děkuji za příspěvky k mojžíšovce.

Já našla něco na netu a připádá mi to, jako bych si posilovala záda, spíše páteř. (Cviky mě přišly shodné, jako když jsem cvičila rehabku na záda) Máte jiný názor

• Citovat
  • Upravit
9868
2.3.10 21:56

cvičení podle mojžíšové dnes jsem viděla knížečku v levných knihách na andělu v praze.
neprohlížela jsem jí ani nevím, kolik stála, ale určitě míň než ta, kterou jsem si koupila za asi 300,– já a je plní povídání, které mě nudilo.
já jsem chtěla hlavně ty cviky, a to tady snad bude…
jinak se dají i stáhnout z netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital