Apolinář duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
130
5.4.12 10:12
Bez obav, fakt jsou tam vsichni moc mili a ochotni.
@překvapení píše:
WITTY: no tak to je super, protože dost často jsem poslední dobou četla, že ochota nic moc…tak jsem z toho měla trošku strach, přeci jen mě čeká premiéra :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
5.4.12 10:48

@WITTY
a jeste se zeptam, jestli staci mit zabaleno do tasky jen to, co maji napsano na strankach, nebo jsi potrebovala/vyuzila i neco jineho?

@Grejs
tak to sis tam pekne pobyla teda 8o a jinak vsechno v poradku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
5.4.12 11:31

@Grejs
tak to je dobre ;) a koukam, mas 11 dni do terminu, do ty doby muze byt kocka davno na svete :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
5.4.12 11:34
Navic jsem si vzala vlhky ubrousky na utirani zadecku a druhy den mi prinesli z domova i par oblecku pro miminko, erarni dostanes kosilku a nozicky se miminku bali do bavlneny plinky a pak do zavinovacky. Ze zacatku mi to prislo takovy divny, navic tam nebylo zadny extra teplo, tak jsem mela pocit, ze v normalni oblecku bude Lucince lip, ale pak jsem si na to zvykla a docela mi to vyhovovalo,nemusis aspon mimco pri prebalovani furt svlikat a oblikat :-).
@jane-e píše:
@WITTY
a jeste se zeptam, jestli staci mit zabaleno do tasky jen to, co maji napsano na strankach, nebo jsi potrebovala/vyuzila i neco jineho?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
5.4.12 11:38

@WITTY
a ty ubrousky tam jinak k dispozici nebyly, nebo jsi proste chtela vlastni? a treba nejaka kosmetika nebo tak, ma cenu tam pro malyho neco balit?
s tema obleckama jsem myslela, ze ti normalne daji dupajdy a vubec vsechno, to jsi me ted celkem prekvapila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
5.4.12 13:02
Ubrousky tam nejsou,jen takovy separacni vlozky do plinky,ty si mas namocit a utirat tim miminu zadek. Prislo mi to divny, ptz je to takovy drsny. Mimo to dostanes masticku na zadek, lih na pupik, kapky do oci, pokud jsou potreba. Na obleceni fakt jen kosilky a pliny, do kterych zabalis miminu nozicky a pak zavinovacku.
@jane-e píše:
@WITTY
a ty ubrousky tam jinak k dispozici nebyly, nebo jsi proste chtela vlastni? a treba nejaka kosmetika nebo tak, ma cenu tam pro malyho neco balit?
s tema obleckama jsem myslela, ze ti normalne daji dupajdy a vubec vsechno, to jsi me ted celkem prekvapila :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
5.4.12 13:15

@WITTY
aha, tak to si do tasky jeste par veci pribalim, dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
6.4.12 12:15

ahoj mám za sebou prvni poradnu jela jsme o týden dřív nějak mě pálilo při močení s trochou krve a můj gynekolog je ted mimo tak jsem jela rovnou tam byla jsme ta 2 hodiny vzali mi stěry na streptokoka a odebrali krev a ve čtvrtek jdu na monitor poprve a pak do poradny tak jsem na to zvědavá nejdete některá taky ve čtvrtek že by jsme se potkali?jinak se těším že mi snad řeknou odhad váhy poslední vím ze 30 týdne 1800 tak jsem už zvědavá.jinak porodu se stále šíleně bojím 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
6.4.12 14:53

Ahoj, tak nás dnes pustili:-)) V pondělí v půl pátý ráno mi praskla voda a v 9:46 se narodil Kryštof. Rodila jsem v 38+4 a malej má 3815g a 50 cm. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
6.4.12 17:04

terk4: Ahojky, tak já se hlásím, jdu ve čtvrtek na monitory a na ko. už třetí :lol: a doufám, že už se začne něco dít. Ve čtvrtek budu 39+3. Co ty? A váhu mě teda neřekli. Poslední váhu co vím, tak je z 30 týdne 1450g. Takže vůbec netušim, kolik ta princezna má. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
6.4.12 17:05

Dashiky: Tak to gratulujuuuuuuuuuuuuu, koukám, že asi jen já budu přenášet bůhví jak dlouho. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
6.4.12 17:35

abidail fakt a jak se poznáme????? já tam půjdu nějak hned kolem 8 tak by nám to mohlo utíkat společně :)

Dashiky taky moooc gratuluju to jsi měla celkem rychlé vid? a malej je pěknej kousek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
6.4.12 19:54

dashiky:moc gratuluji k synkovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
6.4.12 19:57

hlasim,ze se nam dnes kolem 13h narodil chlapecek Petricek,51cm a 3755g.na sale byli skvely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
6.4.12 20:11

dashiky a smudla veliky gratulace holky a pak poslete fotecky tech vasich fesaku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí