Apolinář duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38135
3.2.12 10:25

abidail: pravda, kdyztak muzeme udelat vymenu :palec:

je fakt, ze penize, co by clovek dal za nadstandard by se krasne daly vyuzit uplne jinak a urcite lip, to naprosto souhlasim.. a jak rika Grejs, bude lepsi tam mit nejakou maminu pri sobe, neumim si predstavit, ze bych mela cely den cumakovat na pokoji sama.. takhle si aspon popovidas a kdyz potrebujes, tak se mas s kym poradit a tak ;)

Grejs: no to jsem rada, ze ses s nami neprestala bavit a jenom te zmohla unava :) ja bych zase porad neco delala, energie mam na rozdavani, ale zase toho moc delat nemuzu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
3.2.12 14:15

Grejs: - jojo a hlavně ti třeba i prcka na chvíli pohlídá když si budeš potřebovat odskočit nebo vykoupat. =o), ale já jen myslela, že se to dělá automaticky, když tam pracuješ víš =o)

Holky tak jsem byla dneska na té kontrole. Tak malá váží 1450 g takže docela macík :lol: a jinak je všechno v pořádku a příští týden nastupuji na MD.

tak jsem zvědavá na vás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
3.2.12 17:01

no pekny, hezky vam roste ;) ten nas prcek mel minule pondeli na 3D cca 900g :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
7.2.12 15:25

a kdy ty jdeš na ten velký uz? :) jinak máš už koupené vše na mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
7.2.12 17:11

ja bych mela jit za 2 tydny, to budu 30+6
koupene jeste ani zdaleka nemam vsechno, porad bojuju s tim, jestli kupovat spis teplejsi veci nebo uz lehci, ten duben je takovy zradny.. ale nechybi mi toho snad moc :) ty uz mas vsechno?
jinak jsem koukala, ze jsi zakladala skupinu dubinci 2012, ale uz tam nejak nediskutujes - cim to? :) a Grejs tam teda byla taky, kdyz uz jsme u toho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
7.2.12 17:20

Ahoj, já budu taky rodit u Apolináře, termín mám 22.4. :)
příští týden začnu chodit na předporodní kurz, rozhodly jste se taky někdo pro něj?
Jinak čekáme kluka, asi to bude Jonáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
7.2.12 17:40
sulyen píše:
Ahoj, já budu taky rodit u Apolináře, termín mám 22.4. :)
příští týden začnu chodit na předporodní kurz, rozhodly jste se taky někdo pro něj?
Jinak čekáme kluka, asi to bude Jonáš

no super, konecne nejaka posila! ahoj :mavam: tak to se tam treba potkame, ja mam termin 25. ;)
ja do predporodniho kurzu nejdu teda, snad nebudu litovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
7.2.12 20:54

no já nemám skoro vůbec. Zatím jen oblečky, ale my se chystáme příští pátek do Německa, proto jsem tak vyčkávala, uvidím jestli tam pořídim =o), jojo zakládala, ale nějak jsem tam dlouho nebyla a pak už jsem se tam ztrácela =oD,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
7.2.12 20:55

Ahoj Sulyen, taky tě vítám =o), no já ho mám 16.4. tak i já se třeba přidám :mrgreen: :mrgreen: tak gratuluji k chlapečkovi, :) my čekáme holčičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
7.2.12 21:51

abidail: tyyy jo, co bych za to dala, abych taky mohla jet do Nemecka hodit oko na nejake pekne vecicky…ja uz se ted nedostanu fakt nikam :( tak doufam, ze tam neco poridite ;)
Ja se tam pridala az ted pred cca 14dny, nekdy je to tam celkem prestrelka, takze chapu :palec:

Sulyen: taky gratuluju ke klukovi, ted tady mame vyrovnane sily 8) a pekne jmeno jste vybrali ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
8.2.12 14:42

no já také doufám, že pořídíme, a doufám, že bych tam mohla sehnat i kočárek no uvidíme… ale už se moc těšim. :)

tak koukám, že Grejs se s námi už zase nebaví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
8.2.12 18:55

Tak kocarek uz mame :dance:
jj, Grejs uz zase nekomunikuje, ale napsala moc hezky denicek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
8.2.12 21:07

jakýýý?? já si chci taky počíst :)

a jaký?? máš ho vyfocený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
9.2.12 07:41

Najdes ho v deniccich, „jak otehotnet se stastnym koncem?“ a nebo pod profilem Grejs, tak si taky pocti ;)

Vyfoceny nemam, vubec jsme ho nemeli doma, ale je to Maxi Cosi Mura 3, trojkombinace v hnede barve :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
9.2.12 10:41

tak já si ten deníček pročtu, a na kočárek se jdu hned juknout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí