Apolinář červen 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5593
12.1.16 09:10

@Maci1987 1 mesicne je malo? 8o ono je vse v podstate stejne a alezi pouze na tom, jaky chytbmnes personal.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
12.1.16 09:13

@Julie1111 Já právě asi nechci na nadstandard :think: Protože nemám ráda být sama, radši jsem v kolektivu :andel: A ty porodní sály jsou tam fakt oddělené jen plentou? A doktoři a sestry dobrý? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
12.1.16 09:14

@AndreaS92 No hlavně mi přijde strašně málo informací v těch recenzích. Jakože je to tak všeobecně řečeno, nic konkrétního. A personál dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
12.1.16 09:19

To jsou odeleni preklizkou amisto dveri je plenta. Za me personal supr az na jednu sestru, kdyz byla na smene tak jsme donesli chlebicky z kantiny a obratila o sto procent :-D spis zalezi jak se k nim chovas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
12.1.16 09:19

@Maci1987 ja si nemohla stezovat :) vsichni byli uzasny! Myslim, ze se nemas ceho bat vsichni se snazi podporovat co to jde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
12.1.16 09:20

Jinak nadstandart maji i po dvou ale za me nebyli volny nakonec jsem byla rada za jednoluzko ze jsem se vyspala…a na obedy se chodi na chodbu a tam jsou vsechny maminky a u stolu nesedis sama tak si i pokecas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
12.1.16 09:24

Na jipu jsem byla z pani co tak strasne chrapala ze i pres prasky na spani a nejaky ty driaky jsem neusla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
12.1.16 09:29

@Julie1111 Tak to je super, já mám s nemocnicema docela zkušenosti a vždycky se snažím personál co nejméně otravovat a myslím, že se k nim chovám s pokorou (Je mi jasný, že ta práce není žádný med), tak snad mi to fakt hezky vrátí. Měla jsem právě špatné zkušenosti s gyndou na Bulovce, tam jsem byla na operaci vaječníku a chovali se ke mně jako k hadru…moje požadavky nebyly vůbec žádné a sestry tam na mně řvaly jako bych si vymýšlela, že chci snad prezidentské apartmá… :pocitac: A starý báby co je tam proháněly tak k nim se chovaly jako ťuťuňuňu…Asi mi dávaly sežrat, že jsem tam nejmladší pacient a tak po mně jezdily…Takže věřím, že tady to bude v pohodě :)
@AndreaS92 Tak to ráda slyším…moje známá tam rodila před asi 3 lety a byla teda taky na nadstandardu a nemohla si stěžovat. Ale říkala, že už si toho moc nepamatuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
12.1.16 09:30

@Maci1987 ja na nadstandardu nebyla. A nelituji toho. Podle me je vetsi vyhoda, kdyz je tam alespon 1 maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
12.1.16 09:38

Kdybych rodila normalne tak bych nadstandar asi taky neresila, ale jelikoz jsem po tom cisari mela nejake komplikace a jinam nez na nadstandart navstevy nemohou. Takhle cely den se mnou mohla byt rodina a ja nemusela nikde litat pp chodbach. Byla jsem rada ze jsem si dosla pro to jidlo na chodbu :lol: Dal bych to nedala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
12.1.16 10:05

@Julie1111 Jojo, to je jasný asi no ;)
@AndreaS92 Super, aspoň vím, že se to dá v klidu přežít i bez nadstandardu :andel:

Díky moc holky za pozitivní recenze :D Ještě budu mít hned z první ruky čerstvé únorové informace…moje ségra na konci února rodí taky u Apolináře, tak jí musím pořádně vyzpovídat :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
17.1.16 09:52

@Maci1987 ahojky rodim u aolinare v unoru, termin mame 25.2 ale ještě nevim zda budu muset cisarem, jelikoz první byl pro nepostupjici porod po trech dnech zakoncen akutni sekci, tak sem napjata co se bude dit ted.ale furt premyslim zda na nadstandart nebo normalni, protoze pokud tam po cisari budu 6dni tak se mi nechce platit 1000-1500 denne, jestli pujdu cisarem budu tam rodit nejak po 10.2 cca, samozrejme pak muzu napsat zkušenost :-) čerstvou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
17.1.16 09:53

@Julie1111 jak si tam byla dlouho po cisari :-)? me tenkrat na bulovce vykopli když to tak reknu 4ty den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
17.1.16 13:26

@Maudole Jé,moje ségra má termín 26.února tak když budeš rodit normálně v termínu a ségra taky tak se tam třeba potkáte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
17.1.16 13:34

@Maci1987 je no tak to je hezky :lol: to bysme se tam asi sesli no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková