Apolinář duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3036
9.3.12 07:29

Krásné ránko přeji :mavam:
grejs: tak jaký byl přípravný kurz? Jak to probíhalo. Mě skolil nějaký vir, takže jsem nemohla a další termín mají volný až na konci dubna, takže to vidím bledě:-( Nemáš náhodou seznam co chtějí sebou do porodnice a tak, vím že ho mají na webu,ale zda je to skutečně co je třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
9.3.12 08:43

dobré ráno :-)
jane-e : no uvidíš, já jsem hned při sepisování údajů hlásila, že trpím na bolesti hlavy, celou dobu jsem netušila, že to nepůjde, až když mělo přijít na věc a přišla doktorka, tak řekla, že do toho nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
9.3.12 08:43

ahojky tak to já mám taky smůlu s epiduralem mám silné migrény ted v těhu teda vůbec :dance: ale pak se to zase asi vrátí. já se porodu šíleně bojím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
9.3.12 08:45

terk4: já se taky bojím :-(, ale to zvládnem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
9.3.12 10:35

no to určitě musíme to zvládnout jinak mě 3× řekli,že budu mít holčičku tak se moc těším.Kočárek už máme vybraný Peg Perego GT3 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
9.3.12 11:05

smudla vidis, me ani nenapadlo ty bolesti hlavy hlasit, jeste, ze jsi mi to rekla, diky :hug:

terk4 GT3 je super, taky jsme ho chteli, ale nevesel by se nam do kufru, tak nakonec mame Maxi Cosi Mura 3 ;)

porodu se taky bojim, hodne a uz dlouho, ale nejak ven jit musi :)
jinak na tu tasku do porodnice jsem se taky chtela zeptat, jestli chystate jen to, co je psano na strankach Apolinare nebo toho mate treba vic..? Ja se tak nejak drzim toho seznamu na strankach, krome masazniho oleje mam uz vsechno sbaleno :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
12.3.12 11:58

Grejs: ahojky, no to je prima :palec: a ty jsi byla dneska naposled u svyho dr. a rovnou ses objednavala k Apolinari nebo jak to funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
12.3.12 12:14

Grejs: ja prave vubec nevim, kdy me bude moje dr. predavat, na kontrolu jdu pristi tyden, tak netusim, kdy si k Apolinari zavolat taky a objednat se :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
12.3.12 12:36

to je pravda a ja budu 35+0 stejne az po dalsi kontrole, takze uz budu vedet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
12.3.12 17:57

Ahojte holky, tak já už jsem k Apolináři objednaná na 21.3.. Dneska jsem si koupila čaj z listů maliníku, tak ho začnu popíjet…a jsem zvědavá zda bude porod a vše kolem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
12.3.12 21:24

tak pak musite holky referovat, jaky to tam bylo ;)
na caj z maliniku se taky chystam, ale az tak za 14dni.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
13.3.12 09:49

tak já jdu k apolináři 22.3. Jen od rána přemejšlim, jestli bych třeba nemohla rodit dřív, když jsem měla cyklus po 25 dnech..Hmm no nevim..:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
13.3.12 09:54

jupíí, tak jsem si volala na gyndu, kvůli výsledkům kultivace a je to ok.. Mám radost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
13.3.12 16:01

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla. A trochu jsem vyděšená :lol: já jsem 35+0 dneska a nikdo mi neříkal, že bych si v tomto týdnu už měla zavolat do porodky. Ani dr se nezmínil, že mě bude už předávat. Na další kontrolu jdu ted v pátek, kde mi bude dělat testy na toho streptokoka. Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
16.3.12 18:07

ahojky, nejak nam to tu upada devcata :think: rozproudim to otazkou, co vsechno jste si balily do porodnice? :D

abidail jak u doktora, vse v poradku? a dozvedela ses neco ohledne toho predani k Apolinari?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí