Apolinář duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
234
25.2.12 17:24

Jojo, to se mi to povídá :-).
Nám potvrdili dokonce 4 na sobě nezávislí doktoři, že to bude chlapeček, tak snad to tak opravdu bude.
Grejs, moc pěkná postýlka :-).
My už máme všechno vyžehlíno, povlečeno, i tašku do porodnice už mám připravenou - si říkám, že to může přijít každým dnem.
Jinak, růžový peřinky bych taky překousla, to je jasný, ale růžový oblečení, to už by bylo moc…ale my, holky šikovný, si umíme i s tímto poradit, že :-). Co šlo, jsem přebarvila na modro a vypadá to taky dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
25.2.12 19:56

Hmm, mame to potvrzeno „jen“ od 2 dr., ze to bude kluk, tak snad to staci :lol: ale nastesti mame s pritelem oba radi bezovou, takze hodne veci mame v teto neutralni barve, tak kdyby byla nahodou holcicka, zadna katastrofa ;)
Tak to jsem pozadu s pripravami… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
28.2.12 15:06

smudla92? Vážně? tak to já ještě nemám skoro nic. Ani vypráno, vyžehlíno ani přichystáno do porodky. :lol: Ale my teď o víkendu budeme malovat byt a pokládat koberce, takže pak se na to vrhnu :lol:

jane-e: No taky mám věci bílé a béžové, ale když mi to dva dr potvrdili i na tom 3d jsem to viděla sama, tak jsem se neudržela a už jedu. :lol: šatičky, botičky a všechno možný :mrgreen: :mrgreen: .

A jak se jinak cítíte holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
28.2.12 16:37

My uz jsme o vikendu konecne vyklidili skrinku, takze prat a zehlit zacinam tento tyden, akorat cekam jeste, az mi prijdou plenky a osusky.. Tasku do porodnice zkompletuju do konce tydne, at je klid :)

Tak taky mame i modry vecicky, to si pis, akorat ze holcicka v modre vypada normalne, kluk v ruzove az tolik ne :D

Jak se citim? Uz zacinam byt jak slon v porcelanu, boli me zada a od vikendu mi malej tlaci na zebra, tak se mi blbe dejcha…ale jinak dobry :mrgreen: A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
29.2.12 08:32

Ahojte holky :-)
Abidail:jj, vážně už to máme všechno nachystané. Dneska se ještě chystám jet koupit stupátko ke kočárku, ať se může ta naše holčička taky vozit :-).

Jinak se taky cítím jako velryba :-D. Bolí mě záda, mladej tlačí na žebra, takže už bych byla nejradši, kdyby byl konec března a blížil se porod…i když ten může přijít každým dnem, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
29.2.12 16:12

ahojky, můžu k vám? mě čeká císař u Apolináře na začátku května. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
29.2.12 18:55
Grejs píše:
Ahoj,
ja myslim,ze urcite muzes :)

díky moc :-)
chtěla jsem se zeptat, byla jste některá na přípravném kurzu u Apolináře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
29.2.12 20:03

Grajs : To není vůbec špatný nápad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
29.2.12 20:04

Ahoj Překvapení : vítej. Co to, že císař?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
29.2.12 20:58
Grejs píše:
Ja jdu na predporodni kurz s pritelem tuhle a pristi sobotu :)

jé já měla jít teď a další sobotu taky,ale skolila mě nějaká choroba, tak tam raději nepolezu a přeobjednám nás. Tak mi pak povíš jaké to bylo jo:-)
kdy máte termíny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
29.2.12 20:59
smudla92 píše:
Ahoj Překvapení : vítej. Co to, že císař?

ahojky, děkuji za přivítání :-) jsme po dvou gyn operacích s myomy…tak proto. Mám zeslabenou děložní stěnu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
29.2.12 21:21

Ahoj, taky te tu vitam. Podle metriku vidim, ze to bude holcicka, Hanka, je tak? ;) Ja cekam kluka a termin mame 25.4. :)

Grejs: to je fajn napad, akorat ja mam trochu problem s cestovanim, hrozne mi pak tvrdne a boli bricho, tak nevim, jestli bych byla schopna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
2.3.12 10:12

Tak už mám sbalený a připravený tašky, jediný co mi chybí jsou kojící podprsenky. A průšvih je, že si je ani nemůžu dojít koupit, páč nemůžu chodit. Zradili mě klouby a neunesly mou váhu, takže už sem doma měsíc, nemůžu chodit, max o berlích na wc. Jinak stále s ortézou a ležet..:-(( Už to chci mít za sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
2.3.12 10:48
Dashiky píše:
Tak už mám sbalený a připravený tašky, jediný co mi chybí jsou kojící podprsenky. A průšvih je, že si je ani nemůžu dojít koupit, páč nemůžu chodit. Zradili mě klouby a neunesly mou váhu, takže už sem doma měsíc, nemůžu chodit, max o berlích na wc. Jinak stále s ortézou a ležet..:-(( Už to chci mít za sebou…

Jejda, tak to je mi lito, ze mas takove trapeni, to musi byt hrozne neprijemny :( nastesti uz se nam to krati, tak se drz :hug:
tak at ti chlap prinese krejcovsky metr, premer se a objednej si treba z Aukra, kdyz to jinak nejde, je tam velky vyber a docela rozumny ceny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
3.3.12 08:28
Grejs píše:
smudla bylo by to fajn poznat se:)

Teoreticky můžu kdykoli :-). Odkud z Phy jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí