Apolinář duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
426
21.3.12 13:00

jane-e..já ti neporadim, mám jen jeden. Respektive oba na stejnej den..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
21.3.12 15:44

Ahojte holky, tak jsem byla v té poradně v porodnici. Byla jsem objednaná na 9:45 a odcházela jsem v 10:40, takže dobrý :-), bála jsm se, že to bude na dýl. Akorát jsem tam počůrala papírek, sepsali semnou anamnézu a pak mě prohlídl doktor. Byla to rychlovka. Prý rodit ještě nebudu - tak uvidíme - když mi tohle řekli při prvním těhotenství, tak mi praskla druhý den voda :-). Můj gyn mi už dva týdny říká, že jsem otevřená na prst a tady ten psal, hrdlo uzavřené, tak teda nevím :nevim: .

jane-e - já mám též oba termány stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
21.3.12 15:59

já tam jdu zejtra…tak se uvidí. doufám že to půjde taky tak rychle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
21.3.12 16:05

Jane-e: a kdy máš termín podle uz, že jdeš až takhle pozdě. Jinak určitě budou chtít podle UZ, protože je to přesnější než podle MS. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
21.3.12 16:06

smudla92: Tak to je fajn, že je všechno v pořádku. Já mám cs 4 z minulé kontroly, ale nevím jestli to může mít na něco vliv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
21.3.12 19:05

aha, tak kdyz mate oba terminy stejne, tak je to asi jednoduche :)

smudla tak to jsi to tam zvladla docela rychle a fajn, ze je vse v poradku ;) akorat si nejak doktori protireci, ale asi bych verila spis tem od Apolinare :think: no a snad ti zitra nepraskne voda znovu :palec:

abidail podle UZ mam termin 5.5., doufam, ze se te poradny dockam, prijde mi to hrozne dlouho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
21.3.12 20:07

ahá tak snad budeš pořád patřit do dubínků :) já mám podle ms termín 25.3., ale vůbec to nevychází proto se dr řídí podle uz to je 16.4. a i mě to vychází na ten duben když to počítám od toho početí. Podle ms je to jen opravdu orientačně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
21.3.12 20:39

abidail takze myslis, ze tak jak to mam ja tedka je to spravne? ja se totiz byla k Apolinari registrovat podle PM, nikdo mi nerikal, ze se mam drzet UZ, takze jsem registrovana k porodu na 25.4., doufam, ze s tim nebudou jeste nejaky problemy :think:

to uz bys podle MS mela vlastne rodit coz? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
22.3.12 08:39

jane-e: - bych si s tou registrací nedělala těžkou hlavu, ono je to stejně strašně orientační

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
22.3.12 09:14

Ahoj já mám podle uz termín 25.4 a k apolinari jdu až 12.4 tak jsem volala na vyjdu jestli je to ok a sestra mi řekla ze jsou povini mě vyšetřit od 36 týdne tak se mám za 10 dní sebrat a jet k apolinari s tím ze me bolí břicho a ze mě musí vyšetřit ze je to pozdě tam jet 13 dní před porodem tak nevím nechápu proč nás objednavaji tak pozdě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
22.3.12 12:00

Já bych to tak nehrotila, u gyn sledované jsme a u Apolináře je to úplně to samé. Hlavně, aby byly udělány odběry tak, jak mají být a to aby bylo napsané v průkazce. Já jsem min těh Apolináře taky nestihla - jo, jednou a to mi řekli, že na porod to nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
22.3.12 12:03

smudla no jo, mas pravdu, asi to moc resim :think:

terk4 tak to te ale objednali opravdu pozde, ja to mam aspon skoro ty 3 tydny pred terminem, ale ty to mas ani ne 14dni :think: vysetrit te musi, to je pravda, ale taky pocitej s tim, ze kdyz tam takhle pojedes, tak si asi pockas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
22.3.12 14:30

tak v poradně u apolináře vše ok..ani sem moc nečekala…Dali mi počůrat papírek, dostala sem spoustu papírů. papír na jméno miminka, poukaz na to aby mi na karláku nabrali krev kvůli případnýmu epidurálu..s dvoustranou co epidurál obnáší.. navrhli mi plánovanýho císaře, vzhledem k tomu že mám na noze ortézu, což jsem odmítla..páč tu nohu ohnu…a prostě toho císaře beru jako zbytečnej zásah pokud to neni nutný.. Jsem otevřená na 2cm…takže prej můžu rodit dnes nebo taky za 14 dní v termínu, že to je velmi individuální… no už aby to bylo…:-))a dostala jsem na vyplnění anesteziologickej dotazník a informovanej souhlas rodičky a souhlas s hospitalizací…A za týden jdu zas a už i na monitor. Teď i jen přitiskli na břicho takovou „sondu“ a poslouchali ozvy tak dest vteřin a řekli dobrý… Takže teda DOBRÝ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
22.3.12 21:36

jejda to je informaci :D tak hlavne, ze jste v poradku a treba uz to budete mit brzy za sebou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
23.3.12 08:28

Dashiky : super, že je vše ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie