Poradna duly
Jana Čurdová
abidail fakt a jak se poznáme????? já tam půjdu nějak hned kolem 8 tak by nám to mohlo utíkat společně ![]()
Dashiky taky moooc gratuluju to jsi měla celkem rychlé vid? a malej je pěknej kousek ![]()
hlasim,ze se nam dnes kolem 13h narodil chlapecek Petricek,51cm a 3755g.na sale byli skvely.
dashiky a smudla veliky gratulace holky a pak poslete fotecky tech vasich fesaku ![]()
jéééé, tolik miminek najednou…moc moc gratuluji a vítám miminka na světě
![]()
terk4: už na 8 jo?
já tam chodím tak na půl 9 na 9.
a jak se poznáme to vůbec netuším. Já budu mít určitě takový béžový svetr
to je jediný co na sebe ještě natáhnu
![]()
smudla92: Veliká gratulace. Holky nějak se to tu rozrodilo, a já si připadám snad že nebudu rodit asi nikdy
![]()
abidail: ja budu mít podle počasí ale určitě tmavě modré džíny a asi šedivej svetřík a pokud bude zima tak ružovo-šedivou bundu ![]()
a bylas i ted ve čtvrtek? Tak mi i řekni barvu vlasů, já mam vlasy po ramena a hnědý
![]()
Ahojte holky,dekuji za gratulace.malej je uzasnej.Adelka to zatim taky zvlada na jednicku,tak uvidime doma.sup,sup-at tu mame dalsiho prcka ![]()
ahoj holky, tak jak to jde? u nas snad vse v pohode a jeste musim do pondelka vydrzet konecne na kontrolu k Apolinari ![]()
chtela jsem se zeptat - kdyz jste sly k Apolinari prvne, tak vam delali rovnou i monitor, nebo jste byly jen v ambulanci a na monitor si vas objednali na jindy?
@jane-e píše:
ahoj holky, tak jak to jde? u nas snad vse v pohode a jeste musim do pondelka vydrzet konecne na kontrolu k Apolinari
chtela jsem se zeptat - kdyz jste sly k Apolinari prvne, tak vam delali rovnou i monitor, nebo jste byly jen v ambulanci a na monitor si vas objednali na jindy?
@WITTY
aha, tak to si jeste pockam teda
jdu v pondeli a to budu 37+2
ahojky @jane-e já to měla taky jak říká @WITTY . Byla jsem 37+3 a na monitor jsem prvně šla minulý týden v 38+3. jak se jinak máš?
Jinak holky v pondělí mám termín a zatím se nic neděje, tak doufám, že nebudu moc přenášet. ![]()
@abidail
si prave pamatuju, ze ty jsi byla na monitoru az pri druhe navsteve, ja se ho snad nedockam
jinak to v ramci moznosti jde
co u tebe?
uz v pondeli? ty jo
ale do pondelka daleko, tak bych o prenaseni jeste nemluvila ![]()