Poradna duly
Jana Čurdová
a na tu dvojku te Leni nekdo nasmeroval nebo jsi tam mirila sama rovnou? ![]()
Mířila jsem tam sama
. Byla jsem tam i prvně. Musím říct, že to tam bylo super - dobré PA a vynikající doktor . Oproti minule o 200% lepší.
Ahoj holky, tak dneska termín, a pořád nic
tak uvidíme jak to dopadne.
A jak tady řešíte ty sály, to jsem se taky chtěla zeptat, když jste přišly do porodnice, říkaly jste něco na té vrátnici? Nebo jste prostě zamířily na sál?? Já vůbec nevim kam jít, jestli do ambulance, nebo na sál nebo kam??? ![]()
Grejs: To je hrozný to čekání vid? A kdy jdeš na kontrolu? já byla dneska na kontrolním monitoru a prý se ani nic moc nechystá. Takže kontrola 19.4. a tam prý už začneme řešit co a jak dál. Naštěstí prý nechávají přenášet max. 10 dní, tak vím, že už tam moc dlouho nebude. Ikdyž bych byla raději, aby vylezla sama =o)
@Grejs no já bydlím ve 4. patře bez výtahu a chodím to tak minimálně 1 denně a vůbec, takže to asi moc nepomáhá
![]()
ahojky já jdu na kontrolu ve čtvrtek a musím říct že už bych to chtěla mít taky za sebou a to mám termín až 25
už se ale moc těším an holčičku teda snad to bude ta holčička jinak ta růžová na tom klukovi nebude nic moc ![]()
@smudla92 no tak to je dobre, to rada slysim, aspon se tam nebudu bat jit
tak diky za info Leni ![]()
@abidail ha a ja te tam dneska videla! mela jsi takovy kremovy/hnedy svetr vid? jsem sedela o 2 kresla vedle, pred ambulanci
ale nebyla jsem si jista, jestli jsi to ty, jen jsem tam zaslechla prijmeni ![]()
ja byla dneska u Apolinare prvne v poradne, tak jsem vyfasovala tu hromadu papiru
na monitor jdu az za tyden, tak snad se dockam, rikala dr. ze to muze prijit kdykoliv, cipek uz nemam a otevrena jsem na 2 prsty, tak uvidime ![]()
@jane-e Vážně?? Jojo to jsem byla já. To já bych tě asi vůbec nepoznala. Ale nebyla jsem tam ani moc dlouho, takže jsem neměla čas moc koukat okolo sebe, takže ani si tě nedokážu vybavit. Jsem byla jen na tom kontrolním monitoringu.
a ted mě i napadá jak víš moje přijmení??
![]()
tak vidíš, třeba i porodíš dřív jak já
![]()
@abidail tak jsem se nemylila
a fakt je, ze jsi tam byla chvili jenom
ze me si muzes zapamatovat tak maximalne ty vlasy ![]()
no nekde jsi to prijmeni psala, v souvislosti s krestnim jmenem pro mimco, ale uz nevim kdy a kde
jinak bych nevedela vubec ![]()
@jane-e no já si nedokážu nikoho vybavit z tý čekárny. Jenom takovou paní naproti mně v růžovým a pak už mě volali
![]()
jojo to máš pravdu. Si to takhle pamatuješ jo?? ![]()
@abidail tak ke mne jsi byla v podstate celou dobu zady, tak to je pak tezky vid
tak treba jindy budeme mit stesti ![]()
no jo, to ja si pamatuju a pak co si mam pamatovat, to mi z hlavy vypadne
![]()
Jane-e: Jéé děkuju.Já rodila na dvojce, kterou zrovna otevírali. Jednička už byla plná:-)Jinak mě rodil pan dotor Kocián, tedy podle toho porodního listu, kterej sme dostali při odchodu.Byl hrozně milej, celou dobu řikal jak jsem šikovná i když jsem asi krapet řvala. ![]()
Jinak únava už skoro přešla, už jsem si zvykla na ten tříhodinovej režim, tak je to o dost lepší…
Mě rodil taky Kocián a byl fakt skvělej. Takových doktorů víc. ![]()