Poradna duly
Jana Čurdová
Takže říkáte že ta 2 je lepší jo?? Tak už vidim, jak se tam všechny sejdeme a budeme se o tu 2 rvát ![]()
tak lepsi, je to tam modernejsi, otazkou je, jestli te to bude vubec v tu dobu zajimat ![]()
nakonec, mrkni tady na fotky http://www.apolinar.cz/…ce/index.htm
ahojky holky tak jak jste na tom já mám nahoře 13 kg ale mam to hodně v břiše dneska jsem spala do 11 začínám být hodně unavená ode dneška mám přesně za měsíc termín
tak se ale bojím strašně moc
jinak na kontrolu jdu až 12.4 k apolináři můj gynekolog má rakovinu tak už neordinuje snad nebude žádný problém přeci jen je to ještě 14 dní
ahojky, já mám nahoře 12 kg, naštěstí už to nestoupá tak rychle, tak snad přes těch 15 to nebude.
Taky mě ta únava začíná zmáhat. Nějak jsem i zjistila, že když jsem venku dýl jak 2 hodky, tak jsem hrozně vyčerpaná
i fyzicky (bolí mě nohy, záada )
já jdu na kontrolu ted ve čtvrtek a jdu také poprvé do porodky, tak jsem na to zvědavá. Jinak já to mám od dneška přesně za 21 dní
už aby to bylo ![]()
holky, tak to upřímná závist, já mám nahoře asi 25kg..a furt to stoupá… Ale u dcery sem to měla stejný a pak sem to i shodila docela rychle. No ale ted jsem o něco starší, tak to asi bude horší…nj, blbý geny:-))
A ve čtvrtek zas k apolináři, tentokrát nejdřív na monitor..
ahojky, tak ja mam zatim nahore asi 7kg, uvidim pristi tyden, co mi navazi na kontrole, ted to nejak leze samo, tak doufam, ze uz to nepoleze moc ![]()
k Apolinari jdu az 16.4., se toho snad nedockam, prijde mi to hrozne dlouho
a taky zacinam byt uz nejaka unavenejsi, jakakoliv vetsi aktivita me uplne odbourava ![]()
terk4 a tvuj gynekolog nema zadny zastup? to mas vazne dlouho bez kontroly ![]()
tý jo jenom 7?? Tak to se teda fakt máš. Já doufám, že se mi těch 12 povede rychle shodit. ![]()
a co holky? Už jste objevily nějaké strie? Já jsem celý těhu byla bez a před 2 týdny se mi začaly dělat. Hlavně na bocích, ale už jsem jednu objevila i na bříšku, tak jsem z toho taková rozladěná. A to jsem mazala a mazala. A přitom moje mamča skoro žádný nemá po 3dětech.
no jo, zatim jen 7, ale ja nemam prakticky zadny chute, takze se moc nekrmim, to je pak jednodussi vid ![]()
ja mam strie na bocich uz tak mesic, dva, nastesti moc nerostou a ani nepribyvaji, ale zbavit se jich nemuzu, i kdyz mazu jak diva
olej, krem a stejne nic nepomaha.. jenom doufam, ze pak nevylezou po porodu jeste ![]()
Ahojte holky, tak já mám nahoře 8 kg, ale neshodila jsem 14 po Adélce, takže jsem jak vorvaň
. O strijích ani nemluvím, mám je všude, břicho vypadá jak sluníčko s paprskama. Dneska jsem byla na monitoru a v poradně v porodnici, monitor byl na 1 a vyšetření vypadalo tak, že jsem si lehla na lehátko, dotor mi prohmatal břicho a tím celá prohlídka skončila. Takže jsem šťastná, že mimi je v pořádku, ale jestli jsme nějak pokročili, vůbec netuším.
tak to jsi ted taky pribrala docela malo
ty strie jsou hrozny, ale asi s tim nic moc nenadelame, proste jestli se maji udelat, tak se udelaji ![]()
zrejme to doktorovi stacilo, nejspis je pro ne dulezitejsi monitor nez vsechno ostatni
ale hlavne, ze je prcek v poradku ![]()
ježiš holky, to jsem tu jediná, která nabrala tolik?
no joo tak se budu muset taky po porodu pěkně činit ![]()
Jinak smudlo92: tak to byla celkem rychlovka a neříkal ti jako jestli se něco chystá nechystá. Ale je fakt, že hlavní je, že jste oba zdravý . ![]()
@abidail píše:
ježiš holky, to jsem tu jediná, která nabrala tolik?no joo tak se budu muset taky po porodu pěkně činit
Jinak smudlo92: tak to byla celkem rychlovka a neříkal ti jako jestli se něco chystá nechystá. Ale je fakt, že hlavní je, že jste oba zdravý .
prej tolik…kamaradka pribrala 25kg, tak ty si s temi svymi 12ti muzes jeste piskat ![]()
Já zatim přibrala 26
Jinak s výběrem sálu, budem mít asi smůlu, je otevřenej jen jeden,řikal dnes pan doktor.
Dashiky tak hlavne, at jdou pak dobre dolu ![]()
tyyyy jo, to jsi me moc nepotesila, ted aby se clovek bal, aby meli dostatecnou kapacitu a vzali nas ![]()
Neřekl vůbec nic, jen, že dobré. Dneska jsem byla objednaná ještě ke svému gyn, tak jsem toho využila a šla ještě k němu, aby řekl, co a jak a naštěstí vše ok a malej má 3 444g a to jsem si myslela, že bude tak 3-kilový ![]()