Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, taky tě tu vítám, ale také jsem prvorodička, takže sama vůbec nevím co mě čeká ![]()
no v neděli jsme zajeli do dětského ráje a tam jsme pořídili úplně všechno
http://dorjan.cz/…ka-1-18.html tenhle kočárek
, pořídili jsme i postýlku, a přebalovací pultík, a další ještě nějaké věci. Tak mám aspon vesměs vše, už pak jen malé drobnosti. =o)
Já to mám zatím v krabicích, protože příští víkend budeme malovat celý byt, tak to rozložím až potom
Tak dyžtak pak přilož fotečku postýlky, ![]()
jo? Tak to mě nevadí. Mně spíš vadí, když dlouho chodím, tak mi začne bříško tvrdnout a nejde skoro ani chodit
a potom taky stydká kost a to bolí hodně. Tak se snažím co nejkratší vycházky, ale zase mě nebaví být pořád doma, že jo ![]()
No to věřím, taky je teď pro mě náročné být celý den na nohou a něco dělat ![]()
tak to skoro zavidim ![]()
jeee, tenhle kocarek jsem vcera videla, kdyz jsem byla nakoupit, akorat v jine barve
hezky ![]()
vymalovat by u nas bylo potreba taky, ale to asi odlozime aspon na leto, at to dobre schne a nemusim to cuchat ![]()
chuze mi taky dela potize, ale v aute je to teda zatim ze zkusenosti fakt nejhorsi, no ale ja uz toho moc nenacestuju stejne, takze nevadi ![]()
tak a prikladam teda fotku postylky, ale kvalita nic moc, je to jen z mobilu, tak pardon ![]()
Já právě pojedu k našim a budou tu jen chlapi. Abych to nemusela čuchat
a topení bude zapnutý na plný pecky, takže to uschne
já jsem to právě chtěla ještě před porodem, ať je to tu hezky čistounký, protože se tu nemalovalo snad sto let ![]()
jéééé krásný to máš, přesně takovýhle povlečení chci taky objednat. Hrozně se mi ty médové líbí
Už mám i zavinovačku těch medvídků
![]()
a kolotoč budeš kupovat jaký? Já mám od fisher price: http://www.fisher-price-hracky.cz/…ostylku.html hrozně se mi líbí ![]()
ja uz prave nemam kam prchnout, takze to pred porodem nestihnem ![]()
dekuji
taky se mi ty medove hrozne libili a ta zavinovacka je hrozne roztomila, uz se tesim, az bude malej v ni ![]()
kolotoc budeme mit taky Fisher Price, ale tento http://www.tomtex.cz/…e-k3799.html
jinak nevim, jestli mas informace nebo ne, ale jedna holcina ze skupiny dubinku uz porodila, chlapecka Ondraska, oba jsou v poradku… je to pry na FB, ale ten ja nemam, takze jen zprostredkovane ![]()
jéé tenhle kolotoč je taky mooc pěkný. Oni od toho fisher price mají pěkný skoro všechno
. Jinak jakou máš velikost peřinky? Já mám 100×135 a koukám, že to povlečení méda je 120×90
jojo koukala jsem. Sice se narodil brzy, ale hlavní je, že jsou oba v pořádku
A aspoň to má za sebou
To já si určitě ještě počkám a pří mé „smůle“ budu přenášet ![]()
jj, Fisher Price ma hezky veci, budem od nich brat i hraci deku, na stejnym shopu jako ten kolotoc
ja prave koupila perinky 120×90, maji tech povleceni na tenhle rozmer vic bych rekla ![]()
ja jak nemam FB, tak nic moc nevim, jen ze jsou v poradku.. no, radsi at jeste jsou v brisku, ja budu teda radsi i prenaset, nez rodit o 2 mesice driv ![]()
Ahojte, děkuji za milé přivítání.Koukám, že vybavujete o stošest
. My už „naštěstí“ všechno máme…teda, popravdě řečeno jsme taky dokupovaly věci, protože chlapečka do růžových peřinek dávat nechci
.
Taky uz je na case vybavovat ne?
ono se to dobre povida, kdyz uz vsechno mas ![]()
Jojo hrací deku máme taky od fisher price i lehátko a hračky. No tak já jsem si řekla, že tu peřinku složim než ji povleču. Já už mám povlečení na tu svou, ale ještě jsem chtěla ty medvídky.
Přinejhorším koupím látku a mamča mi to ušije. (se nabídla a já bohužel šít neumim ) ![]()
jojo jsou psal to tam tatínek
, ale to já taky radši budu přenášet než rodit o dva měsíce dřív to určitě, ale mohla bych chtít vykouknout hned okolo termínku ![]()
A smudlo92: já teda doufám, že když mi dva různí dr potvrdili několikrát holčičku i na 3d, tak, že jí tam nic nevyroste. Protože taky nakupuji růžovou. A kdyby měl chlapeček v růžových peřinkách tak to ještě přežiju, ale co s těma růžovýma hadrama a šatičkama?
![]()
jsou neodolatelni ti medvidci co?
to nejak vymyslis a kdyz je sikovna maminka a usila by, tak je to uplne super
ja a siti se taky nekamaradime ![]()
tak ja doufam, ze se brzo ozve Lenca sama a osvetli, co a jak, byla jsem z toho vcera nejaka prejeta, asi jak mela stejny termin jako ja.. ![]()
hmm, pravda je, ze v satickach by kluk vypadal divne a ani by nemusely bejt ruzovy
![]()
Grejs: cauky, to je fajn, ze ses nam zase ozvala
az se tady zase ukazes, pridej fotku postylky, at taky vidime ![]()
ja uz dneska na shopech doobjednala, co mi chybelo, ted jeste nejake bodycko, overal, cepicku a pro mimco uz bude snad vsechno.. o vikendu dokoupime veci do porodni tasky a nejakou kosmetiku a pak uz budu jenom prat a zehlit ![]()
jane-e : Tak jsem v detskym raji našla velikost těch medvídků i na 100×135 takže super ![]()
Grejs: Krásná postýlka i to povlečení. Hezky veselý ![]()
Holky kdy se chystáte prát a žehlit věci na mimčo? Já jsem si řikala, že tak v polovině března. ![]()
no tak to je super, ze ho maji v te tve velikosti ![]()
ja mam v planu zacit s pranim a zehlenim od pristiho tydne, at uz to tak nejak dam do kupy, pak cim bude vetsi bricho, tim hur se to bude delat ![]()