Poradna duly
Jana Čurdová
@Dashiky píše:
witty: také se úpřidávám k gratulacím..monitor už naštěstí ok, takže za týden zase v poradně…už chci rodit![]()
ahojky holky,čeká mě porod u apolináře a chci se zeptat.. nevíte náhodou kolik se platí za doprovod u císaře? a zda tam dávají vše po celou dobu pro maminku oblečení erár? Měla jsme jít na kurz,ale bohužel jsem skončila v nemocnici dříve a pak mě tam jen převezou rovnou na porod, tak jsem nestihla zjistit potřebné info ![]()
@překvapení píše:
ahojky holky,čeká mě porod u apolináře a chci se zeptat.. nevíte náhodou kolik se platí za doprovod u císaře? a zda tam dávají vše po celou dobu pro maminku oblečení erár? Měla jsme jít na kurz,ale bohužel jsem skončila v nemocnici dříve a pak mě tam jen převezou rovnou na porod, tak jsem nestihla zjistit potřebné info
@WITTY píše:
Ahoj, rodila jsem u Apolinare pred tydnem. Za doprovod u cisare se plati 1500,– a nocni kosile pro Tebe i obleceni pro miminko (zavinovacku, kosilky) jsou v neomezenem mnozstvi k dispozici po celou dobu pobytu. Taky vlozky. A dostanes 5 ks plenkovych kalhotek pro mimco, pak uz potrebujes vlastni. Hodne stesti. Radka
tak to gratuluji k miminku
a copak to je? jinak děkuji moc za info ![]()
@překvapení píše:
tak to gratuluji k miminku![]()
a copak to je? jinak děkuji moc za info
@překvapení
ahoj, maji to vsechno napsany na strankach, mrkni se tam, jinak toho cisare tam maji psany 2000,– ![]()
a zatim tam neni zadna aktualizace vzhledem k te vyhlasce o placeni doprovodu, tak nevim, vzhledem k tomu, ze tam ty penize jdou do jejich nadacniho fondu, tak si nejsem jista, jestli je zrusi ![]()
@WITTY píše:
Lucinka:-). Ted me napadlo,ze od 1.4. by se mely rusit poplatky za otce u porodu, ale nevim, jestli se to tyka i cisare.
hezké jméno
ten zákon je o ničem, prý z toho vyznívá, že záleží na nemocnici jak si ho vyloží ![]()
@jane-e píše:
@překvapení
ahoj, maji to vsechno napsany na strankach, mrkni se tam, jinak toho cisare tam maji psany 2000,–
a zatim tam neni zadna aktualizace vzhledem k te vyhlasce o placeni doprovodu, tak nevim, vzhledem k tomu, ze tam ty penize jdou do jejich nadacniho fondu, tak si nejsem jista, jestli je zrusi
jj na to jsem právě koukala, ale po tel mi řekli úplně jinou částku, tak jsem chtěla info co je platné ![]()
@WITTY
vazne jen 5ks plenek? ja pocitala tak s dvojnasobkem, kdyz na strankach uvadi zasobu na jeden den ![]()
ted psala holčina, že v aktualitách mají napsáno, že se u normál porodu neplatí.. jukni tam ![]()
@překvapení
kdybys to nenapsala, tak si tam toho nevsimnu, jsem necekala, ze to napisou uplne dolu - diky ![]()
@jane-e píše:
@WITTY
vazne jen 5ks plenek? ja pocitala tak s dvojnasobkem, kdyz na strankach uvadi zasobu na jeden den