Apolinář duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
896
27.3.12 13:21

Takže říkáte že ta 2 je lepší jo?? Tak už vidim, jak se tam všechny sejdeme a budeme se o tu 2 rvát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
27.3.12 13:26

tak lepsi, je to tam modernejsi, otazkou je, jestli te to bude vubec v tu dobu zajimat :lol:
nakonec, mrkni tady na fotky http://www.apolinar.cz/…ce/index.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
27.3.12 14:47

ahojky holky tak jak jste na tom já mám nahoře 13 kg ale mam to hodně v břiše dneska jsem spala do 11 začínám být hodně unavená ode dneška mám přesně za měsíc termín :) tak se ale bojím strašně moc :,( jinak na kontrolu jdu až 12.4 k apolináři můj gynekolog má rakovinu tak už neordinuje snad nebude žádný problém přeci jen je to ještě 14 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
27.3.12 18:54

ahojky, já mám nahoře 12 kg, naštěstí už to nestoupá tak rychle, tak snad přes těch 15 to nebude. :) Taky mě ta únava začíná zmáhat. Nějak jsem i zjistila, že když jsem venku dýl jak 2 hodky, tak jsem hrozně vyčerpaná :lol: i fyzicky (bolí mě nohy, záada )

já jdu na kontrolu ted ve čtvrtek a jdu také poprvé do porodky, tak jsem na to zvědavá. Jinak já to mám od dneška přesně za 21 dní :potlesk: už aby to bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
28.3.12 09:10

holky, tak to upřímná závist, já mám nahoře asi 25kg..a furt to stoupá… Ale u dcery sem to měla stejný a pak sem to i shodila docela rychle. No ale ted jsem o něco starší, tak to asi bude horší…nj, blbý geny:-))

A ve čtvrtek zas k apolináři, tentokrát nejdřív na monitor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
28.3.12 10:31

ahojky, tak ja mam zatim nahore asi 7kg, uvidim pristi tyden, co mi navazi na kontrole, ted to nejak leze samo, tak doufam, ze uz to nepoleze moc :D
k Apolinari jdu az 16.4., se toho snad nedockam, prijde mi to hrozne dlouho :roll: a taky zacinam byt uz nejaka unavenejsi, jakakoliv vetsi aktivita me uplne odbourava :roll:

terk4 a tvuj gynekolog nema zadny zastup? to mas vazne dlouho bez kontroly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
28.3.12 12:19

tý jo jenom 7?? Tak to se teda fakt máš. Já doufám, že se mi těch 12 povede rychle shodit. :)

a co holky? Už jste objevily nějaké strie? Já jsem celý těhu byla bez a před 2 týdny se mi začaly dělat. Hlavně na bocích, ale už jsem jednu objevila i na bříšku, tak jsem z toho taková rozladěná. A to jsem mazala a mazala. A přitom moje mamča skoro žádný nemá po 3dětech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
28.3.12 12:38

no jo, zatim jen 7, ale ja nemam prakticky zadny chute, takze se moc nekrmim, to je pak jednodussi vid ;)

ja mam strie na bocich uz tak mesic, dva, nastesti moc nerostou a ani nepribyvaji, ale zbavit se jich nemuzu, i kdyz mazu jak diva :roll: olej, krem a stejne nic nepomaha.. jenom doufam, ze pak nevylezou po porodu jeste :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
28.3.12 18:54

Ahojte holky, tak já mám nahoře 8 kg, ale neshodila jsem 14 po Adélce, takže jsem jak vorvaň :-(. O strijích ani nemluvím, mám je všude, břicho vypadá jak sluníčko s paprskama. Dneska jsem byla na monitoru a v poradně v porodnici, monitor byl na 1 a vyšetření vypadalo tak, že jsem si lehla na lehátko, dotor mi prohmatal břicho a tím celá prohlídka skončila. Takže jsem šťastná, že mimi je v pořádku, ale jestli jsme nějak pokročili, vůbec netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
28.3.12 20:07

tak to jsi ted taky pribrala docela malo ;) ty strie jsou hrozny, ale asi s tim nic moc nenadelame, proste jestli se maji udelat, tak se udelaji :zed:
zrejme to doktorovi stacilo, nejspis je pro ne dulezitejsi monitor nez vsechno ostatni :nevim: ale hlavne, ze je prcek v poradku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
29.3.12 10:04

ježiš holky, to jsem tu jediná, která nabrala tolik? :lol: no joo tak se budu muset taky po porodu pěkně činit :mrgreen:

Jinak smudlo92: tak to byla celkem rychlovka a neříkal ti jako jestli se něco chystá nechystá. Ale je fakt, že hlavní je, že jste oba zdravý . :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
29.3.12 15:53
@abidail píše:
ježiš holky, to jsem tu jediná, která nabrala tolik? :lol: no joo tak se budu muset taky po porodu pěkně činit :mrgreen:Jinak smudlo92: tak to byla celkem rychlovka a neříkal ti jako jestli se něco chystá nechystá. Ale je fakt, že hlavní je, že jste oba zdravý . :)

prej tolik…kamaradka pribrala 25kg, tak ty si s temi svymi 12ti muzes jeste piskat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
29.3.12 16:08

Já zatim přibrala 26 :oops: Jinak s výběrem sálu, budem mít asi smůlu, je otevřenej jen jeden,řikal dnes pan doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
29.3.12 16:26

Dashiky tak hlavne, at jdou pak dobre dolu ;)
tyyyy jo, to jsi me moc nepotesila, ted aby se clovek bal, aby meli dostatecnou kapacitu a vzali nas 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
29.3.12 19:52

Neřekl vůbec nic, jen, že dobré. Dneska jsem byla objednaná ještě ke svému gyn, tak jsem toho využila a šla ještě k němu, aby řekl, co a jak a naštěstí vše ok a malej má 3 444g a to jsem si myslela, že bude tak 3-kilový :-)

Jinak smudlo92: tak to byla celkem rychlovka a neříkal ti jako jestli se něco chystá nechystá. Ale je fakt, že hlavní je, že jste oba zdravý . :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí