Poradna duly
Jana Čurdová
abidail: pravda, kdyztak muzeme udelat vymenu ![]()
je fakt, ze penize, co by clovek dal za nadstandard by se krasne daly vyuzit uplne jinak a urcite lip, to naprosto souhlasim.. a jak rika Grejs, bude lepsi tam mit nejakou maminu pri sobe, neumim si predstavit, ze bych mela cely den cumakovat na pokoji sama.. takhle si aspon popovidas a kdyz potrebujes, tak se mas s kym poradit a tak ![]()
Grejs: no to jsem rada, ze ses s nami neprestala bavit a jenom te zmohla unava
ja bych zase porad neco delala, energie mam na rozdavani, ale zase toho moc delat nemuzu ![]()
Grejs: - jojo a hlavně ti třeba i prcka na chvíli pohlídá když si budeš potřebovat odskočit nebo vykoupat. =o), ale já jen myslela, že se to dělá automaticky, když tam pracuješ víš =o)
Holky tak jsem byla dneska na té kontrole. Tak malá váží 1450 g takže docela macík
a jinak je všechno v pořádku a příští týden nastupuji na MD.
tak jsem zvědavá na vás ![]()
no pekny, hezky vam roste
ten nas prcek mel minule pondeli na 3D cca 900g ![]()
a kdy ty jdeš na ten velký uz?
jinak máš už koupené vše na mimi?
ja bych mela jit za 2 tydny, to budu 30+6
koupene jeste ani zdaleka nemam vsechno, porad bojuju s tim, jestli kupovat spis teplejsi veci nebo uz lehci, ten duben je takovy zradny.. ale nechybi mi toho snad moc
ty uz mas vsechno?
jinak jsem koukala, ze jsi zakladala skupinu dubinci 2012, ale uz tam nejak nediskutujes - cim to?
a Grejs tam teda byla taky, kdyz uz jsme u toho ![]()
Ahoj, já budu taky rodit u Apolináře, termín mám 22.4. ![]()
příští týden začnu chodit na předporodní kurz, rozhodly jste se taky někdo pro něj?
Jinak čekáme kluka, asi to bude Jonáš
sulyen píše:
Ahoj, já budu taky rodit u Apolináře, termín mám 22.4.
příští týden začnu chodit na předporodní kurz, rozhodly jste se taky někdo pro něj?
Jinak čekáme kluka, asi to bude Jonáš
no super, konecne nejaka posila! ahoj
tak to se tam treba potkame, ja mam termin 25. ![]()
ja do predporodniho kurzu nejdu teda, snad nebudu litovat ![]()
no já nemám skoro vůbec. Zatím jen oblečky, ale my se chystáme příští pátek do Německa, proto jsem tak vyčkávala, uvidím jestli tam pořídim =o), jojo zakládala, ale nějak jsem tam dlouho nebyla a pak už jsem se tam ztrácela =oD,
Ahoj Sulyen, taky tě vítám =o), no já ho mám 16.4. tak i já se třeba přidám
tak gratuluji k chlapečkovi,
my čekáme holčičku
abidail: tyyy jo, co bych za to dala, abych taky mohla jet do Nemecka hodit oko na nejake pekne vecicky…ja uz se ted nedostanu fakt nikam
tak doufam, ze tam neco poridite ![]()
Ja se tam pridala az ted pred cca 14dny, nekdy je to tam celkem prestrelka, takze chapu ![]()
Sulyen: taky gratuluju ke klukovi, ted tady mame vyrovnane sily
a pekne jmeno jste vybrali ![]()
no já také doufám, že pořídíme, a doufám, že bych tam mohla sehnat i kočárek no uvidíme… ale už se moc těšim. ![]()
tak koukám, že Grejs se s námi už zase nebaví ![]()
Tak kocarek uz mame ![]()
jj, Grejs uz zase nekomunikuje, ale napsala moc hezky denicek ![]()
Najdes ho v deniccich, „jak otehotnet se stastnym koncem?“ a nebo pod profilem Grejs, tak si taky pocti ![]()
Vyfoceny nemam, vubec jsme ho nemeli doma, ale je to Maxi Cosi Mura 3, trojkombinace v hnede barve ![]()
tak já si ten deníček pročtu, a na kočárek se jdu hned juknout ![]()