Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky maminky ma tam nekdo registraci v cervnu? Mam termin 9.6 tak me zajima s kym se setkam a jestli budete chodit na kurzy atd.
@Julie1111
mam termin 8.6.2015 takže se třeba potkame
jinak na predporodni kurz se nechystam.
Ahoj, tak já mám termín 4. 6. takže se klidně potkat můžeme. Na kurz k Apolináři se chystám - určitě budu klidnější, když budu vědět kam mám jít a jak to tam bude vypadat ![]()
Ahoj holky, já mám sice rodit až v srpnu, ale chci také u Apolináře. Chtěla bych se zeptat, jestli tam nabízí porodní asistentku, nebo si mám někde sehnat svojí, nebo jak to funguje? Strašně se bojím, první porod, atd…
@miminkovo budu tam rodit na konci května /začátek června a porodní asistentky maji. Vždyť porod vedou jen ony ne? Lékař se vola jen když jsou komplikace a jinak az na konci porodu. Jinak by tam mela byt porodní asistentka ![]()
@AndreaS92 no měla, ale často není a nemají na tebe čas. Slyšela jsem, že si ji musíš extra zaplatit, aby se ti věnovala, nevím jak to chodí.??? ![]()
@miminkovo aha tak to nevím
já akorát vim, ze tam porodní asistentky jsou
tak snad na nás budou mit cas. Jinak já chodim na gynekologickou kliniku k MUDr. Faithovi který je porodník u Apolináře zeptam se ho jak to chodí a pak sem napíšu info ![]()
@AndreaS92 Ja tak nejak pocitala ze tam jsu automaticky, prece jen nas tam nemuzou nechat jen tak rodit ne?
Nevitr holky jak je to s objednanim na preporodni kurz…muzu tam volat jakykoliv den po ukoncenem 26 tydnu nebo je tam taky nejaky omezeni jak kdy a v kolik se hlasit?
@AndreaS92 píše:
@miminkovo aha tak to nevímjá akorát vim, ze tam porodní asistentky jsou
tak snad na nás budou mit cas. Jinak já chodim na gynekologickou kliniku k MUDr. Faithovi který je porodník u Apolináře zeptam se ho jak to chodí a pak sem napíšu info
ahojky, tak co jsi vyzvěděla? ![]()
@miminkovo nemusis si žádnou extra platit. Bylo mi řečeno, ze tam proste jsou k dispozici
tak tomu budu věřit. ![]()
@AndreaS92 Jé, tak díky. Snad se nás tam nesejde v jeden den 15 rodících. ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.