Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte holky, já dneska byla v poradně, tlak jsem měla dobrej a točili mi monitor a vše ok, tak jsem ráda. Myslela jsem, že mi řekne, kolik malej váží, ale dneska ho neměřil
. Ale dělal mi testy na streptokoka, tak uvidíme.
Máme nemocnou Adélku, tak jsem z toho celá špatná
.Už tři týdny chodíme k doktorce a teprve dneska jí dala ATB, myslím, že kdyby jí je daly hned a furt jenom neexperimentovaly, tak to nemuselo dopadnout tak, že má 39 horečky. Navíc nám ta doktorka přišla sjetá. Fakt děs. ![]()
jane-e: ahojky, kontrola byla poslední a dopadla dobře. Dělal mi monitory a vše ok. Jinak malá je pořád už hlavou dolů, takže taky v pohodě. a dr mi řekl, že si mam zavolat na Apolináře a objednat se už k nim, takže v pohodě, v pondělí tam zavolám
jinak mně testy na streptokoka nedělal, ikdyž mi to nahlašoval, že je dělat bude, protože jsem přišla až odpoledne, ale nevěděla jsem že jsem měla přijít ráno
ale v pohodě, udělají mi to v porodce. =o)
tak ja jdu zitra na kontrolu ke svoji dr., uvidim, co mi k predani do porodnice rekne, ale uz se asi taky budu objednavat, je nejvyssi cas ![]()
já jsem právě byla na kontrole v pátek u gyndy a ani jsem mu říkat nemusela. Hned na mě vybalil, že jsem tam naposled a že si mám zavolat a objednat k apolináři =o). Ale jinak se nám to holky pěkně krátí co? já jsem zítra 36+0 to je šílený =oD
Ahojte holky, tak se chystám si koupit ještě nějakou kojící košili do porodnice. Nejdříve jsem si říkala, že budu chodit v erární, ale po té, co jsem v nějakých diskuzích četla, že mají výstřih až někam k pasu a nebo že jich byl nedostatek, tak si nějakou taky přibalim. Co vy, berete si taky? Krátí se to, šíleně. Ale popravdě řečeno, já osobně už se těším
.
tak já budu určitě používat ty erární, ale přesně jak říkáš z těchto důvodů si určitě jednu přibalím kdyby náhodou
. Jinak dneska jsem zavítala do lékárny, tak už mám i ty poporodní vložky no ehmm spíš lodě
a i líh na pupík, ale ten stejně do porodnice nemusíme vozit ne? Tak bude až na doma.
Já se také těšim, ale na naši princeznu na ten porod se teda netěšim ![]()
ja budu asi v erarni kosili, nejsem uz moc ve stavu nejakou shanet a bojim se objednat z netu, aby mi sedla
v nejhorsim tricko a tehu leginy, to mi tam snad nezakazou ![]()
ja mam teda tasku taky sbalenou tak nejak, akorat tam nemam uplne vsechno, co pisou na strankach Apolinare - treba ustni vodu a masazni olej, vy mate?
Ústní vodu jsem si vzala, ale když jsem rodila u Apolináře prvně, tak jsem jí neměla a masážní olej nemám. Košile jsem si koupila u číňana a jsou super. Ráno jsem volala do jednoho obchodu s těhu a mateřskou módou a ptala se, zda tam mají kojící košile a měli, ale za 1300 a ještě k tomu s nějakýma peříčkama a to teda jako fakt nee.
ustní vodu nenávidim, já radši normálně kartáček a pastu
masážní olej nemam a asi jsem uplně dutá, ale vůbe nevim na co se používá masážní olej . - mi tam bude někdo masírovat záda?
- vtip
vtip, ale presne tak
uvolnuje to svaly a pomaha pri kontrakcich ![]()
jinak kartacek a pastu beru jako samozrejmost, akorat nevim, jestli brat i tu ustni vodu nebo ne.. a po kosili bych teda rada jeste nekde mrkla.. ![]()
Smudla: dej pak vědět jak si dopadla v porodnici…a držím palečky aby bylo vše ok… ![]()
holky, jak vas objednavali do ty poradny, podle jakeho terminu? PM nebo dle UZ? ja jsem tam volala a chtela po mne termin dle UZ, takze jsem objednana az na 16.4. ![]()