Poradna duly
Jana Čurdová
@překvapení píše:
WITTY: no tak to je super, protože dost často jsem poslední dobou četla, že ochota nic moc…tak jsem z toho měla trošku strach, přeci jen mě čeká premiéra
@WITTY
a jeste se zeptam, jestli staci mit zabaleno do tasky jen to, co maji napsano na strankach, nebo jsi potrebovala/vyuzila i neco jineho?
@Grejs
tak to sis tam pekne pobyla teda
a jinak vsechno v poradku?
@Grejs
tak to je dobre
a koukam, mas 11 dni do terminu, do ty doby muze byt kocka davno na svete ![]()
@jane-e píše:
@WITTY
a jeste se zeptam, jestli staci mit zabaleno do tasky jen to, co maji napsano na strankach, nebo jsi potrebovala/vyuzila i neco jineho?
@WITTY
a ty ubrousky tam jinak k dispozici nebyly, nebo jsi proste chtela vlastni? a treba nejaka kosmetika nebo tak, ma cenu tam pro malyho neco balit?
s tema obleckama jsem myslela, ze ti normalne daji dupajdy a vubec vsechno, to jsi me ted celkem prekvapila ![]()
@jane-e píše:
@WITTY
a ty ubrousky tam jinak k dispozici nebyly, nebo jsi proste chtela vlastni? a treba nejaka kosmetika nebo tak, ma cenu tam pro malyho neco balit?
s tema obleckama jsem myslela, ze ti normalne daji dupajdy a vubec vsechno, to jsi me ted celkem prekvapila
@WITTY
aha, tak to si do tasky jeste par veci pribalim, dekuji ![]()
ahoj mám za sebou prvni poradnu jela jsme o týden dřív nějak mě pálilo při močení s trochou krve a můj gynekolog je ted mimo tak jsem jela rovnou tam byla jsme ta 2 hodiny vzali mi stěry na streptokoka a odebrali krev a ve čtvrtek jdu na monitor poprve a pak do poradny tak jsem na to zvědavá nejdete některá taky ve čtvrtek že by jsme se potkali?jinak se těším že mi snad řeknou odhad váhy poslední vím ze 30 týdne 1800 tak jsem už zvědavá.jinak porodu se stále šíleně bojím ![]()
Ahoj, tak nás dnes pustili:-)) V pondělí v půl pátý ráno mi praskla voda a v 9:46 se narodil Kryštof. Rodila jsem v 38+4 a malej má 3815g a 50 cm. ![]()
terk4: Ahojky, tak já se hlásím, jdu ve čtvrtek na monitory a na ko. už třetí
a doufám, že už se začne něco dít. Ve čtvrtek budu 39+3. Co ty? A váhu mě teda neřekli. Poslední váhu co vím, tak je z 30 týdne 1450g. Takže vůbec netušim, kolik ta princezna má. ![]()
Dashiky: Tak to gratulujuuuuuuuuuuuuu, koukám, že asi jen já budu přenášet bůhví jak dlouho. ![]()
abidail fakt a jak se poznáme????? já tam půjdu nějak hned kolem 8 tak by nám to mohlo utíkat společně ![]()
Dashiky taky moooc gratuluju to jsi měla celkem rychlé vid? a malej je pěknej kousek ![]()
hlasim,ze se nam dnes kolem 13h narodil chlapecek Petricek,51cm a 3755g.na sale byli skvely.
dashiky a smudla veliky gratulace holky a pak poslete fotecky tech vasich fesaku ![]()