Apolinář duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
234
16.3.12 19:30

Ahojte holky, já dneska byla v poradně, tlak jsem měla dobrej a točili mi monitor a vše ok, tak jsem ráda. Myslela jsem, že mi řekne, kolik malej váží, ale dneska ho neměřil :-(. Ale dělal mi testy na streptokoka, tak uvidíme.
Máme nemocnou Adélku, tak jsem z toho celá špatná :-(.Už tři týdny chodíme k doktorce a teprve dneska jí dala ATB, myslím, že kdyby jí je daly hned a furt jenom neexperimentovaly, tak to nemuselo dopadnout tak, že má 39 horečky. Navíc nám ta doktorka přišla sjetá. Fakt děs. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
16.3.12 21:21

jane-e: ahojky, kontrola byla poslední a dopadla dobře. Dělal mi monitory a vše ok. Jinak malá je pořád už hlavou dolů, takže taky v pohodě. a dr mi řekl, že si mam zavolat na Apolináře a objednat se už k nim, takže v pohodě, v pondělí tam zavolám :) jinak mně testy na streptokoka nedělal, ikdyž mi to nahlašoval, že je dělat bude, protože jsem přišla až odpoledne, ale nevěděla jsem že jsem měla přijít ráno :lol: ale v pohodě, udělají mi to v porodce. =o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
19.3.12 09:12

Holky, tak já už jsem taky objednaná, jdu 29.3. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
19.3.12 11:42

tak ja jdu zitra na kontrolu ke svoji dr., uvidim, co mi k predani do porodnice rekne, ale uz se asi taky budu objednavat, je nejvyssi cas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
19.3.12 13:40

já jsem právě byla na kontrole v pátek u gyndy a ani jsem mu říkat nemusela. Hned na mě vybalil, že jsem tam naposled a že si mám zavolat a objednat k apolináři =o). Ale jinak se nám to holky pěkně krátí co? já jsem zítra 36+0 to je šílený =oD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
19.3.12 13:47

Ahojte holky, tak se chystám si koupit ještě nějakou kojící košili do porodnice. Nejdříve jsem si říkala, že budu chodit v erární, ale po té, co jsem v nějakých diskuzích četla, že mají výstřih až někam k pasu a nebo že jich byl nedostatek, tak si nějakou taky přibalim. Co vy, berete si taky? Krátí se to, šíleně. Ale popravdě řečeno, já osobně už se těším :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
19.3.12 13:57

tak já budu určitě používat ty erární, ale přesně jak říkáš z těchto důvodů si určitě jednu přibalím kdyby náhodou :) . Jinak dneska jsem zavítala do lékárny, tak už mám i ty poporodní vložky no ehmm spíš lodě :mrgreen: :mrgreen: a i líh na pupík, ale ten stejně do porodnice nemusíme vozit ne? Tak bude až na doma. :) Já se také těšim, ale na naši princeznu na ten porod se teda netěšim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
19.3.12 18:14

ja budu asi v erarni kosili, nejsem uz moc ve stavu nejakou shanet a bojim se objednat z netu, aby mi sedla :think: v nejhorsim tricko a tehu leginy, to mi tam snad nezakazou :D

ja mam teda tasku taky sbalenou tak nejak, akorat tam nemam uplne vsechno, co pisou na strankach Apolinare - treba ustni vodu a masazni olej, vy mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
19.3.12 18:56

Ústní vodu jsem si vzala, ale když jsem rodila u Apolináře prvně, tak jsem jí neměla a masážní olej nemám. Košile jsem si koupila u číňana a jsou super. Ráno jsem volala do jednoho obchodu s těhu a mateřskou módou a ptala se, zda tam mají kojící košile a měli, ale za 1300 a ještě k tomu s nějakýma peříčkama a to teda jako fakt nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
19.3.12 19:16

ustní vodu nenávidim, já radši normálně kartáček a pastu :) masážní olej nemam a asi jsem uplně dutá, ale vůbe nevim na co se používá masážní olej . - mi tam bude někdo masírovat záda? :lol: :lol: - vtip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
19.3.12 19:21

vtip, ale presne tak :lol: uvolnuje to svaly a pomaha pri kontrakcich :palec:
jinak kartacek a pastu beru jako samozrejmost, akorat nevim, jestli brat i tu ustni vodu nebo ne.. a po kosili bych teda rada jeste nekde mrkla.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
20.3.12 15:18

aháá, no tak to žádný olejček nemám a ani ho mít nebudu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
21.3.12 08:14

nějak už mi přijde že to vůbec neutíká… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
21.3.12 08:18

Smudla: dej pak vědět jak si dopadla v porodnici…a držím palečky aby bylo vše ok… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
21.3.12 11:21

holky, jak vas objednavali do ty poradny, podle jakeho terminu? PM nebo dle UZ? ja jsem tam volala a chtela po mne termin dle UZ, takze jsem objednana az na 16.4. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí