Poradna duly
Jana Čurdová
Kočárek mooc pěkný ![]()
a jak se ještě chystáš postýlku a přebalovací pult už víš jaký budeš kupovat?
dekuji
snad bude i dobre slouzit, nekdo ho chvali, nekdo naopak, ale idealni kocarek pro nas asi neexistuje, tak snad jsme vybrali dobre
a ty nemas ani predstavu, jaky bys chtela, nejaky predbezny vyber?
postylku mame vybranou tuto http://www.scarlett.cz/…a_st_bok.jpg ale jeste koukame i po jinych
prebalovaci pult mit nebudu, vyuziju misto, ktere mame doma, takze potrebuju akorat podlozku
samozrejme bych si navybirala leccos, ale musime brat ohledy na misto v byte i na finance
vy uz mate vybrano?
no mě zaujal Espiro gtx 2012 ve fialové barvě. Nemám ho teda omakaný naživo, ale nejdřív jsem chtěla xlandera ale když jsem ho viděla naživo tak pro mě je to plečka a za 13 000 uplná teda. Ale já pořád vyčkávám na to Německo jinak asi to espiro. Postýlku a přebalovací pult to bych chtěla taky pořídit v Německu, ale jednoznačně dřevo. Tak já kdybych neměla místo tak ten přebalovák taky nepořizuji, ale chci ho i jako komodku a tam malá bude mít oblečení. Takže nepotřebuje zatím skřín =o)
a jinak ta postýlka co máte vybranou je moooc pěkná. Jen by mě zajímalo, plno postýlek má kolečka.dají se i sundat když bys chtěla nebo ne?
v te fialove vypada hezky, asi nejlip, co tak koukam
jinak se priznam, ze ho neznam, nevidela jsem, tak nevim
my chteli 3-kolku
jinak kamaradka ma x-landera, dite maji ani ne mesic, takze moc prochazek neabsolvovali a prijde mi, ze ma nejaky sjety kolecka
tak snad sis vybrala dobre ![]()
taky se mi moc libi prebalovaci komody, ale na to opravdu nemame dost mista ![]()
k te postylce, my kolecka chceme, pocita se s tim, ze se bude postylka premistovat, ale jinak konkretne u tehle znacky nejsou v zakladni vybave, prikupuji se, takze rozhodne kolecka mit nemusi, zalezi, jak to budete chtit ![]()
tak ono je to právě super, když se ty kolečka dají dát tak i tak
Třeba ted kolečka a až bude dítko větší, tak aby si tu postýlku netlačil, až zjistí že to jezdí
tak se sundají. Takže za mě super výběr.
no mně se taky líbí jen v téhle barvě, ty ostatní jsou moc křiklavý na mě, ale jak říkám naživo jsem ho ještě neviděla. jojo ty xlandery ted hodně frčí, ale aspíš na ně slyším kritiku než chválu. Někde jsem četla, ani nevím kde, že nějaká maminka s tímhle kočárkem vyjela asi po 3, a upadlo ji kolo. Tak to bych asi hodně zuřila.
Tak ona ta komoda není nutná, to spíš čím víc volného místa tím líp, než mí něco za každou cenu a mít to pak nahnácaný a prcek by pak neměl prostor na hraní ![]()
jj, pak az bude malej akcnejsi, tak pujdou kolecka dolu ![]()
i takovej ten sedivej neni uplne nejhorsi, ale ta fialova je nej a pro holcicku urcite lepsi ![]()
taky jsem si vsimla, ze x-lander je ted v kurzu, ale nevim no..prece jenom je to polska znacka, tam si clovek nikdy nemuze byt jisty, ale tak treba jsou dobry, vzdycky se najde vyjimka potvrzujici pravidlo..a cenove nejsou z nejlevnejsich, tak snad ani nemuzou bejt spatny..:roll:
prave, pak by chybelo misto na neco jineho.. i kdyz me to mrzi, protoze ta komoda je prakticka a vyuzije se jeste dlouho potom, ale ted se nam proste nikam nehodi, skoda no..
tak jak se máš jane-e, koukám, že už tu asi zůstaneme samy.
Ale máme na fb takový seznámek dubínci, tak jestli budeš chtít tak tě můžeme přidat ![]()
jinak v pátek jedeme do toho Německa tak už se strašně těšim a jsem vážně zvědavá co tam pořídim (jestli něco)
![]()
co ten kočárek už víš jakej?
ja fajn a co ty, jak se vede?
asi budeme silna dvojka tady ![]()
nemam FB, takze trochu problem.. sice uz me holky z dubinku lamou, ale zatim stale vitezi muj odpor k FB ![]()
tak to budu zitra drzet pesti, at neco poridite, pak musis dat vedet
a hlavne at mate dobrou cestu, v tom marastu, co tam ted je, to neni uplne ideal na cestovani..
ja uz preci kocarek mam, myslim, ze jsme to rozebiraly na predchozi strance ![]()
Ahoj, tak se přidávám též. Termín mám 12.4. A mimochodem Grejs: myslela jsem že budeš rodit v motole, teda co si pamatuju z dubňátek..:-))
Dashiky píše:
Ahoj, tak se přidávám též. Termín mám 12.4. A mimochodem Grejs: myslela jsem že budeš rodit v motole, teda co si pamatuju z dubňátek..:-))
tak vitam novou posilu ![]()
ahá to jsem nevěděla s tím fb. Tak to nevadí, tak pokecáme vždy tady =o).
a s tím kočárkem no joooooo já jsem úplně zapomněla =oD Promiň.
no tak v Německu jsme nepořídili co jsem chtěla - kočárek, postýlku a komodu. Ale něco jsem si tam pořídila. Nosítko, hrací deku, kolotoč na postýlku, povlečení, peřinku a polštářek, a nějaké hračky. Tak jsme se o víkendu na to vrhli s manželem tady v Čechách
a už máme všechno (kromě nějakých maličkostí). Máme kočárek, postýlku, matraci, přebalovací komodu, no všechno
![]()
a jinak cesta byla dobrá. silnice suchý a v Němeceku trochu pršelo jinak celkem v pohodě.
A jaký si měla ty víkend?
Dashiky: Zdravím a vítám tě tu ![]()
Ahojte, já se hlásím též…termín máme 7.4.
. Už jste tam některá rodila? Já ano, ale i tak se bojím. Nemáte zkušenosti s klesajícím pupíkem?
abidail: v pohode ![]()
tak hlavne, ze jste z DE neodjeli uplne z prazdnou, to by byla skoda
a jak to tedy nakonec dopadlo s kocarkem, poridili jste ten, co jsi posilala nebo jiny? jinak teda mne toho chybi jeste dost, ale tento tyden uz chci vse doobjednat, at to mam uz komplet, v patek nam privezli postylku, tak uz je slozena a chybi uz jenom kolotoc a aspon to uz bude hotovy ![]()
a teda klobouk dolu, ze jsi zvladla cestu, mne staci, kdyz sedim v aute 15min a uz me z toho boli bruch ![]()
jo a abych odpovedela
muj vikend normalka, v sobotu jsme meli celodenni navstevu, tak jsem byla docela ztrhana, takze v nedeli jsem se jenom valela ![]()
smudla92 píše:
Ahojte, já se hlásím též…termín máme 7.4.. Už jste tam některá rodila? Já ano, ale i tak se bojím. Nemáte zkušenosti s klesajícím pupíkem?
Ahoj, tak te tu vitam ![]()
ja jsem prvorodicka, takze zkusenost s porodnici ani nicim jinym u me nehledej
a bojim se pochopitelne taky ![]()